Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Hú Lányok!!
Fájdogál a hasam, időnként napközben hányingerem is van. Szombaton este használom el az utolsó crinone-t. Pénteken lesz 2 hete, hogy volt az inszemem.
Szióka Zsu!
Szurkolok Neked, bár szerintem mindannyian!!!!
Drukkolok, hogy sikerüljön!!!
A teszttől nem kell félni!!!
Nálam is pont így volt szombaton jött meg és hétfőn kellet vissza menni és nem vittem vizelete mivel megjött.És ott kellet pisilni .
Úgy , hogy vigyél vizeletet és mindképpen menjél vissza.
Sziasztok CSajok!
Rlibertas,szerintem tesztelj holnap és ha nega,hagyd el az utrot,had jöjjön meg és mehessetek tovább!Én is a 14. napon fogok tesztelni,nekem az hétfő lesz.
Cate,szerintem hívd fel a dokit,mert ha ma van az első napod,lehet,h 2 nap múlva kezdhetitek a következő stimut!Ha a 17. napot arra értette,h ha nem jön meg,mindenképpen hívd ma,h hogyan tovább!
Nekem az első napon ezért kellett mennem uh-ra.
Miből gondolod,h nem rendes mensi?Tesztet nem csináltál?
Sziasztok!
Ebben a hónapban lesz az első stimus inszemem a pesti Kaáliban.
Holnap megyek uh-ra, hogy hogyan hat a closti.
Nagyon izgulok, hogy hány növögető tüszőt fog látni a dokinő.
Tudja valaki esetleg, hogy a pesti Kaáliban hány tüszőig végzik el az inszemet? Annyira nem szeretném, hogy túl sok érne, és le kellene állni.
Hali!
pénteken lesz 2 hete az ninszem, az ugye 14 nap.Szeretnék tesztelni, bár az csak a 25. napom lesz.Sosem szoktam csak 29. 30. nap körül.
De olyan sokaknak mondja a doki, hogy 12 nap után teszt, most én sem várok, beszereztem jó sok tesztet.
Görcsölés az inszemkor, az mind a repedés szerintem, és sokáig tart, van hogy többször több órán át, van hogy 1-2 napig, hol erősebben, hol gyengébben.De olyan is volt, hogy csak 1x2x érzetem egy kicsit úgy fél órát.
Az utrogestán hüvelybe megy nekem is, szerintem nem folyik ki annyi, hogy ne hasson, különben nem adnák.Ennyire nem lehet gagyi az orvostudomány.
Én eddig (inszem előtti ciklusokban)Duphaston-t szedtem 3x1 tablettát a tüszőrepi injekció után kb. 3 nappal kellett kezdenem, aztán az inszem után Utrogestan hüvelygolyót kaptam, abból pedig 3x2 az adagom.
De tuti, hogy inszem után a doki neked is adni fog valamit!!! :-D
progeszteron tartalmú gyogyi.
van utrogestan (szájon át szedhető,vagy hüvelygolyó),nekem meg a crinine,ez hüvelygél
de van duphaston is,ez is szájon át szedhető
Ja értem.
Hát nincs két egyforma doki az biztos:))
Mind másképp csinálja:))
Akkor a te dokid azt szeretné, ha magától repedne meg a tüsző?
Mert én 20-as tüszőre már repesztőt kaptam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?