Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban? (tudásbázis)
Hello Canahari!
"Hát a betegen születő gyerek? Mondhatjuk, hogy még pszichéjük sincs!"
Tényleg nagy a baj, ha így gondolod a 3 hónapos magzatnak teljesen kifejlett az agya. Csak azért mert nem tud rádüvölteni attól még érző emberi lény.
Nem értem miért kell ilyen abszurd dologgal vagdalkozni.
"életerős, vidám boldog.....akik hipp-hopp meghalnak?"
Nyílván mégsem volt oly életerős. Sőt valószínűleg beteg volt nem?
"Balesetek?" Na ezt ebben a vonatkozásban végképp nem értem.
És hogy jönnek ide a növények betegségei? Erre tényleg kíváncsi lennék. A legtöbbet legalább is szerintem maga az ember okozza a nem megfelelő gondozással és a környezeti ártalmakkal. Persze ez csak az én véleményem.
Azzal egyet értek hogy nem bizonyított hogy minden egyes emberi betegség pszichoszomatikus eredetű lenne. De gondolom ahogy mindent, biztosan ezt is kutatják.
"A második könyve pedig alátámasztja az elsőt, és a téziseit."
Megint: Miért van Isten? A Biblia azt mondja. Miért van igaza a Lenkeinek? Mert a Lenkei azt írta.
Bocs, de ezt nem hívják érvnek. Ez egy vallási dogma, vagy nem is tudom.
Helló, Mónika!
Szerintem nagyon kár készpénznek venni az ilyen dolgokat, hogy: "mivel minden betegségnek pszichés alapja van". Nem tudom, hol olvastad ezt, de ez marhaság. Vannak olyanok, ez tény. De hogy "mindnek" pszichés alapja lenne, ezzel kapcsolatban felháborodottan tiltakozom.
Hát a betegen születő gyerekek? Mondhatjuk, hogy még pszichéjük sincs!
Hát az életerős, vidám, boldog emberek, akik egyszer csak hipp-hopp meghalnak?
Balesetek?
Járványok? Hirtelen mindenki ugyanabban a pszichés gondban kezd szenvedni a kontinensen? Tudod, hányan haltak meg a fekete halálban, 1349-ben? Európa népességének EGYHARMADA. (Kb. húszmillió fő.)
És az állati betegségek?
Sőt, a növények betegségei?
Én kész vagyok elhinni, hogy sok betegségünk pszichés, de azt állítani, hogy mind az, hát finoman szólva is meredek.
1. mondat: Mért, én nem azt írtam? De!
2. mondat: Azért, mert a homeosztázist vagyis egyensúlyt nem lehet még "egyensúlyosabbá" tenni azzal, hogy teszünk hozzá. Ha kibillen az egyensúly, vissza lehet állítani amíg nem késő. Ez egy zárt rendszer, megvan mindennek a helye, feladata, stb. ehhez hozzátenni nem lehet.
Nem csak vastagbélből áll az immunrendszer..
""CSUPÁN"" IMMUNRENDSZERÜNK 70%-A A BÉLRENDSZERBEN TALÁLHATÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mondatodban volt a válasz.
Aki gyengével születik, mert teszemazt, szabályozó faktorok hiányoznak, azoknál a normálisat el lehet érni.
Egyébként a párommal nem állandóan szedjük, hanem időnként szünetet tartunk, mindegyikünk kitapsztalta, mikor, melyikből, mennyire van szüksége. De ha nagyon nem tetszik éppen ez a vitamin a GNLD is természetes anyagokból van.
Amúgy pedig sok természetgyógyászati módszert is kipróbáltunk, és vannak, amik ezek közül meggyógyítják azokat a betegeket, akiket az orvosok nem tudnak. Persze sűrgős esetekben orvosi beavatkozásra van szükség.
Igen: a lényeg a megelőzésen van, de az nem megelőzés, hogy beszedek egy vagon vitamint. Az csak része lehet a megelőzésnek és osztom a véleményeket, hogy akkor sem vagonszám. Megelőzés számomra azt jelenti: mozgás, szauna, pihenés, olyan munka, amit szívesen csinálok, helyes táplálkozás, szeretni és elfogadni önmagam és környezetem, stb.
Az immunrendszerünket megerősíteni nem tudjuk, legfeljebb támogatni a fent említett dolgokkal, merthogy az immunrendszerünkkel együtt születünk. Tönkre tudjuk tenni vagy vigyázhatunk rá, hogy amit kaptunk azt fenntartsuk, de javítani nem lehetséges rajta (én így tudom).
Én azért gyógyultam meg, mert elfogadtam, hogy a gyógyulás rajtam múlik.
Köszi a jótanácsot, én a könyvét már akkor olvastam, mikor még csak nála lehetett kapni. Akkor még talán Hubbard papa nem fertőzte meg, bár kitudja...
Csakhogy: én más könyveket is olvastam ám! Ezáltal tudom, hogy egy embernek sem szabad hinni és soha senkinek nem szabad hinni, míg utána nem jártál!
Én nem a doboz feliratot olvastam, hanem tőle hallottam, amit leírtam.
Megismétlem: nem a vitaminok ellen vagyok!
persze,h jo a vitamin. es kell is. kulonben nem lennenek vitaminhianyra visszavezetheto betegsegek. nadehogy nem _csak_ ilyen okokra lehet visszavezetni es nem is gyogyitanak _mindent_ a vitaminok. az ipari meretekben szedett vitaminokkal kapcsolatban meg annyit,h az altalad annyira emlegetett Tapasztalat szulte meg az olyan mondasokat is, minthogy:
kis mertekben gyogyszer, nagy mertekben orvossag.
jobol is megart a sok.
szal lehet es kell is vitamint szedni, de esszel. (es en szemely szerint ugy gondolom,h lenkei adagjai nem fernek bele ebbe az "esszel" kategoriaba)
Igazából nincs is igazán szó megerősítésről, csak fenntartásról.
Félreértesz minket. A probléma nem itt van, mert van, hogy vitamin kell csak élettani mennyiségben (persze a többletbevitel gyorsabban hozza helyre a hiányt, de ettől még az átlagos szükséglet nem feltétlenül emelkedik).
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?