Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok, Ivenn én most lehet kicsit átestem a ló túl felére,palástfű és málnalevél teát, de a mánalevelet az inszem után elhagyom, csak a palástfű marad, illetve szedek nem terhesvitamint, hanem egy b vitamin komplexet, amiben viszonylag sok a folsav.Szívem szerint az inofolicot innám, folyamatosan, de nem rendeltem meg időben.néhány napja iszom a teát, hát meglátjuk. Illetve ma jött egy olyan érzés,mintha meg akarna jönni a menzeszem.Remélem ez jót jelent!
Köszönöm :-)) remelem összejön nekem is a 2. Szép napot
Szia, most olvastam, nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, drukkoltam neked. Nekem sem sikerült az első, most másodszorra igen.
Drukkolok a következőért!
Előfordul hogy nyilalgat , attól ne ijedj meg . Pihengessel , sok folyadék, és egyél sok fehérjét.
Szia! tegnap túl jutottam rajta. :) Bizakodunk.
Még mindkét tüszőm meg volt,de több mint 20mm-esek voltak.Itthon mindkét oldalt olyan nyilalások jöttek,de most minden ok.Utrot és folsavat kapok.6-án megyünk vissza.
Szia Pumukli 24,
nekem is volt lakoroszklópiám, de én aludtam, mert össze lett ötve egy másik műtéttel. Úgy hallottam, hogy ha minden oké, akkor nem fáj, max kellemetlen. Mondjuk én örültem, hogy aludtam :)
Jól felpörgött a fórum, mostmár gyakrabban jövök. Holnap kezdem az Utro kúrmat, jövő héten kiderül mi a kövi lépés. Ma voltam cukorterheléses vérvételen is, hétfőre lesz eredmény.
Gratulálok a friss kismamáknak :)
Hat igen nem konnyu.Bennem is vegyes erzesek vannak,hol azt erzem sikerul,hol azt,hogy nem,az eredmenyeink alapjan minden eselyunk meg van,de ez ugymond semmit nem jelent.
Nekem minden inszem után több az ősz hajam. Komolyan. Azóta őszülők. Nehéz nagyon feldolgozni a csalódást.
Valoszinunek tartom en is.Lassan talan lenyugszik ott bent minden.Milyen hosszu ez a ket het.......:)
A számból vetted ki a szót! Én is ilyen vagyok, és nem tudok megváltozni. Akkor tudok örülni ha már megtörtént.
Nálam is előfordult már. Gondolom csak meg piszkalnak egy kicsit.
De jo! Gratulalok!!!Hanyadik inszemed volt?
Köszönöm en is sajnálom de ez van ha nagyon Szomoru vagyok se lesz baba ezt mar nem tudom megvaltoztatni. A doki szerint 10-15%az esélye az inszemnek úgyhogy nem is csodalkozok rajta, hogy nem sikerült tudjatok en vagyok az a tipusú ember aki elott tuti kifogy a kasszából a szalag vagy épp meg fordítják az ebéd idő táblát :-((( akkor lepődik meg ha nem történik velem ilyen. Áprilisban ujra megpróbálom, ha nem sikerül jön a lombik :-)) kitartást mindenkinek es sok++ tesztet:-)
Sziasztok.Volt valakinek olyan,hogy inszem utan negy nappal meg fajdogalt,szurkalt kicsit a hasa?Nekem ez a negyedik nap,inszem napjan meg masnap egesznap erzekeny volt a pocak,tegnap meg reggel es este szurkalt,hol jobb hol bal oldalon mai nap szinten ugyanez.Volt valaki igy?
Volt kint orvos, nem influenza nem tudjak.. Egyenlőre tele tömtek lazcsillapitoval, mert ha baba van a láz a legrosszabb... 39- rol lement 37-re, de ahogy kimegy a gyógyszer rögtön vissza ugrik:(Sztem próbáld meg mindenképp kedden:) nagyon szorítok!!! :)))
Nagyon szorítottam ám!lsajnalom:(
Sziasztok! Nekünk is meg volt az inszem ma. Nem vagyunk túl bizakodóak. Doki bácsi visszarendelt minket még hétfőre, hogy megnézze volt -e ovuláció. Volt valakinek ilyen?
Sajnálom ledelka ,xangapark így helyes nem szabad feladni! drkkolok hogy túl jussatok ezen a pár napon, és az újrakezdésre már erősek legyetek! kismacskák drukkolok neked, hogy a 2.csík is meglegyen. most elkezdtem inni gyógyteát is, hogy tudjam mindent megpróbálok.
Szia, huh hát reméljük nem lesz semmi gond. De megfáztál vagy mitől lázasodtál be? A halvány csíkocsk azért bíztató a 12. napon:) Nekem kedden lesz a 12. nap, lehet én is megpróbálom majd:)
sajnos nekem sem sikerült:-((( de márciusban újra megyek...
Szia:) van egy kis halvány csikocskam, de délelőtt nagyon belazasodtam:( faj a kezem meg a lábam, most néz meg orvos...,remelem nincs Baj...
Sajnos nekunk nem sikerult az elso:(
Nélkül.ne aggodj nem lesz gond.miért kell a műtét?összenövések?
2010-ben volt.volt ciszta meg folyadékkal feltelt petevezető,illetve összenövések.3 a poci alján 1 cm körüki vágás 1 a köldökbe.kaptam katétert nem fáj picikét kellemetlen.5.nap hazaengedtek különösebb fájdalom nélk
Nekünk együttléttel sikerült elsőre!
Szerintem mindenkinek más.
És ki tudja az inszem sikerült-e vagy most ügyesebb volt a lánykám mint az előzőek :)
További ajánlott fórumok: