Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban? (tudásbázis)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
349. 6c4fb2f974 (válaszként erre: 348. - Cbdaac3bc2)
2008. jan. 20. 19:59
Akkor szerinted először be kell lőnöm magam heroinnal, hogy elmondhassam róla a véleményemet?
348. cbdaac3bc2 (válaszként erre: 347. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 19:46
""A kipróbálás pedig a következő lépés, a bírálat csak azután jöhet.""-ez a mondat korrekt!
2008. jan. 20. 19:29
Sajnálom kedves Canahari, hogy így gondolkozol. Bizony, mindennek megvan az oka vagy a testben, vagy a lélekben, vagy a karmában, vagy az isteni kegyben. DE lehet kételkedve is élni, ha neked az kényelmesebb. Igazi válaszokat keresni azonban számomra többet ér. Aki meg nem olvas végig egy könyvsorotózatot, vagy mind a két kötetét, nem látja azt, amit mondani akarnak benne, mivel nem ért a végére. A kipróbálás pedig a következő lépés, a bírálat csak azután jöhet. Nem pedig alapból, v mások véleménye alapján elutasítani valamit.
346. Sesil (válaszként erre: 343. - 0f7d746ccc)
2008. jan. 20. 19:15

Hello Canahari!

"Hát a betegen születő gyerek? Mondhatjuk, hogy még pszichéjük sincs!"

Tényleg nagy a baj, ha így gondolod a 3 hónapos magzatnak teljesen kifejlett az agya. Csak azért mert nem tud rádüvölteni attól még érző emberi lény.

Nem értem miért kell ilyen abszurd dologgal vagdalkozni.

"életerős, vidám boldog.....akik hipp-hopp meghalnak?"

Nyílván mégsem volt oly életerős. Sőt valószínűleg beteg volt nem?

"Balesetek?" Na ezt ebben a vonatkozásban végképp nem értem.

És hogy jönnek ide a növények betegségei? Erre tényleg kíváncsi lennék. A legtöbbet legalább is szerintem maga az ember okozza a nem megfelelő gondozással és a környezeti ártalmakkal. Persze ez csak az én véleményem.

Azzal egyet értek hogy nem bizonyított hogy minden egyes emberi betegség pszichoszomatikus eredetű lenne. De gondolom ahogy mindent, biztosan ezt is kutatják.

345. 0f7d746ccc (válaszként erre: 331. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 18:39

"A második könyve pedig alátámasztja az elsőt, és a téziseit."

Megint: Miért van Isten? A Biblia azt mondja. Miért van igaza a Lenkeinek? Mert a Lenkei azt írta.

Bocs, de ezt nem hívják érvnek. Ez egy vallási dogma, vagy nem is tudom.

344. 0f7d746ccc (válaszként erre: 338. - Cbdaac3bc2)
2008. jan. 20. 18:36
Kedves Jázmin. Az antibiotikumok tényleg károsan hatnak a bélflórára. Az antibiotikumot azért kaptad, hogy megölje a téged károsító baktériumokat. Sajna, a bélflóra baktériumaira ugyanígy káros, de míg a bélflóra tűrhetően helyreállítható mondjuk egy Normaflore-ral, az nem mondható el, hogy túl sok esélyed lenne, ha az immunrendszeredre hagyatkozol mondjuk egy kolera esetén. Én aszondom, inkább legyen egy kis hasmenés.
343. 0f7d746ccc (válaszként erre: 340. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 18:29

Helló, Mónika!

Szerintem nagyon kár készpénznek venni az ilyen dolgokat, hogy: "mivel minden betegségnek pszichés alapja van". Nem tudom, hol olvastad ezt, de ez marhaság. Vannak olyanok, ez tény. De hogy "mindnek" pszichés alapja lenne, ezzel kapcsolatban felháborodottan tiltakozom.

Hát a betegen születő gyerekek? Mondhatjuk, hogy még pszichéjük sincs!

Hát az életerős, vidám, boldog emberek, akik egyszer csak hipp-hopp meghalnak?

Balesetek?

Járványok? Hirtelen mindenki ugyanabban a pszichés gondban kezd szenvedni a kontinensen? Tudod, hányan haltak meg a fekete halálban, 1349-ben? Európa népességének EGYHARMADA. (Kb. húszmillió fő.)

És az állati betegségek?

Sőt, a növények betegségei?

Én kész vagyok elhinni, hogy sok betegségünk pszichés, de azt állítani, hogy mind az, hát finoman szólva is meredek.

2008. jan. 20. 17:07
Bocsi Cszsuka! Elírtam a nevedet, most látom.
2008. jan. 20. 16:57
Kedves Csuszka! Attól, hogy a szervezetben mindennek van helye, és feladata, még hozzá lehet tenni a lélek által, az eleme irányításával-lásd agykontroll, pszí-sebészet, Reiki.
2008. jan. 20. 16:55
Kedves Pirosalma! kérlek, mondd el, hogy működik az immunrendszer! Vajon mért nem ismerem a működését? Valóban nem túloztam, Jázmin leírta alényeget. De ezen kívül, mivel minden betegségnek pszichés alapja van, az immunrendszert is a pszichénk "irányítja" valahol, tehát a lelki erő is hozzá tartozik- különben hogy maradtak volna életben a koncentrációs táborokban? Ott aztán nem volt semmi, ami erősítse a fizikai testet!
339. Cszsuka (válaszként erre: 325. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 16:27

1. mondat: Mért, én nem azt írtam? De!

2. mondat: Azért, mert a homeosztázist vagyis egyensúlyt nem lehet még "egyensúlyosabbá" tenni azzal, hogy teszünk hozzá. Ha kibillen az egyensúly, vissza lehet állítani amíg nem késő. Ez egy zárt rendszer, megvan mindennek a helye, feladata, stb. ehhez hozzátenni nem lehet.

338. cbdaac3bc2 (válaszként erre: 335. - Pirosalma)
2008. jan. 20. 15:56
Sajnos Mónika NEM TÚLOZ!! A saját bőrömön tapasztaltam 1 erős antibiotikum kúra után 1 HÓNAPIG!!! volt hasmenésem!!!!!!!!!!!!!!-Mert tönkre vágta az immunrendszert az antibiotikum, amit az orvos megerősített....ÉS Normaflorral hoztam helyre a bélflóra 1ensúlyt...
337. cbdaac3bc2 (válaszként erre: 335. - Pirosalma)
2008. jan. 20. 15:54

Nem csak vastagbélből áll az immunrendszer..

""CSUPÁN"" IMMUNRENDSZERÜNK 70%-A A BÉLRENDSZERBEN TALÁLHATÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

336. Pirosalma (válaszként erre: 325. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 14:19
Ha nem ismered az immunrendszer működését, akkor hagyjuk a témát, nincs értelme.
335. Pirosalma (válaszként erre: 329. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 14:17
Már miért kapnánk el? Az immunrendszer nem csak a vastagbélből áll. Tényleg gyengítheti, de amit írsz, az túlzás.
334. Pirosalma (válaszként erre: 328. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 14:15

A mondatodban volt a válasz.

Aki gyengével születik, mert teszemazt, szabályozó faktorok hiányoznak, azoknál a normálisat el lehet érni.

2008. jan. 20. 11:57

Egyébként a párommal nem állandóan szedjük, hanem időnként szünetet tartunk, mindegyikünk kitapsztalta, mikor, melyikből, mennyire van szüksége. De ha nagyon nem tetszik éppen ez a vitamin a GNLD is természetes anyagokból van.

Amúgy pedig sok természetgyógyászati módszert is kipróbáltunk, és vannak, amik ezek közül meggyógyítják azokat a betegeket, akiket az orvosok nem tudnak. Persze sűrgős esetekben orvosi beavatkozásra van szükség.

2008. jan. 20. 11:26
Nemcsak tapasztalatok vannak benne, hanem felvázolja, hogyan alapozzuk meg az egészségünket, hogyan vegyük a kezünkbe a szervezetünk egészségben tartását. És ez nem szientológia. Az engem sem érdekel! Viszont ketté választom a dolgot. Engem Lenkeiből csak az orvosi, ill. egészségmegőrző oldala érdekel.
2008. jan. 20. 11:23
Amúgy lehet, hogy Hubbard papa megfertőzte Lnkei doktort, de azért sokmindenben igaza van, és én a második könyvét is olvastam, amiben azok, akik kipróbálták a vitaminjait, leírták a véleményüket, és nagyon sokan meggyógyultak. És azért, mert nem 30, hanem csak 10 éve végez kutatásokat ebben a témában, még nem kell elvetni. Valmint arról beszél, hogy vegyük a kezünkbe az egészségünket, és ebben igaza van Petere! A második könyve pedig alátámasztja az elsőt, és a téziseit.
2008. jan. 20. 11:14
A homeopatikus szerek is ezt teszik-a hasonlót a hasonlóval elvén.
2008. jan. 20. 11:13
Elkapnánk minden betegséget egy-egy antibiotikumos kezelés után! A AIDS-et is az immmunrendszer megerősítésével kezték gyógyítani a természetgyógyászok! Eredményesen!
2008. jan. 20. 11:10
Ha nem lehetne javítani , meghalnának a gyenge immunrendszerrel születő gyerekek! Vannak külön kifejlesztett immunerősítő programok a számukra!
2008. jan. 20. 11:07
Igen, és a mentális megerősítéshez tartozik a hit, és a komoly barátok, lelki vezetők.
326. cbdaac3bc2 (válaszként erre: 325. - Mónika 68)
2008. jan. 20. 11:05
Egyet értek..Meg is KELL!!!-különben mi lenne velünk???
2008. jan. 20. 11:04
Nos, megerősíteni nemcsak fizikálisan lehet, hanem mentálkisan is. Mi az alapja annak, hogy nem lehet megerősíteni?
324. Cszsuka (válaszként erre: 320. - Mónika 68)
2008. jan. 19. 23:52

Igen: a lényeg a megelőzésen van, de az nem megelőzés, hogy beszedek egy vagon vitamint. Az csak része lehet a megelőzésnek és osztom a véleményeket, hogy akkor sem vagonszám. Megelőzés számomra azt jelenti: mozgás, szauna, pihenés, olyan munka, amit szívesen csinálok, helyes táplálkozás, szeretni és elfogadni önmagam és környezetem, stb.

Az immunrendszerünket megerősíteni nem tudjuk, legfeljebb támogatni a fent említett dolgokkal, merthogy az immunrendszerünkkel együtt születünk. Tönkre tudjuk tenni vagy vigyázhatunk rá, hogy amit kaptunk azt fenntartsuk, de javítani nem lehetséges rajta (én így tudom).

Én azért gyógyultam meg, mert elfogadtam, hogy a gyógyulás rajtam múlik.

323. Cszsuka (válaszként erre: 314. - Mónika 68)
2008. jan. 19. 23:46

Köszi a jótanácsot, én a könyvét már akkor olvastam, mikor még csak nála lehetett kapni. Akkor még talán Hubbard papa nem fertőzte meg, bár kitudja...

Csakhogy: én más könyveket is olvastam ám! Ezáltal tudom, hogy egy embernek sem szabad hinni és soha senkinek nem szabad hinni, míg utána nem jártál!

Én nem a doboz feliratot olvastam, hanem tőle hallottam, amit leírtam.

Megismétlem: nem a vitaminok ellen vagyok!

322. AZBESZT (válaszként erre: 320. - Mónika 68)
2008. jan. 19. 19:36

persze,h jo a vitamin. es kell is. kulonben nem lennenek vitaminhianyra visszavezetheto betegsegek. nadehogy nem _csak_ ilyen okokra lehet visszavezetni es nem is gyogyitanak _mindent_ a vitaminok. az ipari meretekben szedett vitaminokkal kapcsolatban meg annyit,h az altalad annyira emlegetett Tapasztalat szulte meg az olyan mondasokat is, minthogy:

kis mertekben gyogyszer, nagy mertekben orvossag.

jobol is megart a sok.

szal lehet es kell is vitamint szedni, de esszel. (es en szemely szerint ugy gondolom,h lenkei adagjai nem fernek bele ebbe az "esszel" kategoriaba)

321. Pirosalma (válaszként erre: 320. - Mónika 68)
2008. jan. 19. 18:49

Igazából nincs is igazán szó megerősítésről, csak fenntartásról.

Félreértesz minket. A probléma nem itt van, mert van, hogy vitamin kell csak élettani mennyiségben (persze a többletbevitel gyorsabban hozza helyre a hiányt, de ettől még az átlagos szükséglet nem feltétlenül emelkedik).

2008. jan. 19. 18:42
A lényeg mindenképpen a megelőzés kell, h legyen, a szervezet, az immunrendszer megerősítésével, márpedig ahhoz a mikrotápanygok szükségesek, vagyis vitaminok, ásványi anyagok. Sajnos fals. hazug cikkek is megjelennek a vitaminokról,de mindenki azt hisz, amit akar, és azt szed v nem szed, amit akar. Én tudom, hogy nekem segített, és szerintem nagy dolog, ha valaki jobban érzi magát, és meggyógyul, ahelyett, h pl. élete végéig gyógyszert szedne. Persze az utóbbi is mindenkinek szíve joga. Mónika68
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook