Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Pont itt tartok én is, és nekem szurkál a bal oldalam, nem tudom ez mit jelent, ma kezdte.
Akkor nem csak én jártam így, ez tényleg kiborító. Te több helyen voltál, vagy csak 1 helyen? Te szóltál, h eddig mást mondtak? Szorítok, h most sikerüljön, te hová jársz?
Most rendben lesz minden hidd el!!! Én drukkolok.én isuom palástfű teát szedek b komlexet meg külön magnéziumot.lehet hogy tulzás.de remélem sikerünk lesz.
Köszönöm, de sajnos nincs ok a gratulálásra-vagyis nekem teherbeeséssel nincs gond, csak a megtartással sajnos. Már 3 vetélése vagyok túl pár hónap alatt-és ezek nagyon koraiak olya 6. hét körül.
Én is annyit használok, de félek, hogy nem lesz elég.
Gratulálok,én 2x2 használok,és valamennyi igen kijön,olyan kicsit krém szerű. Gondolom normális
A mult héten,most csak olyan mint mikor beteg akarok leni.remélem nem,de nem folyamatos.szerintem a szombat 12 nap lehet hogy tesztelek egyet.talán.
Sziasztok!
Nekünk az inszem utáni 18. apon kell tesztelni-és kifejezetten gyógyszertárival. Én az elsőnél a 12. napon piziut teszteltem, de a doki csak a 18. napnál fogadja el. A másik dolog-nekem most az utolsónál teszteltem végig 15-16-17-18. napon de vaterással, és full negatív, abba akartam hagynni a gyógyszert, de vettem egy gyógyszertárit, és pozi lett. És várja meg mindenki a menses napját-szerencse nekem ez a 18. nap inszem után, mert az is lehet, hogy később történt meg a termékenyülés. Nekem ezek a tapasztalataim, de természetesen tudom, nagyon nehéz várni.
Érdeklődnék, hogy aki utrot használ-miklyen adagban és hogy folyik e vissza ?
Lányok! Ti éreztek szurkalast, nyilalgatast? Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. A ciklus 18.napján vagyok, szóval ez még korai.
Nem szabad szomorkodni . Sikerülni fog!
Akkor nem jutottam közelebb az igazsághoz
Szia!Nekem Kaali-ba volt, és a hormon problémáim miatt nézték a tüszőket. Előtte is közvetlenül, meg az inszem után is(pénteken volt az inszem és hétfőn nézték volt-e tüszőrepedés). Az utrogestántól múlt héten nagyon rosszul voltam. Fáradékonyság, puffadás, állandó éhség, rosszulét stb. A héten meg semmi bajom, így nem tudom..
Ilyenkor kiakadok,neked elötte volt uh? Nekem semmi vasárnap reggel szuri hétfő ½ 2 inszem.az inszem a 0. Nap,ebből indulok ki.milyen volt? Volt valami furi érzés,vagy mell feszülés,barnázás? Valami ami iránymutato? Aggodom,nem is gondoltam hogy ennyire fogok.azt hittem hogy nem fogom ennyire aggasztani magam.
Na akkor egyformán kétségek közt vagyunk.eszméletlen hogy mennyi agyalás izgulás várakozás amint tul kell jutnunk.
Én is ettők félek. Megcsinálom túl korán és csalódok. Az ovulációt se tudom mikor volt pontosan. Inszemkor még nem volt megrepedve a tüszőm..
Ha beleszámolom akkor 9,én szombatra terveztem,de nem tudom mit csináljak,várom és amennyire várom annyira izgulok is miatta.félek a csalodástol.
Ezt én is akartam kérdezni.. Ha beleszámolom, akkor ma vagyok a 12. napon.. Péntekre tervezem a tesztet. Te?
Szia csajok,hogy vagytok? Segitsetek az inszeminácio napját a számolásba bele kell számolni vagy nem.tehát ha az égiek is segitenek,akkor melyik nap lehet tesztelni? A szombat már probálkozásra alkalmas?
Szurkolok Neked!!!Én tegnap kisírtam magam, most jobban vagyok. :)
Igen, akkor volt. Az első hármat én is, de ezt most jól bírom. De tényleg iszonyatt nehéz a várakozás.
Szia,igen volt ősszel. Visszanézve semmiség az egész, csak hát természetesen izgul előtte az ember. A műtőbe kb fél perc múlva már aludtam is, ébredés után nem volt semmi komoly fájdalmam, felülni volt egy picit nehéz. Másnap már haza is engedtek.:) Nekem amúgy szombaton megjött, holnap megyek vissza konzultálni, hogy mi lesz a köv. lépés. Nekem magas az fsh-m amúgy, már elsőre is lombikot javasolt a doki, de megpróbáltuk az inszemet, ami ugye nem jött be, de jó lenne még egy próba és nem egyből lombik. Azzal csak annyi a bajom amúgy, hogy előtte egy csomó macera van, ekg, mellkasrtg, atatóorvos, vírus ellenőrzés...stb...
Szia!Múlt héten szerdán voltál? Hanyadik inszemed? Én péntek-szombat voltam, de engem valahogy megőrjít a várakozás, ez a két hét baromi hosszú és félek a csalódástól... :(
Szerintem a 14. napon már lehet,de 10-es érzékenységűvel.
Szia!Elhiszem, hogy ez nehéz helyzet. Pont múlt héten éltem át hasonlót...4 uh-t csináltak összesen és mindegyik mást mutatott. A dokik egy része annyire nem törődik azzal, hogy ezen az életünk múlik. Teljesen kikészültem rajta.Én csak feltételezni tudom, hogy 3 tüszőm volt...Most csináltuk az 5. inszemet.
Hány nap után érdemes tesztelni szerintetek?
Ez igen! Nem egyszerű a helyzeted! Nem tudom tényleg ilyenkor mi lehet? Mármint arra gondolok, hogy mi az oka annak, hogy másképp látják az orvosok. Én csak azt tudom javasolni, hogy esetleg próbáld meg a kaalit. Én csak jót tudok mondani róla. Én is a duphastont szedem amúgy.
Jól vagyok. Nehéz várakozni, de most nagyon jól viselem.
Szia Juci!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz :). Te, hogy vagy, érzel valamit?
Ne is kérdezd, azért nem írtam, mert teljesen elkeseredtem (és akkor finoman fejeztem ki magam). A 3. doki pénteken egy harmadik diagnózist adott. Jó ugye? Na ilyenkor már nem tudom mit csináljak. Ugyanis a 2. doki azt mondta 18 mm van a jobb oldalon és írt fel tüszőrepesztőt, amit adjak be csütörtök este és akkor péntektől vasárnapig dolgozzunk itthon. Hétfőtől meg duphaston. Na de a 3. doki meg közölte, hogy mind két oldalon lát, és csak 11-15 mm esek, ezek még kicsik és kb 5 nap múlva lesz pete érésem. (na persze én már ilyenkor túl voltam a tüszőrepesztő szurin is). Na és itt jöttek a fejemben a kérdések. Na most ugyan kinek van igaza, ha ennek a dokinak akkor ilyenkor milyen hatással van az injekció? És ilyenek kérdések sorozata. Na meg ha tényleg nincs még pete érésem akkor mire lenne mi már nem szexelünk, mert szedem a duphastont. Na és ez alapján döntse el az ember, hogy mit csináljon..:(. Te mit mondasz?
Örülök hogy miden rendben van veletek! Reménykedek , de csak óvatosan!
Nekem is ilyenek voltak és az sikerült! :) Bizakodj!!!! Mi jól vagyunk, köszönjük, 1-2 apró kellemetlenség néha akad, de alig várom már, hogy velünk legyen! :)
Szerdán volt inszem. Jól vagyok. Én duphastont szedek. Ki lehetett bírni. Inkább kellemetlen volt. A kaalis dokim javasolta, hogy ennél a dokinál csinaltassam meg. Mert így megúsztam vágások és kórház nélkül. Nem volt olcsó, de inkább ezt választottam. Utána pár napig volt barnás folyasom , és másnap úgy éreztem mint akit karoba húztak.
Remélem tényleg kimaradsz belőle!
További ajánlott fórumok: