Mindent a vallásról (beszélgetés)
Akkor te nagyon ügyes vagy!
Bár a tarot sokkal komolyabb, mint a cigánykártya, és persze sokkal nehezebb is.
A cigánykártyát én is tanultam, nem csak könyvből, volt "mesterem" is, aki tanítgatott.
Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért nem vetnek ki ugyanannak az embernek 2x ugyanarra a kérdésre, rögtön, másodszor is???
Erre azt felelte, hogy: mert ez alapszabály! Persze, mert másodszor már teljesen más kártyák jönnének elő, mint kb. fél órával előtte! Erről ennyit! :)
Egyre gyanúsabb lett. Egy ismerős megkért, hogy csináljam meg a barátjáét, akit nem ismertem. Nehezen, de elvállaltam, és megcsináltam egy teljesen más dátumhoz tartozót.
Teljesen találónak érezte.
Utába megmondtam neki, mi a helyzet, és hogy ezért nem csinálok több horoszkópot.
Számomra az összes.
Anno beleástam magam a horoszkópba, megtanultam csinálni is. Akkor jöttem rá, hogy semmi alapja nincs.
Kár, jól megélnék belőle.
Sose akartalak meggyőzni.
Nem akarok mindenkit elfogadni. Tudomásul veszem, hogy létezik, de elfogadni nem fogom.
A kérdésedre a válasz ott van, a "Beszélgetések Istennel" c. könyvben, és még nagyon sok minden másra is, ezért írtam, hogy amit "Zolcsika" könyvet félig!! bemásolt egy fórumba és hiányzik a másik fele: hogy a bemásolt válaszok milyen élethelyzetre, milyen kérdésre adódtak... aki valóban tudni akarja a választ ezekre a kérdésekre, olvassa el a könyvet.
Ennél többet én most nem tudok mondani, a válasz ott van a könyvben! Vagy elolvasod, vagy nem! Rajtad áll.
Na látod! Te is abban hiszel, amit lelked mélyén igaznak tudsz elfogadni, én is abban hiszek... ahogy te fenntartod a jogot magadnak, hogy ne más mondja meg, miben kell!! hinned és miben nem, ugyanígy vagyok vele én is.
Ettől még nem dől össze a világ, semmi gond nincs ebből! Mindenkinek a maga igazsága legyen meg, de addig, amíg ugyanaz a célunk az életben, egymás elfogadása, egymás segítése, stb. stb. addig szerintem mindketten, mindannyian jó irányba megyünk. :))
Te is megtalálod azt, amit hallani akarsz. Ónmegerősítésnek jó.
Számomra felesleges papírpocsékolás a teljes ezoterikus irodalom.
Persze a saját hitem, meggyőződésem kialakulásában nagyon nagy szerepe volt, hogy rengeteget olvastam, kerestem, kutattam.
Sokat tanultam a Ji King-ből, (ejtsd: JiCsing) ahol az ősi kínai tanítások /Confícius és az első kínai császár Ji Ling vagy minek hívták/ 3-5 ezer éves tanításai, vagy éppen a "Tibeti nagykönyv életről-halálról", a Tibeti Fekete Könyv, miért félünk mi "nyugatiak" a haláltól...
De napjaink médiumai által lehozott üzenetekből készült egy 12 kötetes sorozat, amit "Kryon" könyveknek hívunk, vagy éppen a "Zolcsika" által egy fórumba félig-meddig felrakott könyv, a "Beszélgetések Istennel"... nem sorolom miket is olvastam, amíg kerestem a "saját igazságomat". Mindenkinek meg van a saját útja, amit végig kell járnia, nincs két egyforma út.
További ajánlott fórumok:
- A magyar ember mindent tűr?!
- A szoptatásról mindent
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Az iszlám vallásról és az iszlám nőkről szeretnék olvasni. Ajánlanátok valamilyen könyvet a témával kapcsolatban?