Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Az ápolási díj mellett, napi 4 órát dolgozhat. Az 4 órás bejelentett munkaviszony.
A napi bejelentés egy nap 8 órát jelent, de havi maximum 15 nap lehet. Tehát az ápolási díj mellett csak a 4 órás bejelentett munkaviszony lehetséges.
Igen az adózas szempontjaból!!
De alkalmi munkavallaló dolgozhat napi 4 de akar 12 órat is!
Az alkalmi munkavállaló hány órát dolgozhat?
"Az alkalmi munkavállalók esetében az adózás szempontjából minden bejelentett nap 8 órának minősül"
24 evig dolgoztam de csak napi negy orat ,igaz nem is birtam bolna tobbet csak meg iskolaba ovodaba volt
Aki napi nyolc orat tud dolgozni mert eltudja a gyereket helyezni annak nem us kell gyodon lenni A tirveny nem veletlen irta elo a napi negy orat
Szövegértés nem erősséged, ok, felőlem csinálsz amit akarsz
részemről a téma lezárva.
Ha nem tudod, hogy miről beszélek akkor miért szólsz hozzá?
Plane miert vagy okoskodó és lekezelő?
Összes apolasít?1 nap miatt??
Egyszerüsített napi bejelentés az lehet napi 4 ora is nincs meghatarozva.
De inkabb te ne írj semmit!
Csinálsz amit akarsz, ha lebuksz keményen visszafizetteik veled az összes ápolási díjat rendes banki kamattal, ami igen magas manapság, és mivel be kell jelenteni téged a NAV-nál a két bevallás ütközik majd a tied meg a cégé...ki fog bukni..
és felesleges ezen vitázni napi 4 óra, nem heti, havi akármennyi, hanem napi 4 óra.
Mi van ha mégis mapi bejelentővel (1 napra 2300 Ft)bejelentenek
Szerintwm lehez így dolgozni hiszen ez napi vejelentő azaz senki nem tudja hogy az nap te 4 -6-8-10 orat dolgoztál..
De ha van 1 üzletünk és nekem kellene dolgoznom most 1 hetet akkor ez sehogy nem lehet megoldani??
Most ha valaki 10 evig apolasin van az nem mehet el évente vagy 10 evente 1 hetet 8 órqba dolgozni??
Ez milyen hulyeség
Értem en hogy ápolni kell stb de akkor ne dolgozz ne nyaralj ne csinalj semmit hanem ki se lepj otthonról ...
Napi 4 óra
mit nem értesz ezen?
De akkor en heti 1 napot sem dolgozhatok 8 óraban??
Napi bejelentéssel
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?