Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban? (beszélgetés)
szió!!!
Van valami változás azóta???
Írj!!!
Ha BÁRKINEK van valami kis biztató tapasztalata a számomra, kérem ossza meg velem, mert piszkosul el vagyok keseredve, hogy kidobtam az ablakon ennyi pénzt és még csak - egy kiló sikerélményem sincsen!
Köszi!
Sziasztok,
szombaton volt egy hete hogy elkezdtem a Herbalife termékeket fogyasztani, egyenlőre semmi, és állandóan éhes vagyok!
Valakinek van valami mentő ötlete, hogy mit kellene másképp csinálnom?
sziasztok!
engem is nagyon érdekel a herbalife, egy barátnőm 8kgt adott le vele egy hónap alatt, ennyi volt az össz túlsúlya, nagyon meg volt elégedve vele.
szió!
A 3. hetemen stagnáltam, majd elértem 1 hónap után az 5 kilót. Összességében pedig 22 cm-t fogytam a különböző testrészeimen elért ereményeket összeadva. Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom!
Szia!kíváncsi lennék a folytatásra is,már rég nem írtad az eredményeidet.
ha nálad beválik,lehet,hogy én is kipróbálom :)
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de a gyerekeim nem túl sűrűn engednek a géphez.
Szóval már ott tartok, hogy tegnap például egész nap nem voltam éhes, pedig délelőtt csak almát ettem, ebédre + a turmixot. Este sült csirkecomb, nyers uborka, Norbi-rúd. Szerintem ez fantasztikusan jó dolog, mármint a Herbalife, nekem még soha, egy fogyókúránál sem volt olyan, hogy ne akartam volna éhenhalni:-) Még mindig nem mértem magam, de felvettem egy olyan blúzt, amit egész nyáron nem sikerült begombolni, és hétfőn már mehetek benne dolgozni. A mérési eredményeket majd közlöm hétfőn, akkor kell találkoznom a tanácsadóval, aki felügyel rám. Szóvel nagyon boldog vagyok. Lehet, hogy nyáron már fürdőruhát is felvehetek?:-)) Egyébként gratulálok Neked is! További sikereket mindenkinek!!
Sziasztok!
Tegnap volt a 15.napom! Ekker mértem magam. 4 kiló mínusznál tartok! Összesen vádliból 2 cm-t, combból 1 cm-t, gyomorból 9 cm-t, hasból 4 cm-t, és karból 1 cm-t adtam le! Na milyen vagyok?!
Sziasztok!
Ha valakinek van valamilyen kérdése a Herbalife-val kapcsolatosan forduljon nyugodtan hozzám akár privilben is!Segíítek szivesen mindenkinek, már nagy szakértő vagyok benne!
sziasztok!
tehát az eredményeim:
1 hét alatt 2kilót fogytam, 7 cm-t keskenyedtem gyomorból, 1 cm-t karból, 3 cm-t hasból, 1 cm-t combból, 1 cm-t vádliból. A folytaást meglátjuk! További sok sikert mindenkinek! Ma már a 11 napomat töltöm!
A tanácsadóm 2 hónap alatt 14 kiklót fogyott vele!
A huga és az anyósa 20 kilót 3 hónap alatt! szerintem ez nagyon jó!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Beauty Cosmetics termékeivel kapcsolatban? (amiket a plazakban sóznak ránk, és aminek 90%-a "ajándék")
- Mik a tapasztalatok az Anatur salaktalanító, lúgosító termékeivel kapcsolatban?