Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Válaszoltam. De itt is, nem szólhatnak bele, nem kell megszüntetned a számlát.
Persze, de az egész folyamatot újra kell csinálni. Kijelölő hivatalnál kérvényt beadni, és majd ők elmondják mi kell hozzá. De nincs akadálya, ha a másik szülő megfelelő.
Szép estét! Azt szeretném kérdezni , van-e arra lehetőség , hogy a gyodot egyik szülő helyett a másik szülő kapja? Most én kapom , de kaptam egy jó munka ajánlatot , így ha lehetséges , akkor át variálnánk a párom nevére. Lehet ilyet?
Felhívjuk a figyelmet, hogy az időpontok tájékoztató jellegűek!
Hónap Utalás
Január 2024.01.30
Február 2024.02.28
Március 2024.03.28
Április 2024.04.26
Május 2024.05.30
Június 2024.06.28
Július 2024.07.30
Augusztus 2024.08.30
Szeptember 2024.09.30
Október 2024.10.29
November 2024.11.29
December 2024.12.18
Csongrád megye utalási időpontok
Ha postán kapod akkor abból nem tud vonni. Viszont ha számlára kapod a Gyodot, az már gázos...mert tehet a számládra inkasszót a végrehajtó, és a bank egy az egyben lefogja vonni az összes pénzt.
Szép estét kívánok mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni ki régóta jártas . Sajnos a kisebbik fiamat teljes gondnokság alá lett helyezve. Van neki egy számlája mi rég óta még van neki arra megy a gyod,családi és a Rokkant nyugdíj is . A gyámügyes hölgy közölte hogy nem mehet a számlája semmi meg kell szüntetni a számláját. Hijába mondta neki hogy gondnoki számlája van én kezelem engem és a páromat jelöltek ki gonviselönek . Mi a teendő hogy továbbra is a számja mennyen a pénz. ??? Tud valaki segíteni ebben. Köszönöm szépen a választ
Szia! Január 30.... Lentebb megtalálható az éves utalási terv, egy kedves csoport tag már megosztotta....mentsd le az a biztos
A pest megyei utalással van már valakinek valami infója?
Sziasztok boldog új évet kívánok utólag is minden kedves hoxás tagnak ne haragudjatok hosszú idő után most tudok fellépni és boldog új évet kívánni
Sziasztok!
Csongrád megye éves utalás fenn van.
[link]
Azt határozottan tudom (több helyen olvastam), hogy Ápolási díjból nem vonhat. Most bocsánat, de a GYOD összege jóval magasabb az Ápolási díjnál... (tény...), de nem hiszem, hogy a juttatás mértéke számít, inkább a jellege, mivel a Gyermekek Otthon Gondozási Díja, így lehetséges, hogy abból is tilos a végrehajtónak vonni.
Szia
Ha a saját bankszámládra megy az összeg, akkor igen vonhat.
Le tudja akár zárolni.
Én ezért csináltattam a lányomnak bankszámlát, így arra kapom.
Sajnos én is jártam így
Igen tudom,de eddig csak a gyerek utazott ingyen,nekem 90 százalékost kellett vennem.Vagy eddig hülyeséget csináltam?
Csongrád megye 2024. éves utalás
GYOD felkerült a honlapra:
[link]
Sziasztok, GYOD-ból vonhat a végrehajtó?
Csak akkor utazol ingyen ha a gyermek veled van,ezt biztos forrásból mondom
Szép napot mindenkinek!
Szeretném kérdezni,hogy valaki tud valamit,hogy emelik-e az ápolási segélyt,ha igen akkor mennyivel?Köszönöm
Hivatalosan semelyik bank se adhatna Gyod mellett személyi kölcsönt.Viszont igazad van a provident megold mindent is...
A másik fele,ne fórumokon olvas ilyen híreket.Magyarország kormánya.hu vagy bármelyik hivatalos oldalon.
Mi lenne a kérdés?Melyik része érint pontosan?Az eddig 90 százalékos kedvezménnyel utazóknak - fogyatékosok, tartós betegek és a nagycsaládosok - szintén ingyenes lesz a közlekedés a MÁV és a Volán járatain az országban.Engem ez a része érintett,elég lesz csak felmutatnom kisfiam kártyáját és ingyenesen utazok én is.
Március 1-jétől változik a kedvezményes közlekedés. Mit tudtok róla?
7 órás hír, és már igen cifra storykat is olvastam különböző fórumokon
Provident is ad, rövid távon nem rosszabb mint bármelyik bank, és gyorsabb..
Szia! Attól függ,melyik megyében laksz.
Sajnos nem egységes utalás van,minden megye máskor utal.
Aki postán kapja,általában az utalások után 2-3 nappal viszi a postás.
Figyelni kell a megyédnek az utalását,itt szoktak feltenni infókat hó vége felé.
Szia 6 hónap után OTP . Voltam Bent ott mondták
További ajánlott fórumok: