Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
2008. máj. 17. 10:03

Én is itt vagyok, vagyis voltam, mert indulok főzni. Rakott krumpli lesz, de még sehol sem tartok, ha leülök a gép elé, végem van, rohan az idő!

Puszi, majd jövök. Addig is írjatok!

1443. schybie
2008. máj. 17. 07:39

Látom beállt az oldal! jelentem én itt vagyok:)

Kellemes hétvégét!

1442. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1441. - Danya)
2008. máj. 16. 09:57

Puszi Neked is és nagyon jó nyaralást!

(Tudom, hogy ezt már csak visszajövet olvasod el, de nem baj!)

1441. danya
2008. máj. 16. 02:41

nincs időm vissza olvasni, indulunk, csak beköszönök tegnap már nem volt időm hozzá

legyetek nagyon jók majd jövök:)

ezt vegyétek fenyegetésnek.

puszi mindenkinek

1440. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1439. - Zuzmika)
2008. máj. 15. 20:11

Jól teszed.

Egyébként a bizalom - a szeretet után - a legnagyobb dolog a világon. Még azt sem tudom, hogy nem a szeretet előtt van-e.

Puszi.

1439. zuzmika (válaszként erre: 1438. - 7abb7adbf0)
2008. máj. 15. 19:43

Viccelsz?!Nem hagynám ott neki , nem tudnék bízni benne.Amúgy anyu azt mondja, ogy akármilyen rossz ember volt, vagy lehet most is rossz, de akkor is az apám, szerinte mindenkinek jár egy esély.Meg azt is mondta, hogy mi van, ha már régebben is kibékültünk volna, csak én itt játszom a külvilággal és vele szemben a nagy keményet, hogymajd én megmutatom neki, hogy nem békülök.Nem tudom kinek van igaza, és azt sem, hogy mit tegyek.Csak arra tudok gondlni, ami nem volt, amitől megfosztott./6 évesen kaptam tőle egy gyönyörű babát, és azóta semmit.Szegény mamám mondta mindig,hogy majd ha megöregszik, akkor majd megbánja, hogy nincs senkije, csak egy gyerek,akiről meg nem tud semmit.Kutatok az emlékek között, de hiába, egy valami viszont beugrik, és ami nagyon szép volt tőle:mikor meghalt az anyai nagymamám, akkor a másik mmám, meg az apukám és a testvérei is eljöttek a temetésre.EZ szép volt tőle.

Elmondtam a páromnak is, csak annyit mondott aludjak rá egy párat.Hát ezt teszem.

1438. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1435. - Zuzmika)
2008. máj. 15. 18:07
Természetesen nem Andikának válaszoltam, hanem Zuzmikának.
1437. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1436. - Rudiandi)
2008. máj. 15. 18:06

Szia, Zuzmi,

van itt azért egy nagyon komoly bizalmi probléma is! Ha édesapád azt kérné, hogy Fannit hagyd nála pl. egy fél napra, hogy megismerhesse, megtennéd? Na, ugye, hogy nem! Rád sem vigyázott annak idején! Akkor ismét áll a bál és megint te vagy a csalódott. Hát csak óvatosan a nagy kibéküléssel. Bár sajnálom apádat, mindenkivel megeshet hasonló, de a pici lánnyal is vigyázni kell. Anyukád mit mond?

1436. rudiandi
2008. máj. 15. 17:55

na újra itten vok

ma letudtuk az utolsó írásbeli éretsséginket is

tegnap itthon voltam és nagytakarítottam, és gyüminapot tartottam, meg kedden is gyüminap volt. ma eddig egy rozsos zsemle, egy sült csirke szárny és egy zöldsali volt a kajám. az előbb megettem egy fél sárgadinnyét.

muszály vagyok valamit kezdeni magamma, mert a tavalyi nyári cuccok nem akarnak rám jönni, legalább is nagyon szűkösen.

jázmin, üdv nálunk. még mindig ide jársz erzsébetre tornázni?

danya, nagyon jó pihizést és sok szép élményt kívánok. ha hazajöttél kérjük a beszámolót.

zuzmika, nem irigyellek. nagyon nehéz döntés előtt állsz, mert bárhogy is döntesz elsülhet jól is, de visszafele is.

én csak annyit tudok, hogy hasonló cipőben jártam, mert nálunk is napirenden volt az alkohol az apámnál, ők ugyan nem váltak el, de időnként borzalmas volt a hangulat. de az apám attól kezdve, hogy megszületett a fiam, szinte teljesen megváltozott. imádta az egy szem unokáját, és mindig azt csinálta, amit a gergő akart. mindenhova eljártak együtt, és ez a fiamnak is nagyon jó volt.

lehet, hogy meg kellene próbálni, hátha jót tenne nektek is. lehet, hogy ez egy jó alap lenne a békülésre, vagy az egymásra találásra.

1435. zuzmika
2008. máj. 15. 12:07

Hahó!van itt valaki?!

El szeretnék nektek mesélni valamit, mert teljsen kész vagyok, a párom meg nincs itthon.Már biztosan mondtam, hogy z én szüleim elváltak, de 18 éves koromig abban a városban laktunk, ahol az apukám.Ő alkoholoista lett, minden pénzét elitta, soha nem fizetett gyerektartást, egy évben 1-2x elvitt magához, de mindig az unokatesóim vittek haza, mert részegre itta magát..na beveztőleg ennyi róla.It jön a másik történet,az anyukám az iwiwen megtalálta egy régi baránőjét, aki rákos, és megkereste a régi szerelmét, szintén abban a városban él ahol laktunk, és kiderült, hogy az apukám nála dolgozik.Meg mutatott neki engem és a Fannit az iwiwen.Azt mondják meg sem szólalt, nem mondott semmit, csak ült és nézte a képekt, majd kereste az anyajegyemt az arcomon, na és hogy szertné megismerni a Fannit.Most mit tegyek?Egsz nap csak sírok, mert tanácstalan vagyok.9 éve nem láttam, de nekünk 27 évet kellen bepótolni, és most csak úgy menjek oda, hogy itt vagyok, és itt van az unokád?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, még ennyit sem tudnék mondani.Soha nem ő, mint személy hiényzott , hanem mint érzés, hogy hiányzik egy apa.Ti mit gondoltok?Oda mennétek a helyemben?És ha csak megint csalódnom kell?

De mi van ha ez egy utosó lehetőség, mi van ha nem lsz rá alkalom, vagy bátorság, és meghal, és én nem láttam, nem ismerte az unokáját?

Bocs, hogy így rátok zúdítok ilyeneket, de jó Neketek elmondani,lehet egy kicsit zavarosan is írtam le a dolgokat, de biztos megértitek.

2008. máj. 15. 09:44

Szia Danya,

nagyon jó pihenést kívánok, még több élményt, a repülést élvezni fogod, ha nem félsz. De miért is félnél. Kb. 5 óra a repülőút. Te nem szereted a Scholl papucsot, cipőt? Vagy az Ara-t, Riekermann-t, stb. Ezek mind ún. 'kényelem' cipők és nagyon jó bennük járni. Gondolom, kirándulni is sokat fogtok.

Nagyon jó nyaralást kívánok, puszi.

1433. zuzmika
2008. máj. 15. 09:05
Danya! Nagyon jó utazást és még jobb pihenést kívánok Neked és a kis családodnak!érezzétek jól magatokat, aztán legalább olyan jó kis beszámolót kérünk ám, mint amit a Szeszi írt Írországról!
1432. Jázmin16
2008. máj. 15. 08:43

Köszi mindenkinek az üdvözlést,látom ez is jó kis csapat.Danyus nekem is elárulod hová visz a fémmadár?

Igen ez a tabli kb. 1 havi adag,de aki 11kg-nál többet akar fogyni a nagyobb hatóanyagut szedi és 3x2-t,tehát igy már drágább a havi adag.

Elveszi az éhséget ,de komolyan.

Tegnap ettem:reggelim mindig fél lityi tejeskávé,de csak 1dl benne a tej.10.30:reggeli(mert úszni voltam).1alma.kb.20dkg párizsi ,salátalevéllel,2 norbiropogóssal,1 pari.Még egy kávé.

Később 15körül.Még egy kávé,mint reggel,mert vmivel jól is kell lakni,kb.fél kiló eper,és egy kis felvágott.egy marék tökmag.Este:19.:tojásrántotta(4 tojásból),hagymával és csirkemellsonkával,és egy kis eper.

Szerintetek mennyit fogytam,ez már napok óta megy igy,semmit!!!Ja két kocka étcsokival bűnöztem,nade....

Ma anyáknapja lesz az oviban,kicsi fiam nagyon izgul,ha hallanátok milyen szépen énekel.Édi!

J.

1431. danya (válaszként erre: 1430. - Szeszipuszi)
2008. máj. 15. 08:19

köszi szeszike, sok jót mondtál, mert kacérkodtam a gondolattal, hogy besaball-t vigyünk, de igy ezt nem kockáztatom. van mindkettőnknek több szalma kalapja is, mert mindig elfelejtjük elvinni igy mindig venni kell, de most nem fogom. ez jó ötlet a nagyobb válltáska.

most öblitettem át mindent, már száradnak, a tavly óta nem használt térdgatyókat apának, és a lenge ingeket, most várom, hogy száradjon és vaslok is.

hát amit nem régen vettem farmert, azt valószinü ennek okán amit irtál itthon hagyom. inkább sportosabb térdgatyát viszek ami oda nyulik ahová kell, szerintem is inkább a kényelmesre megyek mint a csinosabbra.

hát a cipőt még nem döntöttem el. de szét nézek mi a felhozatal.

a pipere egy részét már összepakoltam, testápoló, fogkrém. még azt nem tudom, hogy 4 csillagos szállodában adnak e sampont, és tusfürdőt, mert már magyarországon volt olyan hely ahol nem.

az is sok helyet elfoglal, még ugyis, hogy egyet vinnénk kettőnknek. vagy nekem lesz férfi illatom, vagy az uramnak női:D:D:D

2008. máj. 15. 07:40

Jó reggelt! Nem volt időm mostanság jönni - és visszaolvasni se nagyon...Remélem, mindenki jól van! Láttam, új csapattag is van: szia Jázmin!

Nagyon érdekel majd a tapasztalatod a bogyóval kapcsolatban. Most néztem a neten, az egyik forgalmazó egy áráért most két dobozzal ad - ebben a hónapban.

Danyuska! De jó lesz neked!

Néhány tanács, ami eszembe jut (lehet, már más is mondta, de inkább kétszer halld, mint egyszer se)

- Olyan cipőben utazz, amit vagy le tudsz venni, vagy meg tudsz lazítani. Utóbbi azért jobb, mert ha bedagad a lábad is vissza tudod venni. Repülés alatt többször tornáztatsd a lábad, forgasd a lábjeled, mozgasd a lábujjaidat - ezzel fokozod a keringést.

- A csomagolásnál vigyázz! A manikür készlet is kerüljön a feladandó bőröndbe, különben elkobozzák a jó kis manikürollódat. Se parfüm, se fújós dezodor, se tubusos kézkrém ne legyen a kézipoggyászban, mert ezeket mind elkobozhatják.

- A feladós bőröndöt érdemes lemérni, nehogy nagyon meghaladja a 20kg-ot a súlya. Viszont ha belefér, érdemes betenni egy nagyobb válltáskát a hazaútra, amit visszafele felviszel, mint kézipoggyászt. Ebbe aztán akár az ajándékokat is teheted.

- A kalapról jut eszembe: kollégám, aki egy hónapja volt kint,nem kalapot vitt, hanem baseball-sapit. A füle kilógott alóla- meg is égett, szinte sebesre. Csak óvatosan a nappal!

Vigyetek leégés elleni szert: aloe gélt, vagy Medisan balzsamot - vagy tavaly jelent meg egy spray, a fenistil gélhez hasonló neve van és a patikákban kapható. (Ja, a Medisan balzsamot felfekvésre ajánlják eredetileg, de mi már évek óta használjuk leégésre és nagyon bevált. Nem hámlik, nem foltos a leégett bőr)

- Szerintem laza, lenge rucikat vigyél - és számolj azzal, hogy a melegtől és a fincsi kajáktól nő majd egy kicsit a derékbőséged. Nincs értelme passzos, "épp, hogy jó" típusú rucit, nacit vinni. Én már többször megjártam: elvittem és mire fel akartam volna venni valahová, a melegben megdagadt és nyirkos testre már nem volt kellemes felhúzni.

Remélem, benézel még, mielőtt indultok. Ha kérdésed van, írj csak. Ma több időm lesz, majd benézek, hogy tudok-e esetleg segíteni valamiben. Ha mégsem "beszélnénk" ma már, akkor érezzétek nagyon jól magatokat! Jó utat, jó pihenést és sok szép élményt kívánok! Puszi!

1429. danya
2008. máj. 15. 05:54

szijjasztok csajok:)

egy röviedet irok, vége lett a két keksznapnap, tegnap este 7-ig birtam, mivel blanka olyan éhes volt és evett, én is ettem. igaz csak párizsit, de nem csináltam végig a két keksznapot.

blanka sajnos az első keksz nap után egy dekával sem lett kevesebb, ezért gyengült el másnapra.

de nem árt szerintem egy kis stagnálás mivel a bőre kicsit plötyi most de nem is csoda.

ma itthon maradok, jót tett, hogy a héten hajnalban bementem dolgozni, igy el tudtam végezni, vagyis a nagyját.

már megy a mosógépem, remélem jó idő lesz é s minden megszárad.

rövidesen hozzáfogok pakolni, szépen kivasalgatom a gunyát. és előveszem amit vinni kell. vettem naptejet is, leégésre is.

aki most jött haza innen tanácsolta, hogy kalapot vigyünk, mert ott teljesen máshogy süt a nap, és nagyon nagy a leégés lehetősége.

még azt nem tudom, hogy miben utazzak? főleg a cipő ami izgat, mint irtam hiába van ezer pár cipőm, a kacska lábam egyiket sem dijjazza vagy rosszul vásárolok. jó lenne minél kevesebb cuccot vinni, mert ajándékot ugyis hozunk, és ha most telepakolom, akkor hová teszem a meglepiket?

na jól van most megyek el kezdem a dolgokat.

még ma jövök.

Zuzmika - ja már nagyon ideges vagyok, ugye még sosem repültem, mint tudjátok a legmesszebb utam eddig tavaly volt horvátba. igy szerintem nem is csoda. és amit még fura, hogy nem autóval megyünk, és nem viszek azt amit gondolok, még ha vissza is hozom ugy hogy nem is vettem fel. most át kell gondolni.

ha nektek jut eszetekbe valami olyan ami nagyon hasznos lehet kint, kérem még ma irjátok meg.

na majd később

pusz

2008. máj. 14. 11:39

Szia, Zuzmika,

Ennél rendesebben nem tudok beszámolni a kapszuláról, mindent leírtam, ami rajta volt. Hogy egy-két hónap múlva mi lesz, azt nem tudom, de nagy reményeim nincsenek.

Férjuram nem már májusban, hanem már márciusban is strandra jár, ha jó idő van. Imádja a napot, már most négerbarna. Szerintem nem teljesen komplett, mikor Cipruson nyaraltunk, júliusban a napon 45 fok volt és ő napozott. Képzelheted! Ő volt egyedül napon, mindenki behúzódott az árnyékba vagy a hűs szobákba. Persze én is. Bizti, hogy nem normis.

Egyébként - hálistennek - jól van, hízott 9-10 kg-t, jó az étvágya, bár nekem lenne annyi energiám! Reggel korán elment dolgozni, meg alkatrészért és egyenesen irány a strand! Majd koradélután jön haza, amikor hazahajtja az éhség, mert őkelme sehol sem eszik meg semmit. Még egy szendvicset sem! Mondtam, hogy nem...

1427. zuzmika
2008. máj. 14. 11:04
Irigylem a férjecskédet Pusikó!Már májusban a strandra jár?cserélnék vele.Amúgy hogy van most egészségileg és lelkileg?Engem is érdekel a kapszulás dolog, úgyhogy számolj be rendesen és rendszeresen majd.
1426. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1425. - Schybie)
2008. máj. 14. 10:28

Amennyit tudok a kapszuláról, azt leírtam.

Reggelre meghajtott, de normálisan. A hatás úgyis csak pár hét múlva jön, ha jön. De valamit már kellett csinálni, így legalább a lelkiismeretem tiszta. Na, hallod, ennyiért? Piszkos legyen?

