Mindmegettük (beszélgetés)
Még egy szó a fogyogatásról:
sikerült felszednem eddig 2-2,5 kg-t. Lehet, hogy a cigi egészségesebb, mint a kövérség? (Ez pont 2 hónap alatt jött fel!)
Danya,
nagyon jók a képek és egyébként is köszönöm, amiket küldtél.
Puszi.
sziasztok:)
hát mégmindig nem tudunk semmit, párakötés, penicilin inyekció - ennyi
tettem fel egy jó pár képet az adatlapomra, lessétek meg, igyekeztem mindenfélét kiemelni.
na majd jövök amint tudok. remélem ti jól vagytok, és szépen fogyogattok? sajnos nekem nem tett jót a nyaralás 2 kiló fel, de már 1 le, de nem is ez a baj, hanem a nyaralás előtti 2 kiló is fel:(
szóval olyan 80-81 között vagyok csesszem meg.
na de majd ezentul...:)
puszi
csók drágáim:)
itt vagyok, de behavazva még mindig, anyu kórházban, és nem engedik ki holnap, mert előjött az a betegsége ami már 8x volt nála, de még mindig nem tudják mi is az valójában. a lényeg, hogy a fél arca belilul és bedagad és a fülcimpája, erre tesznek dunckötést mert az eddig bejött, és adnak 3x penicilin inyekciót.
na szóval most rohanok, mert aput is el kell látnom.
puszi majd jelentkezem.
Jaj de jó hogy felélénkült a topic, sziasztok eltűntek!:)
Pusi, gyere mert itt vannak a lányok!
Köszi csajok hogy együtt örültök velem, megyek vissza a konyhába fő a spárga, nem akarom hogy pép legyen belőle.
Holnap torna, várom mert be vannak macskásodva az izmaim.
Nem szeretnék nagyon beleszolni, mert én hála Istennek nem kerültem ilyen szituba soha, de valamit mégiscsak. Annak mindig nehezebb jelenkezni, aki szégyenli magát.
Remélem nem veszed zokon, hogy így belekotyogok, de úgyérzem sokmindenért jogosan hibáztatod, és világos, h miért nem akarod újra látni, de ezt szerintem ne sorold az okok közé.
Akkor a Te történeted sem egyszerű..
Nem léptem semmit, mert közben fenekestől felfordult az életünk, meg most nem érzem a készettést, ja és van bennem egy olyan dac, hogy ha ő rontott el mindent velem kapcsolatban, akkor legalább ő keressen meg.Most már megtalálhat az iwiwen, de ha nem akkor meg van közös ismerős, aki tudja a számomat...talán a múltkor is csak azért érzékenyültem le, mert hirtelen jött ez az egész, vagy hogy mert erre vártam már rég.Nem tudom.
Nahát visszaolvastam egy csomót :)
Schybie!
Örülök, hogy mostmár ennyi minden lehetőséged van! Mikor utoljára voltam még nem így állt a helyzet. De tavasz, megújulás meg minden! :)Gratulálok!
Danyusom!
Remélem jól telt a nyaralás és majd tudunk kicsit dumcsizni!
Kilókban pedig csatlakoznék a hizos-stagnálos táborhoz. nincs most erőm fogyni, szóval beállt a 86 ra. az eddigi maximumom :( Szép dolog. Mi? A saját esküvőm elött olyan kövér vagyok, mint még eddig soha. :( Kellene valami s.o.s. tuti módszer.
Sziasztok Lányok!
Emlékeztek még rám? Remélem. :)
Bocsi mindenkitől, hogy így eltüntem, de suli, esküvőszervezés...Tegnap nyavalyogtam Kálminak, hogy nekem már nem ir Danyus se meg Tagika se aztán eszembe idézte, h na és én mikor jelentkeztem utoljára... No igen, mint mindig most is igaza van :)
Megyek visszaolvasok egy kicsit, azt nem igérem, h az utolsó bejelentkezésemig. :D
Csók mindenkinek!
Halihóóóó lányok!
Schybie!!
Ennyire pozitív dolgokat nagyon jó olvasni.Szinte töltekezni lehte belőle.
Rudika!
Ha tehetem hétfőként megyek Erzsébetre tornikázni,igen.Jösz???Már lehetne??Ma is szeretnék menni,de ez sosem 100%,majd ha már ott leszek.
Tegnap 2 órát bringáztunk,bementünk Harasztiról Csepelre.Azt hittem ma ülni sem fogok tudni,de csak a térdhajlatom fáj picit,de az a kg-ok miatt.Van eg yhatár ami fölött így járok,ezért ma újra belevágok a 90naposba.Bár annyira régen sem volt hatásos,csak indítsa meg ,aztán meglátjuk.
Zuzmika!
Most olvastam az apukád történetét,szerintem,ha még nem léptél...próbáld meg őt megkeresni.Aztán ,hogy mi lesz belőle senki nem tudhatja.Én hasonló cipőben jártam,csak nekem 1 évesen váltak el,hasonló okok miatt.300km-re lakott tőlem apám.Nem nagyon kötödhettem hozzá,mert szinte nem is ismertem,de mindig dolgozott bennem vmi,hogy 1 évben 1x,amikor rokonlátogatóban voltam,elmentem hozzá.Semmi pozitívum nem származott nekem belőle,sőt legtöbbször csalódott voltam a látogatás után,mert nem tudtam vele beszélgetni...stb.De mentem rendületlenül.Aztán elegem lett,mondtam én mindig ,hogy soha többé,de 1xtényleg nem mentem.Még utoljára megmutattam neki a 3 hónapos unokáját,de akkor is részeg volt,a pici a kocsiban aludt,hagytam neki fényképeket,amire iszony bűszke volt.Aztán befejeztem és a következő nyáron már nem mentem át a falujába.Következő tavasszal meghalt.Szóval elég nyomasztó érzés.Nincs veszíteni valód,ha vmi nem úgy alakul nem mész többet,de ha meg se teszed...?
De csodát ne várj,az nem lesz.Azon a "szaros"jégkrémen meg kólán kívül ,amit akkor vett nekünk a kocsmában,mert jó fej akart lenni,semmit nem kaptam tőle.De valahogy a lelkemnek tett jót.Lehet hogy hülye vagyok?
Pusi,ez a Slimtrax nevű tabletta elveszi az éhséget.Legalábbis a környezetemben mindenki teszteli és dicséri.
na ennyi:Jázmin
Jó reggelt mindenkinek!
Danya! Örülök, hogy megérkeztetek, és persze annak is, hogy mindenki jól érezte magát.
Schybie!Neked meg gratulálok az új bútorok hoz meg a géphez, na és persze az új munkához is!Látod beindul minden, csak ki kellett várni.
Na most megyek tovább teregetni, meg valami rendet csinálni.El tudjátok ti képzelni, hogy mennyit kell mosni 8 emberre?????????
Majd egyszer, ha ráérsz, írd le a recijét!
Mostanság nem sütigéltem. Túl sok szénhidrátot eszik férjemuram és nekem is nagyon kell vigyáznom a cigitlenség miatt. Úgyhogy most inkább jégkrémet zabbintok. (Na, azért nem olyan sokat!)
Gratulálok! Örülök, hogy igyekszik az életed rendes kerékvágásba kerülni.
Puszi.
Jó reggelt!
Én is vagyok, örülök Danya hogy megjöttél.
És jó volt.
Pusi megyek elolvasom, majd később referálok.
Nemsokára indulok pecálni, aztán főzés-sütés, pihi.
Tegnap sikerült elköltenem félrerakott pénzem, a legújabb Pc-t rakattuk össze, + 3 szintes üveg íróasztal + bőrszék, ennyi netes munkához azt hiszem kijár a szép, kényelmes és kultúrált környezet. Kiköltöztetjük a gépparkot a nappaliba, ha berendeztük a héten majd rakok fel képet, ezt látnotok kell:)
Mindezt megfejeltem azzal hogy megvettem életem első tankinijét (olyan mint a bikini csak a felső része trikó, így takarja a nem ép esztétikus kötényhasat:) nyakbaakasztós, fehér és kék virágos, egyszerűen cuki és a lehetőségekhez képest jól áll. Tudjátok én vizivárosba járok,nálunk a nyár esti program ha csak egy fél órája is van az embernek irány a Duna, vagy a Sugó és úszás, pancsi, végre nem a nagymamajellegű csodákba kell bújnom;)
Na csak hogy lássátok nemcsak költön a pénzt, pénteken hívott a postahivatal vezetője hogy tavaly leadtam az önéletrajzom és voltam bent beszélgetésen, most fel tudna ajánlani egy napi 2 órás mellékállást. Így fél6-fél8 ig postáskiasszony leszek, Pc-s dolgozom fel az adatokat, a reggeli kiosztásnál fogok segíteni, a kézbesítők pekvancát készítem össze, bejelentette, fizu elmegy, és egy újabb lehetőség. Könyvtáros főnökkel megbeszéltem hogy emiatt kicsit késni fogok reggelente, Ő támogatott, mondta hogy nem kell tovább bentmaradnom emiatt, jöhetek majd haza úgyugy mint eddig 4 kor onnan. Tudom bevállaltam, netes munka, posta, könyvtár, de én ikrek jegyű vagyok, lételemem a pörgés, a könyvtárba elvileg csak júl.31ig vagyok, bár dolgoznak a szerződésünk meghosszabbításán, de míg ilyen képlékeny a jövő, elvállalom amit kínál az élet és ha már megtehetem hogy szabadon válasszak, akkor majd újraszervezem életem. Most ismét örülök hogy olyan dolgot csinálhatok amit 4 éven keresztül tanultam, mert én postaforgalmi szolgálatellátóként érettségiztem ezért bank, posta jöhet:) Van amikor minden áll és van amikor minden megy a maga útján az elmúlt hónapokban állt az életem, kezdek ismét élni, és ez boldoggá tesz.
Bocs a reggeli lelkizésért de rég voltam erre;)
Ja Maszatkám gyűjtögeti a kis pénzét eljegyzési gyűrűre, ha így halad még a idén megkéri a kezem?!
3 hét múlva dupla ünnep, nekem szülinapom, Maszatnak névnap, egy napon, családdal és barátokkal is ünneplünk, már készítem fejben a menüsort, mert itthon akarok tárcsázni.
Szép napot! :)
Ja kg-k megvannak, 77, bebetonozódott, de mintha formásabb lenne a combom, bár lehet csak ép jó szögből néztem...
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és rendben hazaérkeztetek.
Fordítva is nézhetnéd a kérdést: ha annyi mindent nem láttam volna, akkor ez a rengeteg élmény még várna engem! És az is nagyon jó lenne!
Puszi.
csók lányok megjöttünk,. de időm semmi, ma még osztálytalálkozóra kell mennünk, anyu kórházban infuziós kezelésen, és tengernyi a szennyes, és főznöm is kell.
gyönyörü volt, felejthetetlen,, és most irigyellek igazán pusi, hogy te már miket láttál, és mikre tudsz majd gondolni öregségedre.
leirhatatlan élmény volt,
majd jövök igérem, és mesélek, és teszek fel képeket:)
puszi
Sziasztok,
írtam egy cikket, ma jelent meg a Fórum, Minden más rovatban.
Olvassátok el, akit érdekel, és kérlek, mondjatok véleményt.
Köszönöm.
Danya,
megjöttetek?
Puszi mindenkinek.
látom tényleg megállt az élet.Na majd akkor én elkezdek írni, hátha más is kedvetkap az íráshoz.
Találn kezdetnek azzal indítok, hogy lement egy kiló, már csak 70 vagyok/ ismét/na és ezen fel is buzdultam, úgyhogy mostantól megint nekiállok ennek az egész dolognak.Ad mém egy kis löketet a sógornőm látványa, mert ő most 60 kiló, tehát látom, hogy milyen lehetek, és leszek is.erre a mai mosásnál jöttem rá, mikor az én xl-es nadrágom mellé kiterítettem az ő m-es naciját.Na legalább ennyi hasznom lesz abból hogy itt van.
Eláruljátok merre csatangoltok?
szép napot:)