Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Javaslom, kicsit összeszedettebben írj, mert akkor érthetőbb lenne.
1: A GYOD nem jár le..határozattal kapod, és határozattal lehet megszüntetni, orvosi papírok járhatnak le, de azok érdemben nem befolyásoló tényezők, csak akkor ha felülvizsgálathoz újat kérnek esetleg.
2: Szakértői vizsgálat van, és pontok alapján állapítják meg jogosult vagy-e a gyermek állapota miatt GYOD-ra
3: A GYOD-nak nincs köze a közgyógy kártyához sem az utazásihoz.
sziasztok
lenne egy kérdésem hogy VESZPRÉMBEN mikor viszi a postás a GYODOT ÍRJÁTOK MEG KÖSZÖNÖM ELŐRE IS
Őszinte leszek veled, nem nagyon számít jövedelemnek. Még jelzaloghitel esetén is csak bizonyos %-ban számítják be! A legtöbb bank viszont nem számol vele, mert az nem jövedelem.
Jó estét kívánok segítség kellene kérlek segítsetek godott megállapították 2025 január 25-ig és most ma voltam bizottság előtt tud nyugtalan csökkent a gyereknek a fogyatékossága egy évig megvan állapítva a gyógy most ezt megszüntethetik vagy folyamatosan kapom tovább kérlek írjatok mert még nem vagyok ebben jártas kapja a gyerek közgyógyult utazásija van rendszeres gyógyszer kezelése az orvos hogy állapíthat meg ilyet vagy mit kell tennem lehet én fellebbezni ha elveszik írjatok meg nekem köszönöm volt a valaki már így
Igen énnekem is ez a tippem.
Nem minden bank ad erre. Érdemes rákérdezni annál a banknál, ahova küldik a GYOD-ot neked. Ha nagyon kell, akkor végszükség esetén marad a Cofidis/provident, de hát ők köztudottan uzsorások...
Gyodra kapott már valaki folyószámla hitelt.ha igen mennyi idő múlva
Jó kérdés. Én is ránéztem, de nincs kint infó, hogy mikor küldik. Ez is tök változó, hogy mikor rakják ki a friss infót. Én úgy saccolom, hogy 29-én vagy 30-an küldik majd.
Sziasztok tudja valaki,hogy Fejérmegyében hanyadikán szokott frissülni az utalási dátum??? Kösziii 😊
Szia Jenny5, írtam neked privit! :)
Sziasztok! Veszprém megyeiek postai úton megkaptátok az ápolásit?
Ezért lepődtem meg én is .. nem szoktam ide írni se de most muszájnak éreztem mert azt hittem valami el lett rontva mivel az uj szakvélemény miatt most lett be adva nemrég minden papír újra
Én sem kaptam 15.kerület,soha nem volt még ilyen ,hogy 8.-sem hozzák még...
Sziasztok,valaki kapott màr gyodot Zuglóban postai uton????
Szerintem is csak holnap lesz,de azért borzasztó hogy mindig utolsók vagyunk és mègcsak nem is írják ki hogy kb.mikor számítsunk rá
Talán holnap, ma már nálunk biztos nem lesz semmi
Igen, pènteken hozta a fot-ot a mamának,azt mondta ő úgy tudja hètfőn hozza az ápolásit,de nem jött 🤷
Érdekes eddig legkésőbb 8. minden hónapban megjött 🤷🏻♀️
Szia,èn ápolásit várom de még nem kaptam,sőt még postást sem láttam a környéken
Sziasztok! Veszprém megye valaki kapott postai úton már GYOD-ot?
Szép napot mindenkinek
Bp postás hozta a Gyod-ot!
Google a barátod ott megnézheted.Amúgy ügyintézés 90 nap.Türelem.🤗Kitartást.
Sziasztok november 28 óta beadtam a fellebbezést a fogyatékossági támogatás elutasítás miatt mivelhogy az állapotom nem javult nem is vizsgáltak elutasítottak februárban visszaküldtem egy olyan levelet amiben nyilatkoznom kellett volna hogy vállalom a szakértő bevonását a dologba február másodikán azóta semmi nem történt kaptam egy papírat hogy majd a szakértő jelentkezik de már eltelt több mint két hónap ot de még semmi hogyan tudnám felvenni velük a kapcsolatot???
Budapest igazságügyi szakértői és kutató intézet lett kijelölve de a papírban se telefonszám se szakértő neve
Azèrt az nonszensz,hogy Budapesten ,majd csak hètfőn kèzbesítik azt a nevetsègesen alacsony összeget.
Egyèbkènt,ha csütörtökön feladta a kedves kormányhivatal a csekket ,akkor pèntek dèlután meg kellett èrkeznie a postákra,mert ,ha munka nap lenne ma hordanák.Èn atèrt úgyis megyek kutyát sètáltatni bemegyek a postára,hogy adják ki azbutalványom
Bp.csak a Fot-ot hozta,Gyod Hétfőn!!
Megjött az ápolási. Komárom Em Megye. Mindenkinek kitartást!
További ajánlott fórumok: