Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? fórum

Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
44. beacska28 (válaszként erre: 43. - C3194ec9c7)
2009. máj. 10. 19:45

Jó neked ,neked már három gyermeked van! Gratulálok!

Hányni én is hánytam a multhéten ,de egy virust is elkaptam mert a torkom is fájt,ugyhogy most még várok szerdáig és akkor tesztelek.Most a melleim sem feszülnek pedig mensi előtt szoktak.

43. c3194ec9c7 (válaszként erre: 41. - Beacska28)
2009. máj. 10. 19:40

megváltozol teljesen ezt nem lehet így kifejezni-ezt azonnal érzi az ember max. ameddig nem volt még terhes nem tudja, hogy ez az. Állítólag a nőkön külsőleg is észre lehet venni (bár meg kell mondjam én ebben nem hiszek)-nekem az anyukám azonnal észrevette és mindig mondta.

Pl. nem voltak meg a klasszikus tüneteim: hányinger, mellfeszülés.

A hányinger pl. sokkal később 2.hónap vége felé, az is csak inkább émelygés.

2009. máj. 10. 19:33

En ugy tudtam meg hogy egyfolytaba hanytam ....

Jaj es emlekszem hogy megettem sunyiba a munkatarsam(legjobb baratom)tizoraijat mert nagyon megkivantam...persze o csak akkor vette eszre mikor enni akart hogy eltunt a bundas kenyere:)De o se mnaradt azert ehesen,nekiadtam az en tizoraim:P

41. beacska28 (válaszként erre: 40. - C3194ec9c7)
2009. máj. 10. 19:29
Hogyan érezted? Hogy lehet tudni? Én mindig azt hiszem,hogy na most igen most sikerült /ugy érzem/ aztán meg semmi és minden kezdődik előröl.
2009. máj. 10. 19:27
mind a 3 gyerekemnél már a 3. héten tudtam.
39. beacska28 (válaszként erre: 38. - Csenge:-))
2009. máj. 10. 19:24

Szia!

igen még eddig semmi. Nem érzem a mensi jelét ,bár késhet is,de remélem ugy 9 hónapot késik!

Annyira szeretnék már gyermeket!

38. Csenge:-) (válaszként erre: 37. - Beacska28)
2009. máj. 9. 14:37

Szia!

Szorítok nektek én is nagyon! :)

Holnap kellene (NEM) megjönnie?

37. beacska28 (válaszként erre: 36. - 4ca460d3e8)
2009. máj. 9. 14:15

Szia!

Még semmi,a derekam fáj hányingerem nincs ,a hasam nem fáj.Tegnap a mellemen pici dudorokat észleltem.Szerdáig várok még a teszteléssel.

36. 4ca460d3e8 (válaszként erre: 31. - Beacska28)
2009. máj. 8. 19:34
Na, hogy vagy, vannak már fejlemények?
2009. máj. 8. 17:56

Én 5 hetesen vettem észre.Olyan fájdalmaim voltak mintha meg akart volna jönni de nem jött meg és állandóan hányingerem volt.Nem hánytam de szenvedtenm vele.Elmentem orvoshoz és akkor már 6 hetes voltam.

Igazából nem éreztem mást.Nem voltam kivánós és a melleim sem fájtak.

34. mgagi
2009. máj. 8. 17:50
Nekünk addig nem jött össze amíg gyógyszer átállításom volt. Ugyanis az idő alatt nem védekeztünk. Majd miután beállították rá másfél hónapra pozitív lett a tesztem.
33. beacska28 (válaszként erre: 32. - Ildi87)
2009. máj. 8. 17:30
Szia! Én semmit nem érzek most,vagyis nemtudom mit kellene éreznem.Mindenkinél más és más.
32. Ildi87
2009. máj. 5. 18:57

Sziasztok!

Ez furcsa dolog, de szerintem a legtöbb nő megérzi. Nálam semmi külső, vagy belső tünet nem volt, talán annyi, hogy nagyon jóízűen ettem a savanyúságot, de egyszerűen tudtam, éreztem és igaz lett. :)

A gyógyszerről annyit, hogy hivatalosan három hónapot szoktak mondani, DE legalább egy vérzést illik megvárni, DE ha már az első hónapban összejön akkor sincs olyan nagy gond, mert állítólag amíg a szervezet telítődve van a gyógyszerrel, nem lesz terhesség, ha mégis összejött valószínűleg minimális mennyiségű volt a szervezetben! Nekem így mondták! :)

2009. máj. 5. 18:10

Sziasztok!

Ma vagyok a 21. napon.Gyenge barna folyásom volt ma,ez mit jelenthet?

2009. máj. 5. 12:22
Többször voltam terhes és még többször gondoltam azt, hogy az vagyok, de negatív lett a tesztem. Számomra az a tanulság, hogy aki babás akar lenni, simán annak is érzi magát, és csak a tesztnek szabad hinni. Még a sikeres és a sikertelen lombikom sem különbözött egymástól, tüneteket találtam mindkét esetben.
29. betti125 (válaszként erre: 24. - Dius81)
2009. máj. 5. 08:37
Valamelyik oldalon, orvos válaszol rovatban, azt írta egy doki, hogy nem kell várni, mert abban a pillanatban kiürül a szervezetből, amikor az utolsó tabit beveszik. Azt írta, hogy nem kell várni, mert semmi baja nem lesz a picinek, ha megfogan.
28. mgagi
2009. máj. 4. 18:54
Én onnan tudtam, hogy állandóan ásítottam, és aludtam amikor tudtam. Mikor a menzeszem késett már gyanús volt. Csináltam egy tesztet és pozitív lett. Még 1 perc sem kellet neki és megjelent a 2 csík.
27. pemete
2009. máj. 4. 18:45
De én pár nappal miután megfogant a Bogyó utána gyenge voltam, és fájt a fejem és visszajött az algopirin amit be akartam venni.
2009. máj. 4. 14:20
Hányingert senki nem érzett? A 20.nap körül még nem is lehet érezni,hogy van valaki odabent?
25. dius81 (válaszként erre: 1. - Beacska28)
2009. máj. 4. 11:42

Én a 3.héttől már éreztem, hogy valami megváltozott, nem tudom megmondani pontosan, hogy hogyan.

Egyetlen testi tünet nekem is a cickóm feszülése volt.

ha pontosan érdekel a dolog, a naplómba leírtam olvasd el.

24. dius81 (válaszként erre: 19. - Suzanne7)
2009. máj. 4. 11:40

Nekem annak isedjén azt mondta egy ismerősöm, aki a nőgyogyin asszisztens, hogy 3 hónapig azért védekezzünk, utána neki lehet esni a dolognak.

Nem biztos, hogy lesznek következményei 2 hónap után, de nagyobb szerintem az esélye egy bármiféle betegséget örökíteni.

De azért kérdezz nőgyógyászt.

mindenesetre én bíztam az ismerősben és jól tettem.

Okt.ben hagytam abba a fog. gátlót, jan-ban már nem védekeztünk és május végén fogant Petra, aki most már 2,5 hónapos:)

23. Khatif (válaszként erre: 19. - Suzanne7)
2009. máj. 4. 09:38

Semmilyen.

A mai új tabletták hormon tartalma annyira alacsony, hogy semmilyen káros hatása nem lenne a kicsire nézve ha 1 vagy akár 2 hónappal később már megfoganna.

2009. máj. 4. 09:34
Én abból tudam, hogy tiszta kiütés lett az amúgy nagyon szép tiszta arcbőröm :-) Én nem hánytam, meg semmi ilyesmi, ez volt az egyetlen jel :-)
21. suzanne7 (válaszként erre: 20. - Beacska28)
2009. máj. 3. 20:54
Igen babásodjunk:))))!!Mindenkinek sok sikert!!!
20. beacska28 (válaszként erre: 19. - Suzanne7)
2009. máj. 3. 20:45

A doki biztos jobban tudja!

De szerintem semmi.Esetleg alaposabb vizsgálatokat csináltat nálad.

Minden jót! Babásodjunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. suzanne7 (válaszként erre: 18. - Beacska28)
2009. máj. 3. 19:24
Igen szeretnék, a dokim azt mondta nagyon alacsony hormontartalmú gyógyszert szedek Yadin a neve.Hallottam már olyat is aki abbahagyása után 3 nappal teherbeesett...Milyen következményei lehetnek ha gyógyszer elhagyása után két hónappal valaki terhes lesz?
18. beacska28 (válaszként erre: 16. - Suzanne7)
2009. máj. 3. 19:12
Szia! Az a gyógyszer hormontartalmától is függ.De a dokid biztos válasszal szolgál neked.Babát szertnél?
17. beacska28 (válaszként erre: 14. - Drnéni)
2009. máj. 3. 19:03
Hát megprobálok nem szorongani,de olyan nehéz.Én is éreztem kicsi csipést pisilésnél pár nappal ezelőtt,már elmult.A jövőhét vasárnap kellene NEM megjönnie.Ha nemjönmeg addig akkor tesztelek.
2009. máj. 3. 18:34

Sziasztok!

Tudom,hogy nem ide való kérdés, de megkérdezhetném,hogy ki mennyit várt fogamzásgátló abbahagyása után?Babát szeretnénk mennyit kell várnunk?(megyek dokihoz is csak tapasztalatokat gyűjtök:))

2009. máj. 3. 18:26

Szia!

Én is hamar észrevettem,még mielőtt kimaradt volna a mensim.

Valajogy más tapintású volt a bőröm,meg a mellbimbók színe(pirosas).Vártuk a babát,szóval kimaradt és utánna meg farkasétvágy(mintha égett volna a gyomrom)és mindenbe belekajoltam.Aztán egyk reggel megszédültem, de úgy hogy vissza kellett feküdnöm na utánna vettünk tesztet.Mivel vártuk a babát ezért nem siettünk a tesztel, én igazából a dokival sem(vigyáztam magamra meg az étkezésre).Szóval az első ultrahangon nem csak egy bigyó-bogyót láttam, hanem egy kisemberkét.Mondta is a dokinőm, hogy kihagytam az izgalmakat,mert már szívhang is volt.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook