Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
GYOD-ot jogosultság alapján kapod. Táblázatban 8 pontot kell legalább kapni. Lesz felülvizsgálat és ez alapján eldől. Nyilván kell hozzá szakértői, meg orvosi szakvélemény.
Sziasztok! Ez nem utalással kapcsolatos kérdés , de hátha tud itt a csoportba valaki érdemleges választ adni :) az lenne a kérdésem hogy gyermekem idegihallás sérült és kapom rá a gyodot , most lesz majd műtétet és implantatumot fog kapni , ez változtatni fog a gyodon ? Úgy kérdezem hogy el veszik vagy marad tovább vagy kevesebbet fog kapni ? Meg ha betölti a 6 évet akkor is azt mondják hogy el veszik , ebből mi az igaz ? Köszönöm ha tudsz nekem ebben segíteni :)
Szia! Baranya megye nem Somogy után egy - két nappal szokta kapni?
Sziasztok tudja valaki hogy vas megyében mikor lesz az utalàs?köszönöm.
Jolvan lerágott csont köszi
Üdv!
Ápolásit tudja valaki Somogy mikor utalják?
Köszönöm!!
Budapest 2-án (hónap első munkanapján utal) +3 munkanap a posta, ami most 7-e lesz. Az előző hónap egy rendhagyó csúszás volt 1 munkanappal megcsúsztak az ünnepek miatt.
Csp 2-án utalják, 3-án lesz számlán.
A gyod megyénként eltérő az utalása, ezért nem is értem a kérdést. :D A legtöbb megye hónap első munkanapján kapja, de vannak akik előtte és vannak akik utána.
A gyodot aznap jóváírják.
A csp-nek és a gyodnak semmi köze egymáshoz, megyénként eltérő, hogy egy napra esik e az utalás, vagy sem, de az egyik utalása nem zárja ki a másikét :D
Szia 29.én utalnak ,aznap délután számlán lesz
telefonálj be.Én is 90 napról tudok.
A honlapon május 2-a van kiírva
Sziasztok Fejér vármegye mikor utal gyodot? köszönöm
Szia Papírba 60 nap volt említve !
Csak itt irták a 90 napot
És 60 nap simán eltelt
Jelentkezni fog.Törvényileg köti a határidő őt is.Ne izgulj.
Sziasztok egy van kérdésem lenne kérem aki tud segítsen hogy én még tavaly novemberben fellebbeztem a fogyatékossági támogatás elutasítás miatt az utolsó levél amit vissza kellett küldjek az az volt hogy nyilatkozzak arról hogy be lehet-e vonni a dologba a szakértőt
90 nap határidő lassan lejár még kábé egy hét a kérdésem az hogyha letelik a 90 nap és még mindig nem jelentkezett a szakértő hogy behívjon a vizsgálatra akkor mi a teendő???
De szerintem egyszerre utalják a gyod aznap levehető, a családi csak másnap.
A családit május 2 utalják és másnap lesz levehető csak
A gyod az aznapi azt ha 2.án utalják (az én megyém békés akkor fog pl) az aznap le vehető ☺️
Érdeklődnék ha 2dika is csp utalás aznap lehet utalni gyod ot nem? A facén állitják h nem utalják egyszerre 🤷♀️🤦♀️
Sziasztok Bár mi utalás infó Tolnárol?általában pest megyével kapjuk itt valaki azt irta h 29 30án utal pest van valakinel infója köszönöm
Sziasztok Heves megye mikor lesz köszönöm a választ.
Szomorú.Nekünk fontos gyámügy meg tippelget.😔
Igen,én is azt veszem észre,hogy azok a dátumok nem pontosak,szemben a Komlóiakéval.Meglátjuk.
Szia hívtam Komlót Baranya megye utalás 26 dika ők biztosra mondták
Üdv!
Somogy Ápolási Utalás mikor?
Köszönöm!!
Mindig felhívom Komlót mielőtt bármit irnék sosem csak tipelek a tőlük kapott időpontot teszem ki
Sziasztok, Budapest megkapja vajon 2.án vagy megint csak 3.án?
Nekem a gyámügyi felügyelőnő 30 at mondott.Ez biztos.De többiek pl Habó Bea 26 ot.Meglátjuk...
26 biztos? Nem inkab 29 vagy 30?
További ajánlott fórumok: