Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Pénzkimaradás nem lesz, csak akkor ha megvonják
meddig? ez eléggé szélsőséges 1-3 héttől akár másfél hónapig is tarthat..helye válogatja
Hello egy olyan kérdésem len hogy a 13. Havi nyugdij szál együtt a fogyatékossagi támogtásra is vontakozik A-ból is lesz 13. Havi
Előre is köszönöm a válaszokat
Szia!
Konkrétan nem tudom, de ha nincs változás az utalási rendszerükben, akkor szerintem jan.26.-a péntek, vagy Jan. 29.-e hétfőre tippelek.
Majd meglátjuk.
De jó hogy neked válaszoltak :)
Én is írtam nekik , eddig nekem is mindig ő vàlaszolt, tegnap egy màsik aki jött a sablon szöveggel hogy 5.éig kell megjönnie…
Üdvözlöm!
A januári gyod. várható utalási időpontja 2024. jan. 31. A bankszámlára történő utalás és a postai kifizetés is megérkezik február 5-ig.
Dr. Tóth Dóra
szociális szakügyintéző
Fejér Vármegyei Kormányhivatal
Dunaújvárosi Járási Hivatal
Hatósági Osztály
2400 Dunaújváros, Szórád M. út 39
Fejér megyében két hét múlva szerdán lesz utalás.
Valóban 😊😊 közben szólt az ügyintézőm is:
"Az ellátások utalása ettől az évtől változik. Minden hónap első munkanapján fogunk utalni. A januári ellátást február 1.-én fogjuk elutalni. Azok a jogosultak, akik bankszámlára kérték az ellátást aznap megkapják, akik postai úton kérték azoknak a 2-3 nap az átfutási idő.
Szép napot kívánok!
Szép napot mindenkinek!
Békés megye változás!
Januártól Békés megyében a gyod utalása minden hónap első munka napján lesz. Tehát most február 1.-én lesz utalva.
További szép napot kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?