Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? fórum

Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2009. máj. 3. 18:25

Én a teszteléssel várnék pár napot, miután kimaradt a menzesz, így jobban elkerülhető a calódás, ha mégis meg találna jönni. Szerintem a 20. napon még korai tüneteket felfedezni, persze azért nem kizárt.

Amit én pár nappal a kimaradás előtt észrevettem mindkét terhességemnél, hogy fájdalmassá vált a pisilés, de nem csípett, mint fertőzés esetén; és nagyon hosszú, színes, összefüggő, emlékezetes álmaim kezdtek lenni. Ez az egész terhességem alatt megmaradt a múltkor, innen kezdtem gyanakodni (mert nekem viszont gyakran késik, amikor szorongós időszakom van).

13. 4ca460d3e8 (válaszként erre: 12. - Beacska28)
2009. máj. 3. 18:23
Szurkolunk akkor!:)
2009. máj. 3. 18:19
Azért,hogy legyen!!!!!!!!!! Nagyon Nagyon akarjuk!Februárba voltam HSG-én.Jók az eredményeim a páromé is.Nagyon vágyunk már egy /vagy két/ picurkára.
11. pemete (válaszként erre: 5. - Beacska28)
2009. máj. 3. 18:15
Előfordulhat, hogy ez annak a jele, de az is lehet, hogy valami más. Várd meg a menzeszed időpontját, és ha semmi, akkor tesztelj. Miért kell szorítani, hog legyen, vagy hogy ne legyen babó?
2009. máj. 3. 18:13
Akkor még várok egy hetet és ha nem érzem a mensi jelét akkor csinálok tesztet.
2009. máj. 3. 18:12

Én a fiammal aki most már 16 éves múlt, úgy vettem észre hogy állandóan csipegettem mindenféle ételből. Egyébént a második héttől éreztem terhes vagyok. Mivel akkor épp a vendéglátásban dolgoztam a konyhán végig ehettem ami csak volt. Mások is észrevették, mellé azt mondván nőtt a fenekem.

Most ismét terhes lettem ennyi idő után, de most nem éreztem semmi jelét, csak azt hogy az atomóra pontosságú menzeszem kimaradt.

Mindenkinél más és más ahogyan ezt észreveszi.

2009. máj. 3. 18:10

Elképzelhető,hogy vannak ilyen tünetek-bár a hormonszínt ilyenkor még nem annyira emelkedett-ezért nem tudják még a tesztek eme korai stádiumban kimutatni a terhességet,és a hányinger is az emelkedett hormionszínt miatt lép fel ,úgy tudom.

Engem elkerült a hányás,hányinger mindkét terhességem alatt.Talán egy kis mellfeszülést tapasztaltam-néha jobban fájtak a melleim.

2009. máj. 3. 18:07

Én is a kezdettől fogva éreztem!Nem tudom megmagyarázni,de egyszerűen tudtam!

A furcsa még az volt,hogy én a legelső napokban voltam a legrosszabbul,kb a beágyazódás környékén!

Iszonyú émelygés,és fejfájás gyötört!

Most 25 hetes kismami vagyok!:)

2009. máj. 3. 18:06
Nekem késett két napot.Tudtam,hogy terhes vagyok,minekután visszaszámoltam a naptárban-és pont 14.nap voltunk együtt a párommal.Nem szokott késni,inkább előbb jön meg 1-2 nappal,de általában 28-ra,szinte percre pontosan.
2009. máj. 3. 18:06
Én ma vagyok a 20.ciklusnapon.Napok otta hányok és hányingerem van.Étvágyam se sok.Nektek voltak ilyen tünetek?
2009. máj. 3. 18:02
Én nem éreztem meg, sőt a második terhességemnél, mikor reggel a tesztet megcsináltam nem mutatott ki semmit, így mentem fát hordani, segíteni a páromnak! Majd este, csak úgy kivettem a tesztet a kukából, gondoltam megnézem megint, és láss csodát zebracsíkos volt! Na akkor izgúltam, hogy nem e lett baj a fa hordás miatt, de szerencsére nem lett!:)
3. Csenge:-) (válaszként erre: 1. - Beacska28)
2009. máj. 3. 18:02

Szia,

én is pár nappal azelőtt tudtam, mielőtt megjött volna, bár a teszt nem mutatott semmit a 14-15. napon. feszült mellem úgy, mint mikor megjött, de valahogy kicsit más érzés volt.

2009. máj. 3. 17:59

Szia!

Én már azelőtt pár nappal tudtam, mikor meg kellett volna jönnie a menstruációmnak. Nem tudom miből tudtam, de tudtam, hogy nem fog megjönni.

2009. máj. 3. 17:48

Sziasztok!

Légyszi irjatok,hogy hogyan éreztétek meg a terhességet még mielőtt nem csináltatok tesztet,és dokinál sem voltatok.

Köszi

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook