Migrén? (beszélgetés)
Szia!
Nekem a sötét szoba és az alváson kívül segíteni szokott a fagyasztott borsó a tarkóra, elég jól enyhíti és fel is gyorsítja a lefolyását. Sajnos gyógyszerallergiám van és nem vehetek be semmit, így csak az alternatív gyógymódok maradtak.
Még valamennyire enyhíti az atropa belladonna, ez egy homeopátiás készítmény, azt nem mondom, hogy elmulasztja, de egy picit javít rajta.
Szia Sorstárs!
Én 38 éves vagyok és 1. osztályos korom óta van migrénem.Nekem havonta 3-4-szer előjön sajnos.Hol az egyik oldalon, hol a másikon.Nekem is van néha aurája, de nem mindig. Én is Imigrant szedtem először 100 mg-t, de aztán felírták a Relpaxot, 40 mg mindig segít,nincsenek olyan erős mellékhatásai, és olcsóbb is. Szerintem próbáld meg felíratni, ha az Imigran használt ez is fog.
Nekem sajna nem ritkul, de anyukám is migrénes,62 éves és ugyanúgy fáj a feje, mint régen. Szörnyű, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni az orvosok.
Remélem segítettem.
borcsy
Szia saca!
Nekem is 8 éves korom óta fáj a fejem,és már nem vagyok mai "csirke", úgyhogy együttérzek veled. Én egy speciális gyógyszert szedek, ami nagyon erős, 14 év alatt nem hiszem, hogy lehet szedni,de talán van gyengébb. Nem írok gyógyszernevet, nehogy magadtól beszedj bármit. A normál fájdalomcsillapítók nem érnek semmit.Mielőtt bármit csinálnál, menj el neurológushoz, és ő fel fog írni neked egy hasonló szert. Sajnos én már minden természetes gyógymódot kipróbáltam, de nem segít semmi csak a bogyó.
Borcsy
sziasztok
Én 12 Éves vagyok ápr.24-én leszek 13
Már jó 2 éve fáj és voltam már koponya szürön es MR-en is.Próbáltam APRANAXOT,ASPIRINT,ALGOPIRINT,RUBOFENT de egyik se hatott.Csak ha kialszom leszek jobban.
Mit tudtok javasolni...
Ne félj a csontkovácstól,nem tesz benned kárt!
Érdemes a ceragem elött elmenni!Nekem a csontkovács után teljesen elmúlt a migrénem,relpaxot sem kell szednem.A ceragemet minden nap használom,az is jó.Akik járnak oda,azok között is volt migrénes,de ők is javulásról számoltak be.
Szia borcsy!
Nézd meg a 134-es hozzászólásomat!
Szia.
Sziasztok Sorstársak!
Van közöttetek , akinek bármilyen természetes gyógymód bejött? Esteleg a homeopátia?
Nekem 8 éves korom óta van migrénem tehát már lassan 30 éve. A gyógyszer segít, de drága és mégiscsak egy szintetikus anyag.
Ha van ötletek szívesen fogadom.
Borcsy
Tegnap elkezdtem írni ide, de végül kitöröltem, mert ha megnézed, azért regisztrált be, hogy ilyeneket írjon. Szóval ezzel szerintem nem kell foglalkozni. Egyébként továbbra sem értem, hogy mi a baja.
Egyáltalán nem kötelező olvasni a "nyomorúságokat" -ahogy ő írja-, én sem nyitok meg olyan oldalakat, amikkel nem értek egyet, és itt is van a hoxán pár igen "furcsa" fórum, de azokhoz nem szólok hozzá, és hagyom a többieket beszélgetni.
Szia Lindus30!
Természetesen NEM rosszindulatú a sajnálatom,nem vagyok olyan bunkó.Eleve nem venném a fáradtságot arra,hogy írjak Neked,ha rosszindulat szólna belőlem.
Egyébként hol tart most a betegség?Kap valami kezelést?Hogy van?
Engem érdekel a dolog,akit nem,az ne olvassa és ne tegyen megjegyzéseket!!!!!
Szia!
??? Nem értem, miért baj, hogy Lindus leírta ezt a dolgot, szerintem hasznos, ha megosztjuk egymással ezeket. Jó, ez most nem hangzik jól, de eszembe jutott nekem is, mikor tovább akartam húzni a dokit, hogy bizony itt a példa, hogy előfordulhatnak gondok fiatalon is sajnos.
Megkaptam a beutalót, menni fogok CT-re, meg megnézettem azóta a szemem, szóval voltam dokinál. Jobb tisztában lenni a dolgokkal.
Szerintem hasznos, hogy megosztottad velünk, Lindus.. Nekem is vannak gondjaim, és ha valakinek segíthetek a történetemmel, akkor cseppet sem zavarna, ha elmesélné egy családtagom, hogy mi történt.
Na, mindegy, elég hosszú lettem, tudnám még ragozni, de felesleges lenne.
Kedves Lindus30!
Szerintem teljesen igazad van! Amúgy engem nem érdekel más véleménye,én akkor is sajnállak benneteket így ismeretlenül is!
Kedves Lindus30!
Neked nincsen szomorú történeted a hipofízis adenómával kapcsolatban. A húgodnak van, és szerintem ha ő akarná, nyilván megosztotta volna másokkal is. Nagyon sok kérdésről fontos beszélni, de nem hiszem, hogy a húgod örülne, hogy a neten – még ha felhasználónév mögé „bújva” is – kiteregeted az intim dolgait. Mert szerintem nem szívesen közölné másokkal, hogy kitörte a fogát, és nem várna ilyen üzeneteket, hogy: „Nagyon sajnálom a húgodat+téged is”.
Bár ez csak az én szerény véleményem, de a helyedben megkérdezném, mit gondol, mert így úgy tűnhet, magadat akarod csak sajnáltatni.
További ajánlott fórumok:
- Aurás migrén
- Iszonyú migrénem van kb. 2 órája és semmi nem használ, mit tegyek?
- Erős migrénes fejfájás enyhítésére kinek milyen bevált módszere van?
- Mivel előzhetném meg a migrén-rohamom, vagy mivel gyógyíthatnám?
- Ki mit szed migrénes fejfájásra, és meddig tart nála?
- A gyerekkorom óta fennálló migrénes fejfájás és az allergia