Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia majd május 2-án kapunk
Sziasztok Győr május 3an kap igaz?
Szakértői Bizottság a tanuló képességét vizsgálja
intézmény kijelölés, sni fenntállta, stb.
GyMS mi tuti csak 2án kapunk 😔😔😔
"Szia, a Szakértői Bizottság esedékes felülvizsgálata májusban lesz az iskolában" Ezt most masoltam ki
GYOD-ra? képtelenség, a vizsgálat otthoni ellátásról szól nagyrészt, a gyerek önellátási képességéről otthon..ezért kell a szülőnek vele otthon maradni. A GYOD nevében is benne van. A szakértői papír is erről szól.
Az valami más vizsgálat lehetett.
Szép napot Heves megye postán mikor lesz tudja valaki esetleg.
Sziasztok Szabolcs megyèröl valaki esetleg tud?
Szia!Sztem az lesz mert ha jól tudom az van 2 évente.
Sziasztok! Pedig volt ilyen igaz már nem tudom melyik évben,hogy a suliban volt a szakértő és ott vizsgálták meg a gyereket a jelenlétem nélkül úgy H én nem is tudtam róla. És utána volt ,H jött a határozat ,H be kell menni Kaposvárra mert H a gyerek állapota annyira javult ,hogy mehet másik iskolába. Be mentünk és megértek elnézést kérni mert kiderült, hogy még sem úgy van ahogy ők tudták
Akkor téves a szöveg...mint írtam.
ez egy régi szöveg..elavult..nem másnap írják jóvá, persze ha ez GYOD
mert azt nem tüntetted fel mit is utalnak
Számomra most olyan hihetetlen hogy 26-án már kapunk. Általában hónap utolsó előtti munkanapján szoktunk. Tudom hogy ez van a táblázatban is mert le van mentve. Csak olyan furi hogy hamar utal.
2024.01.30
Február 2024.02.28
Március 2024.03.28
Április 2024.04.26
Május 2024.05.30
Június 2024.06.28
Július 2024.07.30
Augusztus 2024.08.30
Szeptember 2024.09.30
Október 2024.10.29
November 2024.11.29
December 2024.12.18
A jóváírás a bankszámlára az utalást követő munkanapon megtörténik, míg a postai kifizetés, lakcímre utalás esetén a Magyar Posta Zrt. saját szabályai szerint jár el a kézbesítéskor.
Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei
Írjátok ,vagy naptáron jelöljétek.és akkor nem kell minden hónapban keresgélni
Hozzám 3 éve járnak.Évente de úgyan így csinálják.
Szia.Az én két gyermekem A mozgáskorlátozottak intézménybe jár.És amikor a felül vizsgálat van akkor a szakértő mindig azt mondja hogy az nap fogjam otthon a gyermekeket.Pedig legutoljára is vasárnap este 18 órakor hívott hogy másnap délelött 10 órára jön.Én hozzám közel 20 éve járnak.De a felül vizsgálatot mindig is itthon végezték.Azt szokta mondani hogy az orvosi papírokat készitsem elö.Amit le is fényképezett.
Szia! Szerintem ez a Pedagógiai Szakszolgálat felülvizsgálata lesz. Nekünk is így volt. Nem Nekünk kellett Budapestre menni a Dohány utcába hanem 3 vizsgáló hölgy kijött az iskolába. Így az ebben a tanévben vizsgálandó összes gyereket 1 nap alatt elintéztek. Tehát ez nem a GYOD felülvizsgálata lesz szerintem hanem az SNI státuszé.
Szia.. Ilyen nincs és nem is lehet.. A szakértő mindig a gyermek otthonában folytatja le a vizsgálatot..Az iskolában semmilyen szakértői vizsgálatot nem végezhetnek.. Ilyenről én még nem hallottam..
Sziasztok! Pest megye postán mikor lesz gyod így hogy ünnep van 1-en?
5.-ig kell megkapnod, ezen belül a hivatal dönti el mikor utal.
Én furcsálom hogy kicsit át tolták a gyodot 2-ra.
Idáig mindig hónap végén kaptam meg a gyodot.
Sziasztok. Heves megyében mikor lesz ápolási díj utalás?
Szia 26 délután le vehető.
Szép Napot!
Ápolási segély Somogyban mikor utalják?
Köszönöm a választ!!!
Ez tévedés.
A vizsgálatot minden esetben az ápolás helyszínén kell elvégezni, tehát logikusan otthon.
[link]
További ajánlott fórumok: