Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Akkor egyutt kezdenenk a lombikot 🤗☺️ Persze nem ez a jo hir h kell majd lehet kezdenunk d legalabb egyutt :) mi is fizetosre megyunk es novemberben ha ez mst nem sikerul. Nekem azt mndtak h decemberben lenne kb akkor a beultetes.
De ne szomorodj el mert Gogos mndta h egymillio is siman eleg... szoval barmi lehet még igy is!
Szia!
Túl vagyok rajt, velem minden ok volt, de sajna a párom mintájára azt mondta Csongrády, hogy kevés. Érdekesség, hogy az elsőnél kevesebb volt és Török szerint teljesen oké volt. Csongrády kb elzavart minket lombikra feliratkozni....
Szia Rory,
Mi a helyzet? Mi volt ma?
Jólvan :)
Köszi, ja dehogy, igazából a sajátomat is elég megjegyezni.
Amúgy én most semmit sem érzek, múltkor ilyenkor már szurkált a hasam...
Majd 28an, hetfon :)
Neked meg sok sikert hnapra, bocsi h pentekre emlekeztem csak még a mult heten penteken mentel azt hiszem es ez maradt meg ☺️
Koszi csajok a biztatast! Cukik vagytok!
Kicsit szarul vagyok d jocskan hipochonder is 😀 szoval kepes vagyok bekepzelni a dolgokat. De csak picit faj az alhasam d csak amolyan szokasos módon, meg 37 a hőm d mndjuk az még nem veszes, remelem hnapra mar jobb lesz igy hgy nyomatom a progit is es akkor ezek szerint az jo ra!
Ma voltam ultrahangon.
7 mm-es petezsák látszik, méhen belül. :)
2 hét múlva kell mennem újra ultrahangra.
Igen, biztosan rendbejössz, szorítok.
Én továbbra sem érzek semmit, csak fáradtságot, illetve a nyugalmi pulzusom magasabb lett. Hnap újabb vérvétel.
Várom már, hogy lássak valamit az ultrahangon. :)
Nem tudom, hogy mitől függhet. Majd kiderül hónap végén, hogy mi lesz.. Rosszul érintett ez a cisztás dolog, sose volt semmi ilyen gondom, szerencsére.
Te hogy vagy?
Biztosan! Muszáj, ennyi balszerencse nem fog érni!
Szerdán megyek, ma már szuri :)
Nekem is 5,5 cm-es volt még egy éve, és egy sima szűrésen derült ki kb a 15. napon. Én is megijedtem. Kaptam progeszteront, szájon át szedtem, két hét múlva 3cm-es volt, aztán legközelebbre eltűnt.
Elhiszem, de ne aggódj, ez a csavarodás tényleg ritka, nem lesz nálad ilyen, reméljük!
Ezt en sem ertem hogy hogy nem latszott mert elvileg egy tusszot lattak es ezek szerint akkor ketto vlt sztem.
Neked a ciklus melyik reszeben lett?
Elso inszem utan nekem is vlt tudod d az kb 36mmes vlt , ez a nagysag meg most megijesztett azert:(
na bakker.... de múlt héten ebből még nem látszott semmi?
Amúgy volt már nekem is korábban ekkora és aggódtam a csavarodástól, de a progeszteron segít rajta, most meg pont kapsz az inszem miatt is, nekem következő hónapra nem volt meg szerencsére.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?