Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia4 nekem is pénteken volt,és már most nehezen bírom nem hogy 14 napig. :D Barátnőmnek lombikja volt pénteken így egymást ellenőrizzük és egyeztetünk.Szóval nehéz lesz.
Köszönöm a válaszokat.Nekem pénteken volt az inszem,de a hasam puffadt néha csipkedős érzésem van,a mellem feszül-érzékeny,lehet az utro.tól.Nem tudom 03.06.kell vissza mennünk.csak reménykedem.Párom folyamatossan hordja haza a gyümölcsöt és zöldséget. :D
Én napi 2x2-öt kaptam 21. hétig.
De a dokid biztosan szól, ha már nem kell :)
Szorítok :)
Általában igen, mondju nekem 3*2 volt mert egy kicsit barnáztam és jobban kellett támogatni a sárgatestet, ami a progit termeli az elején.
Segíti a beágyazódást, anno a dokim javasolta a szedését. Úgy tudom hogy a Győri Kaáliban elő is írják a mamáknak a 12 hétig! napi egy szemet.
Köszi,már itthon további fekvés ma meg holnap is pihi.az utrobol 2x2 holnaptol.ezt mindig igy irják fel?
remélem minden rendben lesz, szurkolok :-)
Szia oké minden,megvolt az első inszeminácio.a doki irt fel utrot remélem van valami leirása mert azt nem beszéltük meg meddig kell csak hogy holnaptól.a férjem mintájára azt mondták hogy ritka jo.büszke is volt magára.:) mindenkiért izgulok,majd irjátok ki hol tart.
Juci-nagyon szép kis méretek ezek. Nekem is eddig mind a két alkalommal három-három érett meg. Majd nekem holnap minden kiderül.
Pihenjetek és lazitsatok- végre süt a nap-és a doki szerint, mostmár csak úgy jönnek a babák :-)
Inszem után mindig crinonet használtam-ezt most utrora fogjuk lecserélni. Nekem másnak és az utáa lévő pár napban nagyon fájt a hasam és fel voltam fuvódva. Majd a beágyazódás környékén-8-9 nap egy egy csepp barna de csak reggel és ilyenkor mindig a szalonnát vagy a szárazszalámit ettem. Minden egyes alkalomnál-komolyan-és a hűtőnél állva mandarinal-isteni finom volt. Majd jöttek a reggeli rosszul létek , ami a kávéundorral kezdődött. Minden nap behozta a férjem a kávét , de nem tudtam meginni. Én tesztelgetős voltam-elvileg inszem után 18.-on kellett volna, de már a 13. napi délutáni gyógyszertári 25-ös is kumtatta. Nem tudtam túlzsufolt helyre bemenni-undorom volt mindentől. S a mellbimbóm nagyon fájt-érzékeny volt. A férjem meg sem ölelhetett előről, s hason aludni sem tudtam.
Szóval nekem ezek voltak.
Véreredményeim és minden már is jó-aspoirin protectet nem szedtem-azt sem tudom mire való az.
Mert segíthet?
Hát igen....egy örökké valóságnak tűnik....:)
Sziasztok! Nekem meg pénteken volt. Hogyan vészelitek át ezt a 2 hetet? :) Olyan hosszú idő :)
Hogy vagy? Minden oké volt?
Nekem lett 3 érett. 16, 20, 22 mm. Ma szuri , szerdán inszem. Majd együtt izgulhatunk.
Olvastam é is sok helyen,hogy az immun rendszer meginog egy kicsit ilyenkor,de milyen érdekes. Nem vagyok az a beteges típus,az influenzás korszak is elkerült,pedig egy lakásban voltak velem ketten is akik influenzásak voltak én nem kaptam el. Most meg két napja ez az orrfolyás meg tüsszögés...nem fáj sem a torkom semmim. Remélem igazad van ... :)
Ilyenkor legyengül az ember szervezet és bizony sok esetben így sikerül a baba is. Nem akarok hiú reményeket kellteni benne, de ez a tapasztalat, sőt terhességi tünet is az orrfolyás. Nekem az elejétől kezdev végig volt.
Lányok! Volt valaki aki inszem után megfázott??? Nem vészes ,de két napja folyik az orrom és tüsszögök, ezenkívül semmi...ugye nem befolyásol semmit ez az enyhe nátha? Most vagyok a 20 ciklusnapon....remélem nem lesz baj....
Nekem is fájt Clostilbegyt és Fostimon mellett....én nem tudtam eldönteni melyiktől.
Szedtél aspirin protectet? Ittál 1-2dl vörösbort esténként? Hogy van az inzulin és cukor szinted? Jók az értékek, mert azok ha nem jók akkor bizony a baba nem marad meg, mint nekem az első!
Milyen tünetek vannak a 2 hetes várakozás alatt? Te mit kaptál az inszem.után?
closti alatt nekem is fájt a fejem néha még hányingerem is volt.kitartás.
Biztos rendben lesz minden,drukkolok.:) Nekünk ma ledz az első inszeminácionk.kicsit izgulok,de bizakodom.
Holnap reggel uh. Hát nagyon remélem lesz érett petecske.
Szia,nekem Győrbe javasolták.van rola forum ott is van aki szerint jo és van aki szerint nem.ir-re is javasolják,illetve pco,ezáltal peteérésre is.
Inofolicról van valakinek tapasztalata? Érdemes beruházni? Ha igen, mikor kell szedni?
Nekem napok óta fáj a fejem, és nagyon nyomott vagyok. Tegnap fogyott el a costilbegy. Szerintem nekem tőle van, mert amúgy nem vagyok fejfajos.
Szia!
nekem az első és a második is sikerült, de a baba sajnos nem maradt meg. Nekem a megtapadásnál vannak gondjaim. De igen lehetséges elsőre is-én bízom a mostaniban is-és abban, hogy most marad :-)
Párom az ebédet is ágyba akrta hozni,na ez már túlzás.Neki álltam vitamint enni pluszba ill.sokat inni.Bizakodom.Van itt olyan akinek elsőre sikerült?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy volt e már valakinek stimuláció alatt-enyhe fejfájás-és ahogy mozdítom a fejemet nagyon erős szédülés. Éjszaka óta ez van-felkelni is alig merek. Szerintetek lehet valami köze-vagy inkább a háziorvosomat keressem?
Köszi
További ajánlott fórumok: