Mindent a vallásról (beszélgetés)
Ha 1-től 10-ig terjedően pontoztatok, akkor én nagyjából azt gondolom, hogy a megjelenésre -2-t kaptam volna, 25 éve, most ez -5 re ugrana. :)) A megszólalás után pedig olyan 7 körüli pontszámot kapnék.
Én is így vettem észre. :) Gimi után kapós lettem, de őszintén szólva, sosem zavart ez magamon különösebben.
Mi pontoztuk a pasikat. Ráadásul két pontszám volt, megszólalás előtt és után.
Ha a második volt magasabb az már jó jel volt.
nálunk genetika a kis mell.de nemigen zavarta a férfiakat.
Úgy gondolom hogy a gimnáziumi szakközépiskolás évek mások...egy kamasz, egy fiatal felnőtt persze hogy megbámulja a csajokat, a csajok mellét, de amikor egy felnőtt férfinél is ez a döntő... a külsőségek az már gáz szerintem
nálunk a fiúk a gimiben pontozták a csajokat,hát én eléggé az alsó helyen végeztem.őket is kellett volna,a nagyon sovány Fülöp Gyuszit,a kövéret,a csúnyát.de hát csak a lányokat.
Ez a mi szerencsénk, hogy vannak férfiak akik arcra mennek. :D
Ne értse senki félre, nem gondolom, hogy a hapsik ennyire ösztönlények lennének, de nálunk a gimiben igenis a bögyöskék futottak a legjobban.
lehet,hogy nézett a moziban,mint a guszti,hogy ők mindig sötétben szexeltek.sose látta az asszonyt pucéran.vagy hazudott.
Nyugodj meg, nem attól férfi a férfi szerintem hogy megbámul nőket, illetve nőknek a mellét.
Akkor most én mondom, hogy nem vagyok férfi. Sosem néztem kinek mekkora a melle. Tizenévesen és most sem érdekel0. Engem mindig az arc fogott meg.
Pubi korban a fiúk az alakért vannak oda, főleg ha ms. Csöcsi az illető. Arc nem számít. :))
volt egy borzasztó csúnya lány a suliban.de a fiúk odavoltak érte.az alakja jó volt.
Hihetetlen komolyan, Twiggy meg ilyen alkattal szupermodell volt. Az emberek köcsögök, ha valakit bántani akarnak - és lehet - mindent ellene fordítanak, lehetsz te bár ilyenkor.
Én a szemüveg miatt kaptam, aminek az lett a vége, hogy 17 évesen egyik napról a másikra elhagytam a +5-6-os szemüveget, és 26 éves koromig csak titokban hordtam. Így felvételiztem, nyelvvizsgáztam, toltam a fősulit, melót, aztán nem ment tovább.
Már visszafogtam az evèsemet ès mozgok is.
Csak rajtad áll, az biztos, hogy ezt helyetted senki nem fogja megcsinálni! :))
ja voltam vagy negyven kiló a százhatvanhárom centimhez.most meg,mint a kórházban mondták,közepesen táplált beteg.de gondolom téged nem csúfoltak.mikor dolgozni kezdtem,a főnököm azt mondta,nem sovány vagy,hanem rossz.a későbbi főnökömmel nagyon jóban voltam,sokat beszélgettünk.neki mindig a vékony lányok tetszettek,de soha nem tett egy kétértelmű megjegyzést sem.
Ügyes vagy. 5-6 kiló rólam is lemehetne.
Van, amit nem lehet megbocsátani. Èn sem tudok az egyik közèpiskolás osztályomnak, mert èveki gyötörtek, kínoztak. De szerintem az ilyet nem is kell megbocsátani. Amúgy alapjából megbocsátó vagyok, nem a sebnyalogató tipus.
Én is sovány voltam! Most meg majdnem mint egy kishordó. De azért alakulok. Azzal, hogy erősen odafigyelek az étkezésre (már amikor odafigyelek!) és ami tőlem telik mozgok is, azért 5-6 kiló már az idén is lement rólam. Már csak másik annyinak kellene, és ami azon felül még marad, azzal már kiegyeznék. De remélem, ami késik, nem múlik. :)
én viszont nem .rengeteget csúfoltak,köztük a saját szüleim.én meg csak hallgattam,mint a kuka.a mai napig nem tudom megbocsátani,tehettem róla,hogy sovány voltam?
Én is az vagyok! Dettó.
Valamikor nagyon sokat sírtam, ha bántottak, kb. 30-35 éves koromig.
Akkor azt mondtam:
- ha valaki szándékosan belémrúg, akkor azt abban a percben visszarúgom.
Ezzel csak az a gond, hogy sokan már csak a visszarúgást látják, így sok esetben én vagyok a szemükben a rossz.
- Ha viszont valaki véletlenül bántott meg, az fáj ugyan, egy ideig nyalogatom a sebeimet. De egy idő után kiheverem, és részemről megy a dolog tovább, mintha mi sem történt volna.
De erre sem lehet teljesen adni mindig
én mérleg vagyok,utálom a veszekedést, vitát.
Azt tenyérből nem hinném hogy lehet látni meddig élsz 😃
Jól elkanyarodtunk a témától ☺ De ez is érdekel.
Igen. Szerintem is. Èvekig úgy tudtam, hogy szűz az aszcendensem,mert úgy hozták ki a táblázatok. Utána meg a mèrleget. Mindkettőt igaznak èreztem.
Ezen alapulnak a jóslások.
További ajánlott fórumok: