Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
szia
no, megkeresem azt a fórumot, h miért is foglalkoznak veled!!
meg kell, h védjelek megint? :)
na, ho vagytok?
mindenki csak éjszaka fordul itt elő?
lifestyle ultra thin. nekünk eddig ez vált be a legjobban. ez az ami mind a kettönknek egész jó.
Felfedezőket mi se engedünk, elején sokat simizzünk egymást és mielőtt összebujnánk akkor már feltesszük,de akkor már oylan állapotban vagyunk h föl lehet tenni kellemetlenség nélkül
Én is értem. Azért most mégsem vagyunk olyan helyzetben, hogy a felfedezőket is akár beengedjem...mert ha jól értettem, akkor csináljátok anélkül is és amikor már belemelegszetek, akkor húzzátok föl.
Milyet használtok? Ez sima, extra síkosított volt, ultra vékony. Pasi azt mondta, hogy neki azon kívűl, hogy szorítja, nem kényelmetlen, érez, én viszont nem éreztem jót, csak hogy csúszkál bennem valami...
na ez a hozzászolásom néhol kicsit talán értelmetlen lett.
Mi sem rögötn a gumihuzással inditjuk az akciot
én sem birom a gyógyszert, már a második fajtától akadt ki a májam,majdnem kórház lett belőle...ugyhogy lemondtam róla...nálunk is marad a gumi. Nálunk egyszer fordult elő olyan a sok alkalom közül h lecsuszott, de szerencsére akkor sem lett gond. :)
Ezt nem mondanám h vacak találmány, bár igaz h jobb nélküle de hát ha már csak ez maradt akkor nagyon is jó. :)
Míg szedtem a bogyokat addig a libidom is eltünt, szóval hiába volt fog.gátlás még se voltunk annyit együtt,mert nem kivántam...ugyhogy inkább gumival mint sehogy.
akkor ott vmi nem volt jól csinálva.
mert mi sem rögtön húzzuk fel hanem kicsit később és nekem egyik érzés s e jobb ill rosszabb mikor már fel van húzva.
Háát, érzésre se volt kellemes...:(
Szóval tényleg béna lehetek...
pedig nem kéne, h ilyen előforduljon a gumival!
én nem szedhetek gyógyszert - már egyszer szedtem de elég volt belőle...
és azóta csak azt használtam minden partneremmel anno és most a férjemmel is.
soha semmi ilyen gond nem volt....
sokan lehordják a gumit, h így meg úgy meg zokniban nem csinálja pedig sztem semmi gond vele...
Kérdezhetek valamit? Vagy nem is kérdés...
Tegnap este papást-mamást játszottunk a pasimmal. Míg szoptattam gyógyszert szedtem, de elfogyott és nem irattam másikat, úgyhogy most maradt a gumi. Életemben egyszer volt a kezemben. Az övében is. Most vagy nagyon béna vagyok, vagy ez egy vacak találmány! Szorította, aztán meg lecsúszott róla, kifolyt mellette az anyag. áhh
Sziasztok!
Jól látom, hogy itt ma nincs túl nagy nyüzsi?
Jó éjt neked is! Most nem azért, de valahogy az a benyomásom támadt, hogy egyedül maradtam...
Itt hagytál, Teee....piszok!!!
Akkor megyek én is alunni! :P
Most én most búcsúzom ,és el megyek az én időm lejárt,
Na de majd jövök és utol érlek benneteket, és folytassátok tovább, szóval a lányaimért megyünk holnap, és csak vasárnap este leszek , mennyi mindenről maradok le , majd elolvasom , de most nagyon fáj a fejem, holnap még vezetek és délben indulunk Nagykállóba. sziasztok puszi mindenkinek és tartsátok életbe ezt a fórumot szerintem jól indul . jó éjszakát.
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?