Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok Budapesten állítólag szerdán jön postán...
Szia! Bács megye ma utal,úgyhogy az ittenieknek 7.-e,8.-a lesz posta! Nem ti vagytok az utolsók!
Jó reggelt!
Mi se kaptunk még postán Győr környékén. Az is lehet csak kedden lesz nekünk.Mi szoktunk lenni azok akik utoljára kapnak.
Szép reggelt! Ma már Pest megye postai kapjs remélem most már mindenkinek meglesz. Kitartást nektek bár tudom hogy nehéz
Szia nem hinném ha minden igaz kedden és csütörtökön utal csak Veszprém megye 😩
Sziasztok postán mikor lesz Borsodban gyod?
Mar jo lenne alig birjuk kivarni es mindig ez van
Szép estét! Bárcsak varázsgömbbe nézhetnék... akkor a saját dolgaim is látnám 🙂 Én még számlára sem kaptam.
Sziasztok! Holnap szerintetek megkapjuk Veszprém megyébe a GYOD-ot?
A nehezén már túlvagyunk. Tegnap bableves ma csirkepöri nokedlival. Vettem tegnap egy rúd kenőmájast reggeli vacsi megoldva. Határeset még annyim maradt hogy reggelit veszek holnap a gyerekeknek. Majd csak jönni fog a postás már😊
Ne szomorkodj eskuszom mikor szinte semmi nincs ithon mindig sikerul valami neve nics ebbol kicsi abbol kicsi valamibol etelt krealnom .Van egesz jol jovok ki .volt mar gezemice leves ,, ujra meg nem tudnam fozni volt mar porkolt borsobol nokedlivel .A lenyeg jol laktak..Szomoru enyure varjuk de hat ez van .Altalaba kihuzom de most a gyerkoc bekapott valami virust hanyas hasmenes
13 ezer a gyogyszerre ez padlora is tett..
sziasztok borsodban mikor lesz postán?
Na az b...na be ha még az idő is megállna. Lemarnám az arcom🤣
További szép,nyugodt hétvégét😅 Mindenkinek! Lesz még hetfő😈
Köszönöm Jenny! Krisztit puszilgasd meg ezerszer helyettem is🥰
Millió puszi a tündér gyerkőceidnek.🤗
Kellemes szép hétvégét mindenkinek🤗
Benne van a pakliban, 🤣. Nem tudom melyik a jobb ha elmegyek félórára a boltba a kutyánk mikor hazaérek örömében feszt összehuggyozza magát. Bele se merek gondolni mi lenne ha egy hétig nem látna, 🤣 én mondtam Hugyi legyen a neve
🤣🤣🤣jóó, az meg le is kakilhat, szuper kombó🤣🤣🤣
Ha már csoki nincs dobj nekem is légyszi jutifalit, hátha attol megnyugszom.🤤😅🤣
Ne sírjunk azzal nem lesz jobb. Valahol bennem is motoszkált a kétely... Muszáj lesz ezt a hétvégét kinírni. Próbálok nem mindig agyalni a gondokon. Itt a hoxán kicsit megfeledkezek a bajokról. Na a hűtőm szinte nekem is pang az ürességtől. Kutyskonzerv kutyatáp van dögivel meg jutifali🤣 No problem🤣
Az igaz,jogos.Csak már a fagyoban sincs alapanyag😅, és a tárcám is olyan mint a hagyma,kinyitom sírok... természetesen beigazolódott amitől féltem..semmit nem kaptam.
Mondjuk én most húst sütök,lehet abból marad is,de a pörit megfőzöm holnap.Imádom.
Egyébként nekem is évtizedekig volt bankszámlám,aztán jött a svájci frankos hitelünk.Nem részletezem,évekig tartott mire úgy ahogy helyreálltunk.Na, megyek,mert nekem meg beteg lett a csajom első sulinap előtt....
Jó hétvégét!
További ajánlott fórumok: