Mindmegettük (beszélgetés)
Pusi, és összeszámoltad már, hogy mennyit eszel egy nap?
itt megnézheted, hogy a korod, az sulyod, és a magasságodhoz képest, mennyi kalóriára van szükséged, ahhoz, hogy élj, fogyj, hizz, tartsd a sulyod.
szerintem a legjobb amit lehet tenni, hogy irod mint én, hogy az nap mi volt a kaja és mennyi kalória. nálam is be be csusznak nagyobb napok, de utána akkor korrigálom a továbbiakban.
mert amikor azt hiszem, hogy nem is ettem jóformán semmit, még nem azt jelenti, hogy kevés kalóriát vittem be. csak annyit, hogy nem laktam jól, de piszok sok kalóriát zabáltam be.
nekem 1300 kalória körül kell mozognia akkor ha fogyni szeretnék még, és kb. annyikat is eszem. amit aszalon mond, hogy 1500 az már inkább sulymegtartást eredményezni.
Melcsi bébi, te hogy állsz kilóiddal? olyan régen nem olvastam már róla.
megnétzünk a könyvtárban, irtó jól nézöl ki, szerintünk már nagyon csini vagy.
hétvégén blankiról is csinálunk uj képeket 28 kilót dobott le, igaz mondta, hogy inkább a 30 kilónál kellene, de hát majd akkor is:)
Hu ittam én fosató teát este (mályva) hát már két órától a klotyon üldögélek, de most a héten nem volt valami jó a dolgom, azért ittam, de kár volt. mint a viz, azt nem tudom, hogy hová lesz a kaja?
Gyors jöttem hogy eloszlassam a kételyeket, nem kérték meg a kezem:) Csak érdeklődtem hogy szokás felétek, mert barátnőméknél nemsokára lagzi lesz, nemrég volt a kézfogó és nekem egyik, másik megoldás is furcsa a gyűrű problémára. Lehet lassan nálunk is sor kerül majd ilyesmire, de p l. én hosszú jegyességet szeretnék (persze ha nem jön közbe semmi:)) mert kopasz pi*csára lagzit rendezni érdekes lenne:) Aztán ki tudja addig lehet 6szor elkopik a gyűrű:)))
A torna nagyon jól esett úgy bealudtam mint a tök utána. Most nyomatom a netest, de még visszafekszek ha Róbert elment dolgozni.
Danya, üzenem Blankinak, hétvégén írok, és küldök is képeket, majd Te is sasold meg!
Remélem Ti is annyira élvezitek a tavaszi időt, mint én. Mára paradicsomos kápit készítek, ez lesz ám a fejedelmi ebéd. MIvel péntek van, így fél2kor már végzek, este levezetésként elintézem a heti bevásárlást, de szerintem addig még jövök.
Pusi mit tudtál meg az ampulláról?
Láttátok az előző hozzászólásom számjelét?
1200!!!
Azért ez már valami, nem?
Csak így tovább, lányok! Ne lustuljatok! (Ha már én ilyen antiszociális vagyok ma.)
Zuzmi,
bárki nevére kattintva megkapod az Adatlapját és azon mindent megtalálsz.
Próbáld ki.
Puszi.
Ja, persze, igazad van, csak az ember mindig reménykedik, hogy pont az "igazit" hagyja ki. Csak, gondoltam, kipróbálom, nem is olyan drága, hátha egy kicsit meglódít, mert szeptember óta semmi minusz. Igaz, hogy plusz sem!
Most meg ez a cigi nélküliség! Hát mit mondjak, nem vagyok boldog tőle! A boldogság-hormonjaim leálltak, csoki sincs, semmi.
De majdcsak túlélem és akkor fitten, karcsún, egészségesen fogok meghalni, mert a fejemre esik egy tégla.
Puszi mindenkinek. Tényleg nincs jó kedvem. Lehet, hogy megint a hidegfront közeledik és betör! Jujj!
szijjasztok csajok:)
hát mit olvasok?????????????????????? nem mondod????? megkérték a kezed????????? Hu ez csodálatos dolog, és jelent is valamit ugye csajok? a karikagyürüre térve, eljegyzési gyürü amit először a bal kezedre kell huzni, majd az eskü napján pedig áthuzzák a jobbra.
akinek van pénze, az vesz kisérőgyürüt is (erre az én kedvesemnek nem volt) az eljegyzés napján szokta a boldog ara megkapni. nálunk ez a szokás.
pasiknak csak karika és slussz:)
Zuzmika megértelek, nagyon drága a fogdoki, de ha vigasztal nekem is kb. ennyiért csináltak tavaly. és még ráadásul féltek is tőle, igaz utólag nem kellett volna, de mivel én egy ilyen fosogép vagyok, hát ez van.
de legalábbis szép lesz a mosolyod:D
Pusi én már nem akarok semmi ilyet kipróbálni, sajnos csak rá kellett jönnöm, ezer féle dolgot próbáltam ki, és ebből semmi de semmi nem jött be.
még a fosató tea sem, talán annyi, hogy kipucolt, de egy kilóval sosem lettemkönnyebb.
ami bevállt, a kevesebb kaja, mondjuk lehet, hoy amit szedek a miaomeivel kapcsoaltosan, ez segitett, hogy nem vagyok éhes, elég az a mennyiségü kaja amit lehet.
Itt vagyok, Zuzmika.
Hát a híd. Túl lehet élni! A munka nagy része az orvosra hárul, neked csak a pénztárcádat kell nyitogatnod. Rendesen.
Az 5 tagból álló híd annyiban gázos csak, hogy nem tudom, két meglévő fog el bír-e tartani ötöt. Mert 2 fogadat lecsiszolnak és arra teszik rá a hídkoronát. Lépések: csiszolás, próba, próba, felragasztás. Miből lesz: műanyag vagy porcelán? És jó a fogorvos? Mert nem mindegy ám, hogyan fog kinézni! Első vagy hátsó fogak? És nagyon drága, hm? Azt tudom, hogy az én fogorvosom mostanában 15-20 ezerért csinál 1 db porcelánkoronát. Az testvérek között is egy százas. Ezerben.
Csak úgy jelzem, hogy ma nagyon magányos vagyok ám itt egyedül!
HOL VAGYTOK?
Szia!
Persze bejelölllek, csak sajna nem tudom a teljes nevedt!Írd le hogy hogyan talállak meg!OK?
Jó reggelt, sziasztok!
Szeszi
és mi lehet az a szűztea ampulla, amit itt hirdetnek a Hoxa-n?
Ki kék próbálnunk, nem? Én is stagnálok már szeptember óta - ezt sem értem -, de most ez a cigitlenség rátesz egy lapáttal. Még nem! De fog.
Jó reggelt!
Melcsi! Tudomásom szerint az első verzió a bevett, hagyományos. De szerintem ez - is - pénzkérdés. Nem 2Ft-ért adják manapság a karikagyűrűket, főleg az egyedi fazonokat. Ha van rá keret, beleférhet 2 pár karikagyűrű is. De szerintem senki sem hord egyszerre két karikát. Vagy rosszul gondolom? A pasikról már nem is beszélve. Az én párom még hordta is egy jó ideig, becsülettel. Aztán jöttek a gyerekek...állította, hogy a pelenkaöblögetés és egyebek után bepállik a víz a gyűrű alá. Levette. Aztán már nem vette vissza.;) Mikor Amerikában voltam, vettem magunknak egy pár karikát - hisz az első gyűrűnk amolyan szocreál volt. Kétféle típust lehetett kapni akkoriban, de csak az egyikből volt méret. :)))) Na, az új gyűrűt hordta egy jó ideig, aztán elkezdtünk építkezni és hát az ásó, a kapa, a kasza nyele mind összeveszett a gyűrűvel a kezén. Azóta a gyűrűje ott mosolyog az ékszeres dobozkában.
No, ennyit a gyűrűkről...
Nálunk is esett, de már abbahagyta és remélem, szép időnk lesz ma is. Nagyon szép napot kívánok Nektek! (már csak másfél hét és irány Írország!!!)
Fogynom eddig nem sikerült.:(((( Sőt! Két napja, egy kilóval több vagyok, mint szoktam lenni, de az okát nem tudom. Hacsak nem így reagál a szervezetem a kevesebb kalóriára. Vízvisszatartás lenne? 1-2 napon belül el kell, hogy dőljön. Egyébként elkezdtem inni a szűztea forte változatát. Remélem, segít egy kicsit beindítani a fogyást.
Jó reggelt!
Lenne egy technikai kérdésem, mivel Ti már majd mind feleségek vagytok tudnotok kell a választ. Hogy van a gyűrűkérdés? Több alternatívát hallottam, az eljegyzési és esküvői gyűrűkről. Mikor milyet szoktak, és kinek?
1 megoldás: eljegyzésre egy-egy karikagyűrű, + nőnek egy kísérő, majd az esküvőn is ezeket a karikagyűrűket húzzák az ujjukra
2 megoldás: eljegyésre egy-egy karikagyűrű + esküvőre új karikagyűrűket is vesznek és az kerül a másik kézre
Tudom mindenki úgy csinálja ahogy szeretné, de mi a hagyomány?
Mivel gyűrűmániás vagyok, így nekem a 2. a szimpi de kísérőgyűrűt is akarok, vmi szép követ:)
Várom a megoldásokat.
Ma torna, úgyhogy csak benézek olvasni nem hiszem hogy lesz időm írni. Kaptam káposztát este még azt is megfőzöm paradicsomosnak. Pénteken csak fél2ig vagyunk, úgyhogy végre eljutok vásárolni mert kéne egy-két dolog, üres a raktáram.
Szép napot, nálunk sajnos csepereg, remélem mire indulok eláll!
Én meg hülyeséget írtam!
A boldogságod legyen soha elmúló! (Nem: ne legyen...) Bocsánat, már én is fáradt vagyok.
Schybie,
gratulálok Neked mindenhez, amit elértél és kívánom, hogy a boldogságod ne legyen soha elmúló.
Puszi, Ági
DAnya, ennél jobb hírrel nem is fogadhattál volna, örülök! (én megmondtam:))
Ez azt jelenti van energiánk, engem álláshoz juttattatok, Danyának egészséget hoztunk, stb, stb, jó ez a "második" család, mert nekem azok vagytok, családtagjaim, a virtuálisak:)
Kösz Pusi az ötletet, most már kéne ch-t ennem mert vagy másfél hete mint eljátszottam, majd hétvégén összedobok vmit.
Ha már iwiw-nél tartunk, dobtam fel két képet amit a könyvtárban csináltam, ajánlom figyelmetekbe az ülőt, méghozzá a nyakam alatti részt, imádom hogy végre ki van a kulccsontom:) (ez a gyagyám, szerintem szexi:))
A mai nap is szuper volt, fél 5re hazatekertem, eddig nyomtam a netest, most megyek túrok vmi laza vacsit és megvárom Maszatot, mert Ő még dolgozik. Ha leírom hogy boldog vagyok, nem fog elszállni az érzés?! (nagyon babonás lettem a sok csalódás után) De tényleg az vagyok
Ja a mérleg is barátkozik velem, még nem mondok semmit, de mintha megmozdult volna és nem felfelé
mindenkinek szép napot
egészséügyről vagy jót, vagy semmit.szóval nem mondok semmit, mert órákat tudnék mesélni
zuzmika én is szertnélek látni benneteket az iwiwwn, ha lehet, jelölj be légyszi-légyszi
oszt én is rakok majd fel már képeket, csak át kell őket szerkeszteni, mert nagyok
Szewrinte az eü. már csak halvány árnyéka önmagának.A volt pasim anyukája, úgy meghalt 4 nap alatt a kórházban, hogy nem csináltak semmit.Első nap még magánál volt, levittük sétálni...stb aztán másnap nem tudott járni, harmadnap beszélni...senkinek nem tünt fel, hiába szóltunk.mikor át akartuk szállítani akkor meg közölték hogy nincs már olyan álapotban hogy átvigyék.kezünkbe adták a cuccait,de nem mondták meg mekkora a baj, mire hazértünk már telefonáltak is hogy meghalt.Ja azt hozzátszem hogy az intenzíven nem adták vissza a nyakláncát meg a gyűrűt és egy magtehtetlen asszony hogan kölhette el a pénzt ami nála volt?
Na ez van!Nm szerettem azt az anyósjelöltet, de senki nem érdemli ezt a sorsot.
Jaj szorítsatok, ma megyek a fogászatra, be vagyok ám tojva rendesen.
Igazán köszi.Ez még téli kép, most nem csináltunk, mert nem a miénk a digitális, de majd rakok fel ha lesz új.Sajna nem a férjem mint tudod, de mostanában már előjött hogy mégiscsak jó lenne összeházasodni.Ki tudja mi lesz belőle.
A Fanni meg csalóka ám! Ártatlan kis anygali mosoly, ragyogó szemek, hosszú szempillák...aztán ha véletlenül összevesznél vele, kiosztana ám rendesen, mert néha olyan mint egy kisördög.
Zuzmika:)
most néztem nem régen a iwen a képeiteket, nagyon szépek vagytok, és nagyon helyes pasi a férjed:)
igy már értem miért lett ilyen szép kislány fannika.. hiszen mindketten olyan helyesek vagytok:)
én is pont igy érzem, mert ennyire nem lehetnek fásultak, akkor nem oda valók... és ez csak egy eset a több millióból. ennél sokkal cifrábbak is vannak. amikor annak idején aput agyvérzés érte akkor találkoztam először életemben a mocsok egészségüggyel. hat hónapig volt kórházban ebből 5-öt az utókezelőbe, de minden áldott nap veszekedés lett a vége, mivel az első időkben teljesen le volt bénulva, igy pelenkázni kellett, és sosem derült ki, hogy miért nem cserélték ki a palenkát, csak egy nap kétszer. éshiába kérte, könyörögte, hogy segitsenek neki, senki le sem szarta, nem segitett senki rajta. saját magáról letépte a szaros pelenkát, mivel nem tudott mozogni igy össze vissza kent mindent, még a falat is.
és még ők voltak megsértődve, hogy miért tett ilyet.
minden nap 3x jártunk be etetni, itatni, mert ha ezt nem tettük volna, ott halt volna éhen. teljes bénultságban feküdt, és oda hajintottak neki egy kocka sajtot és két szelet kenyeret ami le volt fóliázva. na ezt ugyan hogy ette volna meg?
undoritó ami ott volt, és nagyon elkeseritő. ha mi nem lettünk volna sosem áll lábra ujra. mi sétáltattuk, massziroztuk, nyomkodtuk az izmait, el sem tudom mondani, hogy mi mindent csináltuk, de megérte, mivel most sétálgat, eszik egyedül.
ugy vitték ki napközben a tévéhez, hogy előtt le kellett pénzelni a betegápolókat, és addig ott ültették, mig nem mentünk érte, még ha elfáradt sem vitték be.:(((((
volt olyan, hogy egy bácsit kikötöztek még reggel abba a rissz rossz székbe, és estig ott ültették a vason. oda kellett volna őket is kötözni de egy hétig.:(
Mindezekkel együtt a magyar egészségügy elmehet a jó édesanyjába, amíg finom vagyok.
Hogy ilyet megtegyenek egy emberrel! Igazad van, Danya, ha az ő szüleikkel vagy gyerekükkel történne meg, mit csinálnának? A legmagasabb fokú szemétség!!