Milyen a rák férfi? (tudásbázis)
érdekes módon vonzom a Rák férfiakat, de mindegyik kritikus kapcsolódást hoz - ennek ellenére kár általánosítani.
nagyon jó elemzéseket ad Rákos Péter asztrológus a jegy játszmáiról, érdemes utánanézni a keresőben:))
A Rák férfi/ életemben kettő / rendkívül vonzó, érzékeny és érzéki, igazi toronylakó, aki kilép ugyan a kuckójából, de ha valami apró sérelem éri, fut vissza, páncél, rejtőzködés, és mire visszaimádkozod, megőszülsz..
Esetemben gazi pojáca típus mindkettő, szépek, dekoratívak, magas polcról tekintenek a közre, és szeretik saját dicsfényüket megélni, erősen hangoztatni a hovatartozásukat.Intelligensek,tájékozottak a világ dolgait illetően,mindkettő tisztában van kellemével, küllemével minden kvalitásával.Mégis mindkettő bizonytalan, anya és családfüggő, erős anyai befolyással, megfeleléssel...ilyen szempontból egészen kicsike kisfiúk / 38 és 56 éves koruk ellenére / amit a mama diktál az fellebezhetetlenül úgy van, az élet bármely területén, s ha a mama ráadásul Skorpió, akkor vége minden rugalmasságnak.
Nehéz megközelíteni, nehéz tőlük megválni az erős kötődés miatt...kevés öröm, sok szenvedés.
Egyébként szerintem általánositani nem lehet,azonos csillagjegyüek között is előfordulnak telejsen eltérő egyéniségek.
Az oroszlánra azt irják mindehol, hogy uralkodó tipus, szeret a közzéppontban lenni mindig, viszont én sokszor nagyon félénk és csendes vagyok nagyobb társaságban....persze előfordul az ellenkezője is, vana mikor tényleg élvezem hogy a középpontban vagyok :P
Megkérdezhetem miért borzalmas?
Mi mind a ketten rákok vagyunk, 34 éve együtt.:)
Érdekel(t) nagyon mindig MÁS véleménye..
Köszi, a fáradtságod ha megírod azt is ha nem..
Szerintem NE.
Én is Bak vagyok, két Rák pasi volt az életemben, aze gyikbe én voltam reménytelenül szerelmes, a másik meg belém volt, de egyik sem jött össze, viszont rengeteg szevedést okozott.
Szerintem a Rák sokkal gyengébb jegy a Baknál, és nem szerencsés hosszú távon, ha a nő az erősebb egyéniség.
nem ismerek ilyet:-(
Te vagy bak?
kos-rák?
Hát nemtom:-)
Melyik a nő?
Szerintem azzal semmi baj, sőt.
Két vízjegy, sok a közös, ugyanakkor a rák nő tudja tolerálni a skorpió nehéz természetét..visszafele már nem annyira működik:-)
Nem vagyok asztrológus, ez személyes tapasztalat:-)
és visszafelé?
skorpió férfihez rák nő?
skorpió semmiképp:-)
Kicsinálják egymást:-)
Talán egy vízöntő vagy ikrek, aki elfogadja, hog néha alul marad:-)
:)
ezek annyira általánosak, nem tapasztaltam hogy a horoszkóp bárkiről is akár megközelítő képet adott volna.
Imádnivaló!!
Nagyon tud hatni a nőre, a csábítás mestere, az tuti!!:-)
Ugyanakkor a lehető legnagyobb furfanggal, zsiványsággal rendelkezik, úgyhogy vigyázz vele!!:-)
Ja, és kissé anyagias is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni?
- Milyen típusú nőt keresnek maguknak a férfiak?
- Milyen az ideális férfi?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Milyen férfira vágynak a nők?