Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Rokkantjáradék ha van, kérheti a FOT-ot is..
Te meg ápolásit vagy GYOD-ot, de ha dolgozol, akkor te kaphatsz adókedvezményt így.
Mivel nem fizet személyi jövedelemadót,nincs miből kedvezményt igényelnie.
Ha rokkantsági járadékot kap, ami nem egyenlő a rokkantsági ellátással, arra van kedvezmény, neked, ha van adóköteles jövedelmed.
Ez igaz, de nem ezért, hanem mert a FOT szociális támogatás, segély ha így jobb, és azt központilag utalják mint a családit.
GYOD is Kincstártól jön, de azt területi hivatalok utalják saját utalási rendjükben
Köszönöm!
Igen. Általánosba jár és mellette a művészetibe is.
Megpróbálom, hátha. A "gond" szinte ugyanaz mindkét gyerekemmel, csak a nagy nem jár a sulin kívül máshová.
Ha jól értelmezlek, akkor ált iskolába jár és ez melelett vinnéd zenei tanításra.
A törvényben benne van, ha te kellesz az intézmény látogatásához mert önállóan nem kéeps közlekedni, akkor erre NEM vonatkozik az időkorlát, így viheted a gyermeket.
" a köznevelési, illetve a felsőoktatási intézmény látogatása, vagy a nappali ellátást nyújtó szociális intézmény igénybevétele csak a szülő rendszeres közreműködésével valósítható meg"
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Ezt olvastam én is, ennek az értelmezésével voltam gondban.
Azt olvastam, csak a kötelező időt töltheti ott.
A köznevelési intézménybe, az általános iskolát értelmeztem, ez eddig rendben is van. Alsó tagozatos, kötelező napközivel, ahonnan a művészetis napokon igazgatói engedéllyel hamarabb hozom el.
Az érdekelt, hogy a plusz művészeti iskolába járás kizárja-e azt, hogy megkapjuk, mert akkor neki se futnék az igénylésnek.
Kormànyablak es önkormányzatba van gyod igenylo papír.
Köszönöm szépen.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?