Danya,

holnapután mentek, izgulsz már rendesen? Ugye, 1 hétre mentek? Ott ne ragadj nekem! És egyél sok haat, rákot - helyettem is.

Most éppen főzök (Krumplistésztát - jó fogyis, mi?) Közben megy a mosógép, de hallom, már mehetek teregetni. Meg kicsit takarítottam. Kedvesférjem kiment a strandra. Szegénykém. De megnyugtatott, hogy ebéd körül hazajön. Csak még nem tudja, ha-ha, hogy nem leszek itthon, mert megyek a pedikáriába.

Jók legyetek, sok puszi.

1425. schybie
2008. máj. 14. 06:14

Csak bekukk!

Pusi, majd mesélj milyen a kapszula, pontos leírást szeretnék, mert én is agyalok egy-két dolgon:) Ha így elnézem az összetevőket az ugyanaz mint a tea, jól sejte?!

Jázmin, majd mesélek magamról később, a többiek már halálba unják kg-im történetét, de a lényeg hogy én nem norbizok, anno évekkel ezelőtt amikor még nem is ismerték akkor kezdtem el a teljes ch-megvonós kúráját és ki is csinlátam a szervezetem. Azóta néha ezt-néha azt csinálok de alapvetően ÉLETMÓDOT váltottam, ergo egészséges ételek.

Ma pl. reggeli: alma

Ebéd: paradicsomos káposzta magába

vacsi: alakulóban

Danya el ne tűnj mert az látod nincs rád jó hatással. Sajnos ez van aki kövér, hiába is fogy le belülről mindig kövér marad. Blankinak már írtam ne csüggedjen a stagnálás miatt ez jó jel, állítólag ilyenkor áll be a súly, ergo, tartós lesz a fogyás. Mondjuk akkor én fogyásom marha tartós lesz mert mostanában mást se csinálok csak stagnálok, na jó, néha pár deka lekúszik de csak kúszik. Igaz tegnap vacsi után pár db kis csokiparány volt a nasim, néha becsúszik ilyen, ettől nem fogok hízni viszont nem is megy könnyebben a fogyás:)Tegnap hosszús voltam a könyvtárban, 7kor végeztem de legalább ma 1ig leszek csak és irány felsőnézőbe mert tudjátok, nekem sosincs ruhám:)

Na szép napot, tessék mosolyogni!!!

1424. danya
2008. máj. 13. 18:51

szijja Jázminkám:)

ahogy elnézem csak igaz az, hogy aki duci volt egyszer duci marad mindig, fogyás-hizás-fogyás-hizás igy éljük le az életünket:(

aki szereti a pociját az sosem fog megváltozni, az sosem fogja előbbre részesiteni a zöldséget.

na ez a sok bevezető azért volt, hogy minden tettes visszatér a tett szinhelyére....

tagika, rudika, jázmin, ancsa, danya hány éves is próbálkozunk, kisebb nagyobb, rövidebb-hosszabb időre?

de nagyon orülök, hogy itt vagy. mesélj hogy vagytok? munka? fiuk? és persze nem utolsó sorban a sulyod? és most mire vállalkoznál? irtam neked a miaomeit annak idején, nekem ezzel sikerült 15 kilót leadnom, amiből most képzeljétek 4 nap alatt visszamásszott majdnem 3 kiló, azért vagyok ennyire borulátó.

ma keksznapozok, és holnap is, de nagyon nehezen birom most, de már csütörtökön nem, mert nem lenne jó, ha a repülő utat a kolotyón tölteném, főleg az idegen koszt, és az előtte lévő méregtelenités miatt.

blanka lányom 30 kilót dobott le, és mondhatni az önfegyelmével érte el, csak most kicsit nála is csorbult a dolog, semmit nem engedett meg magának, és a szervezete azt mondja, hogy ölég ami ölég...

és most el van keskenyedve mert áprilisban csak 2 kilót adott le.

de mondjuk a bőre vége miatt nem is lenne baj, csak hát kissé sürgetné.

na röviden ennyi mennem kell locsolni.

de ne tünj most már el Jázmin:))))

gyere és számolj be mi van veled:)

pusza

2008. máj. 13. 18:12

Sziasztok, voltam ma a Rossmann-ban, de nem vettem Csala-teát, mert ugyanazok az összetevők vannak felsorolva, csak más sorrendben.

Vettem viszont"Malmos Naturvarázs kapszula"-t, 60 db, Forte, 500 mg. Nap 1x,(2x) este, lefekvés előtt bő folyadékkal bevenni.

Összetevők: aranyvesszőfű, bodzavirág, borsosmentalevél, kukoricabajusz, katángkórófű, lenmag, rebarbaragyökér, máriatövismag, sédkenderfű, zöldteafű. Egy kapszula tartalmaz 400 mg gyógynövénykeveréket és 100 mg zselatint.

A kapszula élettani szemponból fontos segítséget nyújt szervezetünknek a felhalmozódott salakanyagok eltávolítására, lerakódásának megakadályozására. Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, megszünteti a székrekedést és biztosítja a rendszeres székletet, tisztítja a vastagbelet a lerakódásoktól.

Na. Ennyi van ráírva. Lehet, hogy egy szimpla hashajtó, akkor jól megszívtam, mert 2.600.-Ft. volt. De ha 2 hónapig elég, akkor jó. Ez egy kúra. Ha folytatni akarod, kell tartani 1 hét szünetet.

Hát majd meglátjuk, a vak is ezt mondta.

Pusz.

2008. máj. 13. 10:17

Szia Jázmin,

üdvözlünk a fórumon!

Mióta szeded ezt a csodaszert és úgy érzed, használ? Én épp most keresek valamit, mert leszokóban vagyok a cigiről és állandóan éhes vagyok. Utánanéztem a neten, 90 db 7600.-Ft, ez egyhavi adag? Gondolom. Minden esetre, jó drága.

De ha használ...

1421. zuzmika
2008. máj. 13. 09:12

Szia Jázmin, üdv közöttünk!

Kb. mi is hasonlókat csináltunk mint Danya és családja, csak a fürdőzés maradt el.Végre kész a terasz korlát, de még egyszer át kell festeni, ültettünk 3 fát Fanni játszótzerére, meg virágokat is, sőt anyóssal még gyomláltam is.Képzeljétek most azt hiszem kicsit jobban vagyunk mint eddig, de lehet csak megsültem a napon, na majd kiderül.Jelentem újra 70 vagyok 68 ról :(

1420. Jázmin16 (válaszként erre: 1416. - Schybie)
2008. máj. 13. 09:11

Szia! megnéztem az adatlapodat........hát nem semmi.

Ezt hogyan csináltad?Amikor Norbiztál ,mit ettél?Lehet ,hogy én szorulok Norbi órára?

J.

1419. Jázmin16
2008. máj. 13. 09:03

Sziasztok!!

Én is átjöttem a mindmegettéről hozzátok,remélem nem baj.

Szia danyuska,köszi a segítséget,na szóval,aki nem ismer...én is megrögzött diétázó vagyok,ezt mindenki tudja csak a mérleg nem ! Én is kipróbáltam a 90naposat,-4kg volt az eredmény.Atkins,-8kg.De az nagggyon durva volt,tönkre is ment a gyomrom,alig jött rendbe.Teljes életmód váltáson vagyok túl ,az elmúlt 3 évben.Norbifüggő vagyok,ebben a témában szinte bármely kérdésre tudok válaszolni,bár még Norbival nem egyeztettem a %-ról.

Két fiam van,sajnos nem 16 hanem a duplája vagyok és nem a súlyom ennyi,ha értitek.

Egyenlőre ennyi.

Olvastam,hogy Csalateáznátok,én próbáltam még akkor ,a korábbi cikknél,de semmi,vagy az volt a gagyitea?Most éppen egy új lehetőséggel ismerkedem,ez egy tabletta ,ami elveszi az étvágyat.A neve :SLIMTRAX.

Nem tudom van -e vmi róla a neten ,én nem kerestem még.Most tesztelem,de tuti nem vagyok tőle éhes.

NA majd meglátjuk....pusza mindenkinek.

Külön szia :rudikának és taginak is. Jázmin16

1418. danya
2008. máj. 12. 18:31

szijjasztok:)

most nem birom átolvasni, sőt holnap sem. kint vagyunk az udvarban egész nap, igy nem nagyon neteztünk, vagyis egyáltalán nem.

de megcsináltuk a kertet, ültettünk, locsoltunk meg ilyesmi, legalább már van kis szinünk is.

a baj, hogy hiztam 80 kiló vagyok, ugyhogy holnap és holnap után keksznapozok, mert mi lesz igy velem, pénteken utazunk,és azt hittem, hogy ekkora már 75 kiló leszek, ez nagy baj.

erőm is elfogyott, és a kitartásom is. két-három nap alatt hizni ennyit? és ha csökkentjük a kaját akkor két hét alatt sem megy le ennyi mint ami feljön, nem érdkees.

ti hogy vagytok ezzel?

holnap reggel korán megyek dolgozni, mert annyi a munkám, hogy nem tudom hogyan fogom befejezni péntekig, pedig akartam egy napot is kivenni csütörtököt, hogy legalább a pakolást szépen nyugisan csináljam meg, de ez már a dugába dőlt. eléggé unom.

de isteni volt itthon a három nap, kint főztünk reggeltől estig kint voltunk.

sőt soma és blanka még fürödtek is a medencében, 24 fokos volt a viz. (mi meg mentünk jégcsákánnyal....:)))))

Pusi nem beszéltem még évával, de már irt nekem, most irtam vissza.

na ennyi kb. majd jövök igérem még legalább elköszönni.

na jók legyetek puszi

2008. máj. 12. 11:03

Mára meg tepsis tarja lesz, már bent van a sütőben, de még nem sül.

A húst egy kis tk. lisztben meghempergettem, hirtelen kisütöttem és rátettem a tepsiben lévő krumplira. Szerintem már nem is kell lefóliázni, mert akkor széjjel puhul, nem ropogósra sül. A gyerekeknek tzatzikit csináltam mellé, a férjemnek meg (nem szereti az uborkát, miért is értenének egyet legalább ebben?) mozzarellás paradicsomot. Most lettem kész, most fogom rendbehozni magam, de először rázogatás lesz a chi-vel. Úgy néz ki, csak híztam 1 kg-t. A francba - amíg finom vagyok.

Puszi mindenkinek.

1416. schybie
2008. máj. 12. 08:58

Megnéztem a teákat, hogy melyik mit tartalmaz,kb ugyanaz van mindkettőbe, csak ez a Csalás mondjuk filteres, ami nekem a másiknál se jött be, egyszer próbáltam a Natúr Varázs filteresét és fele olyan jó volt. Akcióba tényleg most 1500 de a rendes ára lesz vagy 2400 mert a bioboltomban (ami elég olcsó a többihez képest) szintén van és ott ennyiért adják. Próbát megér, veszteni nem veszt vele semmit az ember.

Állítólag azért adta most ezt a teát ki mert a Natúrnál nem úgy fizettek neki. Különben sem Ő találta fel a spanyolviaszt, a teától lefogyni önmagában nem lehet, ez csak egy jó tiszító, méregtelenítő lötty, amiből rengeteg van.

Szép az idő, remélem Ti is kiszabadultok a friss levegőre. Én főzök, délután barátnőméknél folytatjuk mert a fiúk pecálnak, én meg főzőtanfolyamot tartok kezdő háziasszony barátnőmnek:) Este is náluk voltam, kicsit becsiccsentettem, fáj is a fejem, el vagyok én szokva az ilyentől, de hát a Sangria...

Ahhoz képest hogy májtisztítást akartam a hétvégén eszközölni, kicsit melléfogtam, de majd két hét múlva talán, mert most vasárnap elsőáldozásra vagyunk hivatalosak unokatesómékhoz így nem tudok ott a wc-re szaladgálni, ja és lehet bevállalom a szombati könyvtárügyelet azért se menne.

Ez a túrós pogi elgondolkodtatott...

2008. máj. 11. 18:55

Kedden benézek a Rossmann-ba, de én azt hiszem, hogy ez egy újfajta csomagolás lesz.

Miért higgyek a Csalának, ha egyszer már így átverte a népeket? (És jókat röhög a markába és kaszálja a money-t.)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook