Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok! Túl vagyok 3 clostis hónapon és 2 mentes hónapon. Sikertelenül. Holnap várhatóan megjön. IR-es vagyok, de kezelve van, mostmár normális ciklusaim és peteérésem van. Páromat is megvizsgálták, ő is rendben van.
Mondjuk 41 éves vagyok, ilyenkor már nyilván nem egyszerű, de nem gondoltam volna, hogy ennyire nem. 1,5 év próbálkozás.
Most egy laparoszkópos műtétet javasolnak. Eltávolítanának egy cisztát, átjárhatóságit csinálnának, esetleg méhtükrözést is. Csak rá kellene szánnom magam...
Volt valakinek ilyen műtéte? Ha igen, nagyon köszönöm, ha megosztanátok a tapasztalatokat! :)
Drukkolok!
Én a clostiban már nem igazán bízom, de ez van, ezt kaptam :/ kibírok vele még 2-3 ciklust.
3. Mentes honapban :) kukis :)
Koszonom!!!
Akkor meg fiatal vagy :) biztos meglesz az eredmenye a kitartasodnak. Jokat olvastam a clostirol en is bizakodom persze.
En 39 leszek ezert nem akarunk varni. Holnap megyek endokrinologushoz
Szuper :) boldog babavarast!
Jol lattam h closti utan erkezett a pici? Mi lesz?
igen, általában ezt mondják, de hidd el, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek megvan minden pcos-es tünete, kivéve az ir-t.
Igen, 6,5 éve várunk egy pozitív tesztre. Mondjuk ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden hónapban ott görcsöltem a teszt felett, hogy akkor most lesz-e két csík vagy sem... volt ebben 10 hónap kvázi különélés (párom külföldön dolgozott, sajnos nagyon keveset volt itthon), volt 9 hónap betegség (szamárköhögés és minden egyéb következménye), egy epeműtét meg az azt követő gyógyulás, dokim betegsége, amikor egészen egyszerűen nem mentem orvoshoz, mert máshoz nem akartam... de igen, bő 6 éve várjuk, hogy kopogtasson a gólya.
és idén én is 36 leszek... bár a dokimmal azt beszéltük, hogy azért még egy 4-5 év belefér :)
Ugy tudom pcos nincs ir nelkul, de annyira nem ertek hozza es a gyogyszer ugyis arra van.
Jol lattam h hat eve probalkoztok?
En nem akarok varni, benne vagyok a korban. :/
lényegében a "klasszikus" pcos-es vagyok. Túlsúly, sőrösödés, meseszerű (hol van, hol nincs... inkább utóbbi) ciklus, full cisztás mindkét petefészek. Oké, pattanások, zsíros bőr nincs, még ha az is lenne, halógödröt ásnék.
Többször volt terhelésem, IR nem volt egyiken sem kimutatható (vagy kevés volt hozzá a 3 pont), de ettől függetlenül szedek metformint, mivel jobb ötlete nem volt az orvosnak.
Youlcsi pcosed miben nyilvanul meg? Szedsz gyogyszert? Nekem is van enyhe inzulinrezisztenciam de kezelve van. Masreszt ettol is lehet a progi gondom.
Nekem szabalyos ciklusaim vannak.
Koszonom! Utana nezek a kremnek meg a dokival is egyeztetek ha kell a kovetkezo honapban is closti.
Hanyadik heten vagytok? :)
Lehet, csak átmeneti. Bármi közbejöhetett, ami miatt nem volt elég jó a sárgatest. vagy lehet, hogy jó lett, de 1-2 nappal később.
Nem gáz ez annyira. Én örülnék 27-es proginak :D
az is lehet, hogy csak nehezen indult meg... hogy másnap már teljesen normális, magas érték volt.
Bárhogy is van, az emberi szervezet nem gép, tehát néha a gyógyszer ellenére is előfordul, hogy nem úgy működik, ahogy kellene. lehet, hogy csak belecsúsztál egy olyan ciklusba na clostival, ahol mondjuk most kivételesen 15 napos lut.fázisod van...
Lilu, hol lehet ilyen normalis dokit talalni mint a tied? :) bpi vagy?
Hol tartasz most? :)
Amugy mitol lehet rosszabb mikor pont peteeres tamogatasra van a closty?
A progit is maganuton nezettem, a dokim nem kert ellenorzest.
closti előtt? hiszen azt akkor szeded, amikor már vérzel. akkor minek?
bizonyos progeszteronok előtt (pl norcolut) szokták kérni, de inkább az abbahagyásakor fontos, hogy nehogy elvonjuk a progit, miközben van terhesség.
Nekem is rosszabb volt igy 2x1 utro lett felirva 2.dpo-tól, azért 2.tól h tutira repedés után legyek már.
Aztán amikor pozitiv lett a teszt 3x1 et kaptam 13 hét végéig :)
Koszonom!
Nem ertem a dokimat miert nem irta fel mikor progi gondok vannak.
Keressek masik orvost szerinted?
Te meddosegiben kaptad vagy nogyogyasztol?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?