Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Csajok, napi 3x2 utrot kell használnom, aminek egy része mindig "kifolyik". :-/ De ugye azért ami bent marad, az is tud hatni??? Kicsit most ideges vagyok emiatt! :-( Lehet, hogy most hülyének néztek ezért :-)
Palffyzsu gratula a szép nagy tüszőhöz!
oh,ez jó hír azért!:-)))
én örülök!
Helló lányok!
Most jöttem a dokitól, hát a pénteki óriás tüsző felszívódott!:(((( Jó hír a bal oldalon egy 21 mm-es tüsző várakozik az akcióra. A dokim azt mondta szép nagy és reménykedhetünk, hogy az inszem sikerül. Rákérdeztem a repesztőre szurira és azt mondta, hogyha megfelelő méretű és nem tudom milyen akkor nem biztos hogy ad, mert magától is megreped! Tehát szerdán utolsó uh és csütörtök inszem! Sikerülni fog, sikerülnie kell!:)))))))))))
Nekem is volt cisztám a Clostytól. Vagyis "képlet"-nek nevezte a dokim, mert "csak" 11mm-s volt, és azt mondta, hogy a 30 mm fölöttieket nevezik cisztának. Akkor kaptam rá vmi gyógyszert, már nem emlékszem a nevére. Kicsit összement a következő UH-ra 8 mm-re, akkor nem kaptam Merional-t. A következő ciklusban még mindig ott figyelgetett, a stimulációkor megnőtt 16 mm-re, aztán kipukkant és eltűnt. Azóta nem láttuk!:-D
Ne izgulj, minden rendben lesz.
Nagyon nagyon szurkolok Neked!!
Köszi a biztatást, nem történhet meg más csak az hogy nekünk is sikerül.
Már csak azért is mert nagyon fura dolog történt velünk tegnap este és ha ez megtörtént akkor a bebabázódásnak is nagy esélye van. Tegnap este meglátogatott minket a nappaliban egy halálfejes lepke, ami Afrikában él. Kb akkora volt mint egy denevér, de mi úgy megijedtünk tőle, mint állat. Mondtam is a páromnak, hogy ennek mekkora esélye van, hogy életed során találkozol egy ilyen lepkével?!:)))) Azt mondta biztosan kevesebb mint hogy sikerüljön bebabásodni!:))))))
Csajok,az a görcs,amiről ti beszámoltok,az nem a repedés görcse?
Nekem olyan volt.Vagyis az.De az már az inszem előtt is kb fél,1 órával.
de jó!
gratulálok!:-)
Sziasztok!
2005-ben voltam inszemináción (dr Arnold L. főorv-nál). Maga a beavatkozás nekem nem volt fájdalmas. Clostylbegit tbl.-val kezdtük a petefészek stimulálást, végül injekcióztam magam (Merional). 4. inszem. során terhes maradtam!!! Véreredményem ikerterhességet valószínűsített, de uh vizsg. már nem, de így is egészséges kislányom született. Nem egészen 1 évig jártam a főorvosúrhoz, mire kismama lettem. Előtte több évig sikertelenül próbálkoztunk, oka: a párom csökken spermaszáma volt (variocele műtét+gyógyszeres kezelés történt nála). Azóta (3 év és 8 hónappal később) kisfiam született. Sajnos közben volt 2 vetélésem, de az utóbbi három terhesség spontán volt. Ezuton üzenem minden inszem.-re váróknak, hogy ne adják fel és higgyenek benne!!!!!!!!!!!! Ja és csak egy alkalommal voltak hasi görcseim a beavatkozást követően, amikor terhes maradtam (no-spa tbl-át kaptam). Sikeres babavárást!!!
Jah,akkor nyugodj meg,Csajszi!A ciszta összeesett tüsző,a doki meg tudja különböztetni az érésben lévő tüszőtől!:-)
Szerintem nincs okod aggódni.
Egyszer nekem is volt a closti után,nem repedt meg,de a mensivel távozott is szépen.:-)
Tünet?
nekem ma fájt a derekam. nemtudom mikor teszteljek..:( :)
Hát nagyon jó lenne:) sokan egy idősek is lennénk és ismerjük is már egymást!:)DE jó volna:)
nekem ami van 5 napja az az éhségérzet, érdekes mert én reggel nemtudtam enni sosem, most meg 9 kor éhes vagyok már éhesen kelek és 3 kor dél után rámtör a pizza éhség, mikor én egy kaját 2 szer rednelek meg is unom.. már hiztam 1 kilót:) 57 kg vagyok:)Már:)no jól van vagy sokat ettem azért nyomok ennyit:)
jujj,izgi!
mindenképpen írj,h mi volt,ok?:-)
hú lányok, most vagyunk jó páran várakozó állásban...
jó lenne, ha mindenkinek sikerülne...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?