Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Jó neked ,neked már három gyermeked van! Gratulálok!
Hányni én is hánytam a multhéten ,de egy virust is elkaptam mert a torkom is fájt,ugyhogy most még várok szerdáig és akkor tesztelek.Most a melleim sem feszülnek pedig mensi előtt szoktak.
megváltozol teljesen ezt nem lehet így kifejezni-ezt azonnal érzi az ember max. ameddig nem volt még terhes nem tudja, hogy ez az. Állítólag a nőkön külsőleg is észre lehet venni (bár meg kell mondjam én ebben nem hiszek)-nekem az anyukám azonnal észrevette és mindig mondta.
Pl. nem voltak meg a klasszikus tüneteim: hányinger, mellfeszülés.
A hányinger pl. sokkal később 2.hónap vége felé, az is csak inkább émelygés.
En ugy tudtam meg hogy egyfolytaba hanytam ....
Jaj es emlekszem hogy megettem sunyiba a munkatarsam(legjobb baratom)tizoraijat mert nagyon megkivantam...persze o csak akkor vette eszre mikor enni akart hogy eltunt a bundas kenyere:)De o se mnaradt azert ehesen,nekiadtam az en tizoraim:P
Szia!
igen még eddig semmi. Nem érzem a mensi jelét ,bár késhet is,de remélem ugy 9 hónapot késik!
Annyira szeretnék már gyermeket!
Szia!
Szorítok nektek én is nagyon! :)
Holnap kellene (NEM) megjönnie?
Szia!
Még semmi,a derekam fáj hányingerem nincs ,a hasam nem fáj.Tegnap a mellemen pici dudorokat észleltem.Szerdáig várok még a teszteléssel.
Én 5 hetesen vettem észre.Olyan fájdalmaim voltak mintha meg akart volna jönni de nem jött meg és állandóan hányingerem volt.Nem hánytam de szenvedtenm vele.Elmentem orvoshoz és akkor már 6 hetes voltam.
Igazából nem éreztem mást.Nem voltam kivánós és a melleim sem fájtak.
Sziasztok!
Ez furcsa dolog, de szerintem a legtöbb nő megérzi. Nálam semmi külső, vagy belső tünet nem volt, talán annyi, hogy nagyon jóízűen ettem a savanyúságot, de egyszerűen tudtam, éreztem és igaz lett. :)
A gyógyszerről annyit, hogy hivatalosan három hónapot szoktak mondani, DE legalább egy vérzést illik megvárni, DE ha már az első hónapban összejön akkor sincs olyan nagy gond, mert állítólag amíg a szervezet telítődve van a gyógyszerrel, nem lesz terhesség, ha mégis összejött valószínűleg minimális mennyiségű volt a szervezetben! Nekem így mondták! :)
Sziasztok!
Ma vagyok a 21. napon.Gyenge barna folyásom volt ma,ez mit jelenthet?
Én a 3.héttől már éreztem, hogy valami megváltozott, nem tudom megmondani pontosan, hogy hogyan.
Egyetlen testi tünet nekem is a cickóm feszülése volt.
ha pontosan érdekel a dolog, a naplómba leírtam olvasd el.
Nekem annak isedjén azt mondta egy ismerősöm, aki a nőgyogyin asszisztens, hogy 3 hónapig azért védekezzünk, utána neki lehet esni a dolognak.
Nem biztos, hogy lesznek következményei 2 hónap után, de nagyobb szerintem az esélye egy bármiféle betegséget örökíteni.
De azért kérdezz nőgyógyászt.
mindenesetre én bíztam az ismerősben és jól tettem.
Okt.ben hagytam abba a fog. gátlót, jan-ban már nem védekeztünk és május végén fogant Petra, aki most már 2,5 hónapos:)
Semmilyen.
A mai új tabletták hormon tartalma annyira alacsony, hogy semmilyen káros hatása nem lenne a kicsire nézve ha 1 vagy akár 2 hónappal később már megfoganna.
A doki biztos jobban tudja!
De szerintem semmi.Esetleg alaposabb vizsgálatokat csináltat nálad.
Minden jót! Babásodjunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Tudom,hogy nem ide való kérdés, de megkérdezhetném,hogy ki mennyit várt fogamzásgátló abbahagyása után?Babát szeretnénk mennyit kell várnunk?(megyek dokihoz is csak tapasztalatokat gyűjtök:))
Szia!
Én is hamar észrevettem,még mielőtt kimaradt volna a mensim.
Valajogy más tapintású volt a bőröm,meg a mellbimbók színe(pirosas).Vártuk a babát,szóval kimaradt és utánna meg farkasétvágy(mintha égett volna a gyomrom)és mindenbe belekajoltam.Aztán egyk reggel megszédültem, de úgy hogy vissza kellett feküdnöm na utánna vettünk tesztet.Mivel vártuk a babát ezért nem siettünk a tesztel, én igazából a dokival sem(vigyáztam magamra meg az étkezésre).Szóval az első ultrahangon nem csak egy bigyó-bogyót láttam, hanem egy kisemberkét.Mondta is a dokinőm, hogy kihagytam az izgalmakat,mert már szívhang is volt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Nektek volt segítségetek, mikor hazamentetek a kórházból a babátokkal (párodon kívül), egyáltalán érezted, hogy kell segítség?
- Mikor érezted felkészültnek magad az anyaságra?
- Ti hogyan jelentenétek be a főnökötöknek a terhességet?És mikor?
- Mikor érezted először, hogy anya vagy/leszel?
- Melyik terhességednél, hányadik héten érezted először, hogy mozog a baba és hányadik héten szültél?