Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
2008. ápr. 21. 06:54

Jó reggelt,

jelenléti aláírva, majd jövök estefelé.

Puszi.

1293. danya
2008. ápr. 21. 06:25

jó reggelt, és szép hetet nektek, de most megyek fürdöni, ma dalmáékkal megyek dolgozóba, igy hamarabb kell indulni.

majd jövök

puszi

1292. schybie
2008. ápr. 21. 01:57

Sziasztok!

Szerintem a jó idő csalt ki mindenkit a szabad levegőre. Átültettem a muskátlikat és az aloeverákat, hú hogy azok milyen szépek, le is szedtem pár levelet, a hűtőben várják sorsukat, este végigkenegetem a géllel a testem.

Hiányzik hogy hét közben most nem nagyon főzök, vagy csak nagyon egyszerű ételeket így tegnap pótoltam, családnak és magamnak és készítettem kajákat így lett: rántott sajt, rántott gomba, rántott csirke, rizs, borsófőzelék, halászlé, túrórudis süti (nem muffin mert nem volt kedvem szenvedni vele nem szeretem kibányászgatni, mosogatni a sütőjét pedig több adangnál muszáj, így egy nap tespiben készítettem el, majd félbevágtam és megtöltöttem lekvárral, nagyon jól nézett ki), cukkinis rizs és rakott padlizsán, ki lehet találni ebből mi az enyém:)Ja és friss ecetesaltáta (saláta, paradicsom, hagymák, paprika) isteni lett. A május 1ig szoros lesz a program, mert a könyvtárban hivatalos átadásra és nyitásra készülünk, illetve barátnőm elutazott nyaralni így átvettem egy kis netes pluszt. Kivételesen nagyon hosszúnak tűnt a hétvége, jól kipihentem magam, úgyhogy kezdődhet a hét.

Szép napot!

2008. ápr. 20. 23:03

Drága, kedves hölgyeim, lányok, asszonyok,

ma nem voltatok valami aktivak! Ma nagyon pihentagyú voltam, kiírtam egy szavazást, az a cime: Rokonom-e a házastársam? Régóta izgatott ez a kérdés, mert valójában nem rokon, mégis a legközelebb áll hozzám. Na, de ha elváltunk volna? Akkor egy idegen, nem?

Puszi, jó éjszakát!

2008. ápr. 20. 16:46

Zuzmi,

ez nagyon kemény lehetett, főleg Neked. Ebben az esetben talán nem kéne második gyereket is vállalni. Fannival is lesz éppen elegendő teendő és idegeskedni való, mire megnő.

Vigyázz magadra és most már anyós is vigyázhatna rád egy kicsit!

Mi van fog-ügyben? Elfogadtad? Csináltatod?

1289. zuzmika (válaszként erre: 1288. - Danya)
2008. ápr. 20. 16:18
Semmi gond nem volt, végog nevettük anyuval az egészet, aztán mikor megszületett Fanni, abban a pillanatban a vérnyomásom 170ről leesett 60ra, a pulzusomat nem lehetett találni...egy nagyon furcsa érzés volt, tudtam mindenről de úgy éreztem nem vagyok ott.Aztán a szívembe valami furcsát éreztem, utánna az a következő kép, hogy anyu pofozza az arcomat, hogy vegyem már a levegőt, én meg mondtam majd veszek, de persze nem vettem.A méhlepény meg nem vált le, kézzel szedték le, közben lett egy méhnyak repedésem.NA röviden és durván ennyi.Két év volt mire feldolgoztam, nem haragszom senkre semmiért, csodálatos, nyugodt orvoso volt, végig bentmaradhatott anyukám, mindig mondták mit csinálnak, vígasztalták.Egyszerűen így alakult.Két dolog volt ami nagyon bántott, az egyik az, hogy a párom mit érezhet odakint karjában Fannival, a másik meg hogy nehogy anyukám előtt kelljen meghalnom.
1288. danya
2008. ápr. 20. 14:36

én is nagyon jó utat kivánok szeszike, és vigyázzatok egymásra nagyon:))) ja és a szerelem legyen ám az első:)

Melcsikém, remélem jól éreztétek magatokat a tegnapi vacsin, ne is legyen lelkiismeret furdalásod, hiszen egész évben odafigyelsz magadra.

ilyenkor meg kell egy kis jutalmazás.

Zuzmika akkor nem lehetett valami könnyü a világra hozni azt akiért az életedet is odaadtad volna:(((

igy megértelek, ha nem mert belevágni egy ujabb kalandba:((((

amugy sem egy leány álom ha normálisan a világjönnek, de ha még ilyen mint a tiéd hát...

és mi volt a baj? a szülés vagy utána?

1287. zuzmika (válaszként erre: 1284. - Schybie)
2008. ápr. 20. 08:22
pár hete ismét felmerült az ötlet, de bizonytalan vagyok.Mikor Fanni született majdnem meghaltam, 3 orvos 6 nővér próbált segíteni 2 órán át, hogy legyen még valami belőlem.2 évembe tel mire feldolgoztam, és nem sírtam el magam ha a lányomra néztem.Most meg a szívem és a fülem az ami miatt rizikósnak tartanám, de jó lenne.
1286. zuzmika
2008. ápr. 20. 08:19
Jó utat nektek Szeszi!Érezzétek jól magatokat!
2008. ápr. 20. 07:51

Jó reggelt,

csak bejelentkezem, majd jövök.

1284. schybie
2008. ápr. 20. 04:59

Sziasztok!

Kicsit eltűntem mert nyomatom a netes melót és összeköltözettük a barátnőmet és a párját, cuki kis lakásba kerültek:)

TEgnap Robi elvitt egy romantikus vacsorára, úgy voltam vele hogy ha már úgyis stagnálok akkor nyugodt szívvel meg fogok enni egy zónaadagot, így is lett, semmi lelkiismeretfurdalás. főleg mert tegnap vagy 3an el voltak tőlem ájulva hogy milyen vékony vagyok (na nekem ez túlzás de régi önmagamhoz képest, valóban:)), lekerül a kabát, jönnek a lengébb ruhák és mostanában vettem pár új göncöt amik végre nem 3 számmal nagyobbak (mert az is nagyít ha lóg az emberen a gatya) gondolom ezért tűnt fel a szilluettem másoknak, jól esett, de fárasztó, mert így kezdik: Hú már megint mennyit fogytál, közbe pedig nem is:) Biztos a tornát látják, mert most lemértem magam és van változás.

A héten már 78 kg-t mutatott a drága mérleg, a derekam szintén 78 cm, asszem 81 volt legutóbb, a csípőm pedig 99, ha nagyon lassan is de alakulok, s ez jó.

Szeszi, irigykedek rátok, de megérdemlitek a pihenést.

Zuzmi, édes lehetett FAnni, Ti nem gondolkodtok második gyerkőcön?!

Később jövök, szép vasárnapot

1283. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1280. - Szeszipuszi)
2008. ápr. 19. 13:14

Nagyon jó utat, Szeszi és kellemes kinttartózkodást kívánok.

Ha én még ebben az életben valahová elkívánkoznék, az sorrendben:

1. Skócia

2. Írország

3. Ausztrália

De ez már nem jön össze. Több okból is. De persze nem panaszképpen mondom, láttam eleget.

Puszi.

Zuzmia,

ne hagyjátok ott azt a szemét bicajt! Tessék utánamenni, ne légy nyuszi!

Szívesen rácsapnék a fenekedre, hogy indulj, te lány! (Ne vegyél komolyan, de tényleg ez a véleményem. Én még a lepattogzott tepsit is visszavittem, és erősködtem, hogy vigyék be a Kermibe. De inkább visszaadták a pénzt, csak már tűnjek el. Pedig nem csináltam botrányt, de akartam. Ezt láthatta meg rajtam a boltvezető. Mellesleg nekem volt igazam.)

Na, indulás elintézni. Vagy olyan jól állsz anyagilag, hogy inkább veszel egy másik biciklit Fanninak?

1282. zuzmika (válaszként erre: 1281. - Szeszipuszi)
2008. ápr. 19. 10:14

Utólag is szia, csak most vttem észre hogy egyszerre voltunk itt.

Megvolt a mai bevásárlás, vettem a Fanninak egy új kínaiba 3 olyan szuper felsőt, hogy én is feévenném, ha lenne nagyobb.Az eladó néni adott neki ajándékba 4 macis ceruzát.Hazafeél kérdezem tőle, hogy örül e az új felsőjének, erre azt mondja, hogy nem csak a ceruzáknak...édes gyerek

2008. ápr. 19. 08:26
Szia Zuzmi! Jó reggelt!:)))
1280. Szeszipuszi (válaszként erre: 1274. - 7abb7adbf0)
2008. ápr. 19. 08:25

Budapest-Dublin...közvetlen járat, az ír légitársaság gépével megyünk(Aer Lingus). A jegyeket a neten vettem - és töredéke a malév-jegy árának. Nem árulok zsákbamacskát: 54 ezer oda-vissza, kettőnknek, illetékekkel, csomagdíjjal, cakli-pakli.

A dublini két éjszaka szállást is a neten foglaltam és a kocsit is itt fogom. Így még kedvezmény is van rá. A további szállásokat azért nem akartam lekötni, mert a legkisebb faluban is van legalább 10 pub, és a legtöbb pub fölött van legalább 1-2 kiadó szoba. Ún. bed'n breakfast. Száálás reggelivel. "beszéltem itt a hoxa-n egy kint élő csajszival és megnyugtatott, hogy biztosan találunk szállást, az nem lehet gond. Mivel csak ketten leszünk, elég egy pici szobácska - és hát a gyerekek miatt eddig ilyen kalandba nem mertünk belevágni.

Danyusom! Fel a fejjel és félre a negatív gondolatokkal! Azok csak bevonzák a rosszat...Most már csak csupa jó történhet veletek!

Megyek, mert épp a napellenzőt szerelik a teraszra - nem árt, ha ott vagyok én is...

Puszi Nektek!

1279. zuzmika (válaszként erre: 1277. - Danya)
2008. ápr. 19. 08:22
Mégsem visszük vissza, mert nem találjuk a blokkot, lehet kidobtuk
1278. danya
2008. ápr. 19. 05:49

amugy szóltam a szervizbe, majd valamikor jövőhéten jönnek.

amugy meg még bedöglött a boylerhez csatlakozó villanóra is, oda is beszóltam mert azt meg csak a titász tudja lecserélni.

most ez nem a mi hetünk, vagy hónapunk, vagy évünk????

de innen már csak felfelé vezethet az ut nem?

apának az egyik osztrák partnere 41 éves volt, tegnap reggel nem ébredt fel:((((

valami zsirmirigyei voltak.... ami talán nem is az volt?

a barátnőm fiának van egy barátnője - és annak a kislány a bátyja 24 éves felakasztotta magát, -meg is halt -

azért borzasztó nem?

ennyire hogyan lehetnek szerelmesek? és senkire nem gondol, se az apjára, se senkire? valahol nagyon nagy önzőség ez nem?

na jól van lassan megyek a piacra...

1277. danya
2008. ápr. 19. 05:45
Zuzmika, hát én is visszaviném, én nagy patáliát csapnak, ha nem akarnák kicserélni, csak annyit mondj, hogy beviszed a fogyasztóvédelembe, tuti ki fogják cserélni a bajt mindenki kerülné. próbáljátok meg ezt, de még ma feltétlenül.
1276. danya (válaszként erre: 1269. - 7abb7adbf0)
2008. ápr. 19. 05:43
Pusika, nem hangozna rosszul, de nincs benne huuuuuuus az uram szerint, dalma nagyon csipázni ezt a kaját. de ha átformázom akkor már ehető lesz mindenki számára nem?
1275. danya (válaszként erre: 1265. - Szeszipuszi)
2008. ápr. 19. 05:41

alkalom adtam szeszikém, átküldenéd nekem az utazó listád, akkor is jó lesz, ha majd hazajösztök:)

ha apa ennyire profi akkor ugy más...:))

1274. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1273. - Szeszipuszi)
2008. ápr. 18. 18:03

Szeszi,

ez gyönyörű lesz! Nem mondom, hogy irigyellek, mert nem vagyok irigy, de... gondolom. Repülővel London-Dublin vagy Bp-Dublin? És onnantól kocsibérlés? Gondolom, nem kell Neked mondani, hogy a neten mindent előre elintézhetsz, lefoglalhatsz. A szállást persze nem akarod, az OK. Legfeljebb a kocsiban alusztok.

Egyedül mentek vagy társasággal? Vagy társasutazás? Feltételezem nem, mert akkor nem kéne kocsit bérelni.

Danya, olvastam a recit, amit felraktál, nagyon finom lehet.

Most délután megsütöttem a muffint (sajtos-krumplis-túrós), de már megint nem jön ki abból az átkozott papirkapszliból! Úgy kell kioperálni, pedig nagyon finom, de ami ráragad a papirra, megy a szemétbe. Sajnos.

1273. Szeszipuszi (válaszként erre: 1271. - 7abb7adbf0)
2008. ápr. 18. 09:40

Ismerem az ír whiskyt...;))) Apusnak általában azt veszek, ha ünnepe van. Dublinban lesz egy egész napunk, de vásárolni annyira nem akarok. Csak némi ajándékot a lányoknak (inkább emlék gyanánt).

Szeretnék minél több szép tájat megnézni: átmegyünk a nyugati partra, aztán le délre - és az ország belsejében szépen "visszacsorgunk" Dublinig. Szállásunk csak Dublinban van foglalva, amúgy pedig ott alszunk majd, ahol épp megtetszik a hely.

1272. Szeszipuszi (válaszként erre: 1268. - Zuzmika)
2008. ápr. 18. 09:34

Én a helyetekben akkor sem hagynám annyiban...egy hét után a törés az nem normális egy bringánál. Szerintem a fogyasztóvédelemnek sem tetszene a dolog.

[link]

2008. ápr. 18. 09:30
Szeszi, ha ír whiskyt iszol, márpedig igyál!!!, mert nagyon finom, gondolj rám! Az az egy, amit még szeretek. És Írország gyönyörű! Ha nemcsak tájakat néztek, Dublin-ban szuper boltok vannak. Nem olcsók.
2008. ápr. 18. 09:25
Persze, nem babaleves, hanem csak bab!
1269. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1263. - Danya)
2008. ápr. 18. 09:24

Sziasztok, jó reggelt!

Danya, én ma gombát sütök: tepsibe lerakok szeletelt főtt krumplit, rá nagy gombafejeket, amit megtöltök juhtúróval vagy sajttal (még nem tudom), fokit rá, fűszereket és végül bepakolom 1 szelet bacon szalonnába. Tepsire fólia, kb. 20 perc, aztán fólia le és megpiritom. Nem tudom, milyen lesz, még sose csináltam ilyet.

Holnapra zöldbabfőzelék, fasirt. Vagy bableves, mert van még egy egész füstölt tarjám a fagyasztóban és meg kéne már főzni. És ha babaleves, akkor muffin is...

Ilyeneket gondoltam.

Puszi.

1268. zuzmika
2008. ápr. 18. 09:12
nem kaptunk hozzá garanciát,csak a mégdrágább bringákhoz van, de ahhoz is csak akkor ha az ő szakszervízükben rakatod össze + 5000 forintért
2008. ápr. 18. 08:32
Ha szombaton vettétek, akkor kell rá lenni garanciának, nem? Vigyétek vissza a boltba - szerintem ki kell, hogy csréljék.
1266. zuzmika
2008. ápr. 18. 08:02

Hát igen, biztos jó hogy el tudja álítani, csak mi még nem tudunk örülni neki.

Megint itt van a sógornőm lánya betegen, de csak akkor mondta mikor már megjöttek.Szóval hiába kerülném én el a betegséget, ha az házhoz jön, nem?

Nagyon mérges vagyok, szombaton vettük a Fanni bringáját, erre ma reggel széttört...hogy a fenébe tudnak ilyen béna dolgkat csinálni, és ráadásul nem is olcsó volt.Most vehetünk újat, mert ha nem akkor csak hallgtaom az ordítását.

2008. ápr. 18. 07:18

Jó reggelt! Van egy kis időm, gyorsan írok Nektek!

Danyus! Nekem is villanysütőm van, de analóg az órája, ami nekem sem jó már rég, de az enyémen ki lehet iktatni. Óra nélkül kiválóan műxik. Hátha a tiednek sincs nagy baja.

Utazásról...

Van már utazólistám a gépen elmentve, azt kell csak aktualizálni.;))) Mivel többször utaztunk már, úgy gondoltam, jól jöhet még, így egy alkalommal lementettem. Az idő odakint hasonló az itthonihoz. 8-15 fok, időnként zápor-zivatar. A közlekedés tényleg más (bal oldali), de nagyvárosi forgalomba nem megyünk, amúgy pedig rendkívül udvariasak és türelmesek a kinti vezetők. A vidéki utakon meg nincs forgalom.(Apusom volt már kint 3 hónapig, úgy 10 éve, remélem azóta nem változtak az amúgy jó dolgok.)

Főzés...hmmm.

Sajttal-sonkával rakott brokkoli?

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook