Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Na tessek!ezt pld nem is tudtam!nem szoptatjak a babat a melluk miatt?anyukamnak is kicsi mellei voltak,o szoptatott engem es valahogy egyre nagyobb lett es nem is logos,nem is kicsi maradt 58evesen!hanem egyre nagyobb lett!
Jól elvagyunk , de a pasikat még nem dumáltuk ki.
nos én elköszönök hlnap jövök ismét közétek, jó volt itt megint kcisit kiakpcsolni :)
sziasztok, jó éjt mindenkinek;)
Kész tejcsarnok voltam , hát nem kellemes érzés , mikor feszült és fájt és folyt.és utána eltűnt.szeretném azt a méretet.
Nekem terhesség alatt 2 méretet nőtt a kosár. Az nagyon élvezhető volt. Nagyobb lett meg feszesebb. Azelőtt nem éreztem kicsinek, csak ugyi közben megtapasztaltam a nagyobbat. Mivel kismellőek táborát gyarapítom, így látványos volt a változás.
A szoptatás más tészta. Nálam pl nagyon látszott hogy melyikből evett a gyerek.:/
Megcsinált nők , mikor lától egy kicsit molettebb nőket a filmekben vagy máshol ? pedig van aki azt szereti ?
A 377 kerdesemre kitol kapok valaszt?
Ha tud szoptatni akkor igen és attól függ hogy mennyi teje lesz, utána hát az alakjától és formájától és tartástól szóval sok mindentől ,függ, ezért nem vállalják mostanában szoptatást a nők , mert féltik a mellüket.
Hat igen olyan noi ujsagok,strandok,a nyari lenge oltozekek,es az akcio filmekben!ott tenyleg szinte csak mu,vagy nagy ciciket lat az ember!
Nem boldogabb mert neki túl sok, ami nekem kevés. Fáj tőle a háta. Nem túloztam!
Siki...akkor majd push up. Olyan helyre úgysem megyek, ahol többet kell mutatni a dekoltázsnál...
dehogynem az ész a fontos nem a cici :D általában... persze vannak helyek ahol jobb esélyeid vannak méretesebb cickókkal... :)
Mindegy,hogy ki valaszol!az en baratnomnek sincsenek nagy mellei!szeretnenk majd mi is babat mire szamitsak ekkor a mell es mas teren is!ti ezt mar a valosagban at eltetek ezert is vagyok kivancsi ra!kozben tenyleg megno a mell a terhesseg alatt?aztan szoptataskor alatt,utan milyen lesz?
Mikor a ciciket osztogatták hamarabb állt sorban , és ő boldogabb?
Erre nem is gondoltam hallod! :D Nekem meg több eszem van! :D
Vagy ez nem számít???
nővéred elcsórta előled..ő volt az első neki több jutott :)
Érdekes pl, hogy a nővéremnek akkora van, hogy 3 nőnek is elég lenne és nem lennének komplexusaik, nekem meg pöti, pedig elvileg ugyanaz a vér folyik bennünk.
Latom szep nagy a csalad!a tetovalas nem fajt?neked volt valamilyen plasztikazas,mellnagyobbitas-kicsinyites,stb!mar ha lehet toled ilyet kerdezni mert nemelyik forumba ezert olnek is ha ferfi kerul od!igaz ezt a forumot en inditottam,de itt mindenki rendes!
Bocs de nem vagyok kíváncsi rá , na figyi nekem
nincsenek nagy cicijeim , sőt, de akkor sem plasztikáztatnék , a páromnak megfelel a többi nem érdekel, minek ha így is jó , oké azért kicsit bánt hogy ekkora , de viszont három gyereket szoptattam ami fontosabb. Különben is azt szoktam mondani hogy későn álltam sorba mikor az isten a melleket osztotta hogy nekem csak ekkora jutott, de ha kéne csak eü. okokból vállalnám.
Egyelőre nem. Előszöris szeretnék mégegy babát,előtte nem akarok műttetni, nehogy gond legyen. Meg egyébként sincs rá pénzem. Mondjuk ha majd rászánnám magam, akkor megteremteném a hátterét. De nem csináltatnék a 75/B-ből 80/D-t.
Nekem a hasamon van egy kisebb tetkóm,piercingem egyáltalán nincsen,de nem is akarok:)))
tetkó egy intim helyen szupi de én lemaradok róla , sajna.
Ott egyszeruen nem lehetett a 10nobol senkivel se beszelgetni!olvassatok bele a mellplasztikai forumba!
Ti hatha nem lesztek velem olyanok mint a mellplasztikai forumba,hogy akar mit kerdeztem valahogy kiutasittottak onnan pedig tetszett a tema,csak a banda nem tudom?volt aki szilikont is berakatott fiatalon is?ahogy irtad,hogy volt minden fele meretben!nem gondoltal,gondoltatok hasonlo mutetre?
inkább egy apró tetkó mint a piercing... de öszintén szolva egyik sem tetszik, annyira h nekem kelljen
piercing...nekem az még annyira sem tetszik mint a tetkó. De például van akinek 1-2 esetleg jól áll, de én még a köldökömbe se tetetnék...
Szerintem igen!az ilyen erotikus testreszek biztosan!popo,koldok kornyeke,mell kornyeke,stb!mi a helyzet a piercinggel?
Nem ér már megint tetkoztók? Amúgy szép egy mellkason, lányékban , popsin vállon , és még sorolhatnám , ha ízléses és nem valami térkép.
na és akinek a popoján van és csak a párja látja...az izgi?
Szerintem attól függ hogy kit mi izgat. Ha tud izgató lenni egy formás nyak (biztos láttatok már olyat amibe bele kéne harapni) FIÚKNAK ÍRTAM!
Akkor lehet izgató egy tetkó pl a nyakon is.
Az én pasimnak van a vállán. Nekem izgató. De inkább csak amiatt, hogy ott elvileg "sérült" a bőre. Esetleg érzékenyebb az érintésre...
További ajánlott fórumok: