Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Mi is kb. így voltunk. Nem terveztük a kislányunkat (igaz, nem is védekeztünk, mert nekem azt mondta a drága drnő, hogy ezzel a berendezéssel én még terhes se leszek, nemhogy kihordjak egy gyereket), a férjemet kirúgták, mert kiderítette, hogy nem fizetnek utána TB-t, úgyhogy ebben a remek hangulatban lementünk a Balcsira, ott 1 hétenkeresztül ki se józanodtunk (egyébként sose iszunk), cigifogyasztás az egekben. Utána késett a mensim, de gondoltam, biztos az idegtől. Azért 2 hét után csak csináltam egy tesztet, 8 hónapra megszületett a lányom majd' 4 kilóval.
A mostani babát se terveztük, most meg pont ronda megfázásom volt, és nyakaltam a Neocitrant, hogy talpon tudjak maradni, erre megint kiderült, hogy megbabásodtam. Egyébként gondolhattam volna, mert amúgy soha nem vagyok beteg.
Ha jól tudom, nlcafe oldalán is van ilyen, hogy "kérdezd a szakértőnket"...
Lazííííts!!!!! :DDD ez a legfontosabb!! egyél sok gyümit, zöldseget, legyél egészséges!
Nekem az elején tök olyan volt, mintha pl influenzás lennék, keserű volt a gyomrom, nem birtam talpon maradni, fájt a fejem..es ugy görcsölt a hasam mintha megjonne, szóval le is mondtam róla, de csak nem jott, és amikor bejott a hányinger is, csak akkor teszteltem! Akkora pozitív lett hogy ihaj...:D
Szorítok!!!
Igen, szerintem is... sajnos én nem tudok segíteni, sosem szedtem gyógyszert, nincs tapasztalatom... vagy ha nem éred a dokidat el, próbálj meg valami weborvost megkérdezni...
Biztos,hogy az elöző gyógyszer magas hormon tartalma zavart be,és most alkalmazkodnia kell a szervezetednek,de ha telefonon is,de kérd ki orvos véleményét!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
3,5 éve szedek foggátlót!Most áprilisban váltottam triregolrol yasminellre,és most kedden kellett volna megjönnie,de nem jött!Csináltam 2 tesztet,de mindkettő negatív lett!Orvosom csak holnap lesz,és csak telon tudok vele értekezni(magánrendelése lesz,oda meg nem megyek) de szombaton meg már kéne szednem a gyógyszert!Terhes nem hiszem h vagyok,mert fáj rendesen a hasam,mint mikor meg szokott jönni,és a tesztek sem mutatták!Szerintetek előfordulhat, hogy csak a 2 gyógyszer közti különbséget érzi meg a szervezetem(az első nagy h.tartalmú volt,8 hónapig szedtem,a mostani viszont meg kicsi)?
Segítsetek légyszi.....:(
Én 3 hónappal előtte elkezdtem szedni a folsavat és az elevitet. Utána 2 hónappal már terhes voltam.
Igazából én sem izgulok ezen annyit... anyum nagyon beteg lett pár hónapja, nem is érdekelt a gyerek téma mostanában... csak most, hogy elolvastam ezt a fórumot és több fura jelem is van, most pörögtem be, hátha... de nem örülök előre azért...
Nem...csak próbálkoztunk!
Azok az ismerőseim csináltak vitamin vagy gyógyszeres kúrát ahol 2-3-4 éve már nem jött össze a baba.1-2 év szerintem belefér, én legalábbis ennyit jósoltam magunknak, mert anyukámnak is 2 év próbálkozás után jöttem össze.mondjuk nekünk a 2 hónapban sikerült.
Ha rendesen eszel és egészséges vagy más teendő nincs, ha ennyire akarod, csak leblokkolod magad és a baba várni fog még megnyugszol!
az egyik barátnőm akart mindenáron babát és nem sikerült, de ahogy lemondott róla hogy na ez nem mostanában lesz,következő hónapban teherbe esett és meg is lepődött rendesen!
Én, mivel nem terveztük a gyereket, ezért előtte semmi vitamint nem szedtem, sőt. Napi 1 doboz cigit elszívtam és minden hétvégén bulizni jártunk, mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok akkor volt szilveszter is, úgyhogy az én kislányom elég harcedzett gyerek lett. Túlélte a szilveszteri bulit, úgyhogy azután szerintem már bármit túlél:)
Annyit szeretnék még kérdezni mindenkitől, aki már terhes lett, hogy csináltatok valamit előtte? Vitaminkúra, vagy bármi, amire úgy esküsztök... akkora információhalmaz van a neten, meg a hoxán is, hogy nem nagyon tudom én ezt kibogozni... :)
Nagyon köszönöm... napokon belül úgyis kiderül... :)
Én is nagyon fáradt voltam. Amikor lehetett aludtam is. Délután pedig hányingerem volt. Hátha mégis sikerült. Szorítok!
Ja, meg egész héten folyamatosan álmos vagyok, reggel nem bírok felkelni, egész nap ásítozom... ezt eddig rákenem az időjárásra, ma is szürke és szakad az eső, de ez sem jellemző rám amúgy...
Ó, de szeretném ezeket írni én is! Fáj a mellem, mint még soha, bár a múlt héten nagyon rossz volt, most nem olyan vészes és hányingerem van... nem hánytam és egyelőre magyarázom be, hogy biztos ettem valami olyat, nem szeretnék nagyot csalódni...
Elkezdett mindentől égni a gyomrom,és szinte rögtön az utolsó korty után kihánytam a kávét. Ez kb. a fogantatás után 1-2 héttel volt,na ott már sejtettem hogy terhes vagyok.
szinte a fogantatastol kezdve ereztem a mellem, egyre erosebben fajt, a mensi idejehez kozeledve nagyon szurkalt, es kb duplajara nott!
es jott a hanyinger....:)))
Mi is szeretnénk babát... eddig többször is éreztem, mintha lehetnék terhes, bár nem hiszem, hogy az agyam produkálta volna... vagy elég csak a tény, hogy az ember szeretne babát, hiába nem görcsösen? :)
Szóval elméletileg holnap esedékes a mensi, de már múlt hét eleje óta annyira érzékeny és fáj a mellem, mint még soha... hátha... :)
Eddig még nem jött meg a mensim ,a reggeli hőm 37,1 a 32.napon.
Szia! reggel teszteltem,de nem az első vizeletböl és én keveseltem is a mennyiséget de csak a kontroll csik jelent meg,negativat jelent.A hasam most estefele elkezdett fájni.Pedig a reggeli hőm 37,0 volt.Szerintem nem jött össze.Szomorú vagyok.
Kíváncsi leszek milyen lesz a második terhességem. Remélem még a közel jövőben megtudom.
Én közben szedtem, de nem lett jobb. Bár az első terhesség előtt műtöttek, gondolom a szervezetem is le volt gyengülve. Igaz nem Elevitet, de más vitaminokat szedtem, a terhesség előtt.
Lehet hogy azért is voltak enyhébbek a tünetek az első három hónapban mert előtte 3 hónappal már elkezdtem szedni az elevitet.
Szia, várom a holnapi teszt eredményét :)
Nehéz nem "görcsösen" akarni a babát, én is így voltam vele. Nekünk elsőre sikerült.
December 12-én mondta a harmadik doki is, hogy jó lenne egy mióma miatt gyorsan teherbe esni. Dec. 16-án voltam félidős és akkor teherbe is estem. :)
Szorítok nagyon!
Örülök, hogy nálad nem volt gond. Csak egy elméletem volt a rosszullétre. De ez most meg is dőlt:)
Nálunk is a párom vércsoportja B+, én pedig A-. A terhességem alatt nem volt semmi baj. Az utolsó vérvizsgálatom eredménye pozitív lett. Miután megszületett a kislányom kiderült, hogy az ő vércsoportja A+. Ezért lett az utolsó vérvizsgálat eredménye pozitív. Szerencsére minden rendben volt.
Én azonnal észrevettem mind a háromnál, hogy terhes vagyok. Kettő tervezett volt, a harmadik korábban fogant mint gondoltuk. A beágyazódástól kezdve azonnal jöttek a rosszullétek. Folyton fáztam, fájt a fejem, szédelegtem, feszültek a melleim, nyűgös és ingerült voltam. Rosszul lettem a szagoktól és kezdődtek a hányások. A hűtőt és a párom parfümjét nagy ívben kerültem, mert azok erős szagoknak tűntek és menten rosszul lettem. Érdekes módon egyik gyerekkel sem voltam kívános, egyedül a citrom volt az amit tonna számra meg tudtam volna enni. Pedig az savas és émelygő gyomorra az elvileg nem lett volna jó, nekem még az enyhítette a panaszaimat. A második terhesség alatt, nem egyszer össze is estem. Igaz 4,5 kg-val és 58 cm-rel szültem simán a fiamat. Irigylem azt, aki semmit nem érez a terhesség alatt. De fél percig nem bántam, hogy így alakult. Az élet kárpótolt 3 gyönyörű gyerekkel. Még egy hozzászólás: a párom és az én vércsoportom Rh különböző. Ő 0+, én meg AB-. Mindhárom gyerek B+ lett. Lehet hogy emiatt viseltem nehezen a terhességet, mert anyunál is ugyanez volt és ő is rosszul viselte a terhességet.
Hát lehet ,de hogy lehet ezt nem akarni és nem rá gondolni? 30.napon vagyok ma és 37,1 a hőm.Te mérted a reggeli hődet?
köszönöm. Ahogy elnézem túl görcsösen akarod-és az nem jó.
További ajánlott fórumok: