Migrén? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
77. aniani63 (válaszként erre: 75. - Naposcsibe)
2008. szept. 11. 20:26

Szia.Én ma irattam fel a discavant a háziorvossal,tegnap olvastam róla itt.

Neked mennyi idő múlva volt érzékelhető a hatása?

Eddig csak 2-3 hetenként jött elő a migrénes fájdalmam,de mostanában csak pár nap a szünetmentes időszak.Nagyon megvisel-hányás,látászavar,stb.-,nem tudom világomat sem.

Nagyon bízom a tabletta hatásában,írj esetleg még olyan tapasztalatot vele kapcsban,ami még érdekelhet.Köszi!

76. arduan
2008. szept. 11. 18:53
Szia!Nagyon drukkolok,hogy sikerüljön a baba mert nekem is a legjobb dolog a gyerek az életemben.Nem irt fel semmit azt mondta szedjek Xanaxot.Ezt kicsit erősnek találtam mert nekem minden nap kellene dolgozzak de hát azt begyógyszerezve nem lehet.Ezért iszom a teát.Remélem segit.
2008. szept. 9. 19:15

Szia!Már 3 éve,de csak most mentem el dokihoz.Eddig 2 vérvételen vagyok túl,és majd jövő 7en kell mennem megint.Szóval még nagyon az elején vagyunk.A dokim idáig szabin volt,de a leletemből azt láttam hogy az egyik hormon elég magas,és az nem jó:(

A divascant még régebben írta fel ideggyógyász,mikor mentem kivizsgáltatni a fejfájás okát.Iprazokromot tartalmaz.Reggel és este 1-et kell bevenni,olcsóbb mintha a migrén gyógyszert venném,mert abból meg 3 szem kerül 4000-be.Örülök hogy jobban vagy.A dokid semmit nem írt fel,amikor megállapította h stressztől van?

74. arduan (válaszként erre: 73. - Naposcsibe)
2008. szept. 9. 17:53
Szia!Kicsit jobban vagyok egész éjjel aludtam és ez sokat számit.Az igazság az hogy mult héten mentem vissza szabaságrol és nehéz visszaszokni a munkába!Ezt agyógyszert nem ismerem még.Lehethogy kiprobálom.milyen vizsgálatokon voltál már?Miota próbálkoztok már?
2008. szept. 8. 21:24

Szia Arduan!

Én meguntam és vettem divascant(receptre kb 800 Ft,anélkül,ha van ismerősöd és kiadják olyan 1100),ezt megelőzésre kell szedni,lecsökkenti a migrén gyakoriságát.Így péntek óta nem volt fejfájásom:)Egyszer már szedtem 6 hónapig,utána kb 3-4 hónapig alig-alig fájt a fejem..Most amig engedik szedem,megyek majd jövő 7en a meddőségibe,megkonzultálom szedhetem-e amíg csak vizsgálgatnak?Remélem már jobban vagy.

72. arduan (válaszként erre: 71. - Naposcsibe)
2008. szept. 8. 18:05

Szia Naposcsibe!

Hogy viselted ezt a hétvégi forróságot meg a mai lehülést?Nekem folyamatosan fáj a fejem,és álva el tudnék aludni.Remélem te könnyebben viseled.

2008. szept. 3. 20:25
Én ennyit hálistennek nem költök rá.Viszont ez gondolom nem káros,hanem természetes alapanyagokból van,ha jól sejtem?Mindennap kell szedni?Tudsz írni az összetételéről?
70. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 67. - Arduan)
2008. szept. 3. 10:13
Szia!Van egy nagyon jó cég,jó termékekkel!Ez nekem segített,és semmi más!15642-ft az egy havi adag,ami szerintem nem rossz,mert én ennyit költöttem gyógyszerekre anno,és csak rosszabb volt!Ha érdekel,írj!
69. Naposcsibe (válaszként erre: 66. - Arduan)
2008. szept. 2. 20:24
Gondolom azon az 1 dl-en nem múlik.Én is kivagyok a cickafarktól.Bár állítólag az jó hatással van a havi ciklusra is,mert a hormonváltozás is okozhat migrént.
68. Naposcsibe (válaszként erre: 64. - 3cf80f2b78)
2008. szept. 2. 20:22
Engem is érdekelne,azt olvastam a fórumokból h masszőz is vagy,és forgalmazol is étrendkieg.termékeket,igaz?Írj róla lécci néhány sort,mi ez,mennyibe kerül.
67. arduan (válaszként erre: 64. - 3cf80f2b78)
2008. szept. 2. 18:03
Mit találtatok a fejfájásra?Ha lehet ird már meg légyszi!
66. arduan (válaszként erre: 65. - Naposcsibe)
2008. szept. 2. 18:02
Én 5 decit iszok belőle egész napra elosztva.Ennél tőbbet nem birnék meginni mert nem a legfinomabb.Aranyos vagy,hogy megkérdezted!
2008. szept. 1. 19:53

Hali!

A teát állítólag úgy kell inni,hogy napi 6 dl-t,ha lehet 3 fele elosztva.Kolleganőmet kérdeztem,neki kb 2 hét kellett mire észrevette a hatását.Te mennyit iszol belőle?

64. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 63. - Arduan)
2008. szept. 1. 10:31
Nekem a terhesség után kezdődött,és tartott 11 évig!Hála egy fantasztikus szernek,január óta nem tudom,hogy mi az a migrén,és fejfájás!:-)
63. arduan (válaszként erre: 62. - Naposcsibe)
2008. szept. 1. 09:49
Szia!Nekem életemben elöször akkor volt migrénes rohamom mikor a fiam 6 hetes volt.Terhesség alatt és az előtt sosem volt.A teát iszom én is.Aludni ugyanugy nem tudok mint előtte,de a napok talán jobban telnek.Azt mondják hogy a migrén a terhesség alatt ritkulni szokott.Ebben kell bizni!
2008. aug. 31. 19:03
Szia!Ő nem elalvásra issza,hanem napközben,hogy ne húzza fel magát,és esküszik rá.Viszont ő nem fejfájós.Amikor terhes voltál,akkor is előjött a fejfájásod?Mert mi babát tervezünk,terhesen meg nem szedhetek mégsem ilyen erős gyógyszert.Tegnap iszonyú fejfására ébredtem,de volt itthon zomig,egy óra alatt helyredobott,de mit csinálok babásan majd?
61. arduan (válaszként erre: 60. - Naposcsibe)
2008. aug. 29. 19:24
Szia! És a kolleganődnek segit a tea?Ma este iszok belőle előszőr.Kiváncsi vagyok milyen éjszakám lesz tőle?Jó lenne egy éjszakát végigaludni!!!
2008. aug. 28. 20:22
Szió.A kolleganőm is issza folyton a citromfüvet:)Ő is a stresszre.Én is eü-s vagyok,csak nem kórházban dolgozom,hanem gyse-boltban.Drukkolok a fiadnak h ne fejfájósan induljon a suli.
59. arduan (válaszként erre: 58. - Naposcsibe)
2008. aug. 28. 08:09

Szia!

A fiamnak még egyenlőre elég a panadol szirup,de hogy meddig ?Hétfőtől kezdi a sulit és kicsit félek tőle mert tuti fejfájós lesz a az eleje.Tegnap vettem citromfű teát nyugtatónak de még nem ittam belőle mert vendégeink vannak.Tegnap olvasgattam a webdoktor oldalt ahol tőbben leirták már azokat a tüneteket amik nekem szoktak lenni.Azért ez kicsit megnyugtatott.Ja és ráadásul egészségügyben dolgozom és kicsit hipochonder is vagyok.Üdv!

2008. aug. 27. 21:33
Szióka!Hát igen,a stressz sok baj okozója.Nálam inkább a frontok ami nagyon megviseli a szervezetem.Ja és egyre többen mondják,hogy sok folyadékot kell inni.Eddig napi 2 pohár víz amit megittam,most elkezdtem 2-2,5 literre emelni az adagot.Hát mit ne mondjak,nem könnyű az átállás.A fiadnak mit adsz ilyenkor?Ő még elég pici ehhez.iszom a cickafarkot,nagyon nem finom,de hátha.ma fájt picit a fejem,de egész tűrhető volt,nem erősödött fel.
57. arduan
2008. aug. 27. 10:38
Szia Naposcsibe!Igen voltam neurológusnál 1 éve akkor volt koponya ct-m,ami teljesen negativ volt.Azt mondta a doki hogy a stressz miatt van.A fiam kb.4 éves kora óta migrénes és neki is a fáradtság idézi elő.Meg kellene tanolnom valami stresszoldást.
56. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 49. - Garasmonika)
2008. aug. 27. 07:10
Nézd meg az 54.hozzászólásom!
55. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 51. - Naposcsibe)
2008. aug. 27. 07:09

Szia!!

Nézd meg az 54.hozzászólásom!

54. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 52. - Arduan)
2008. aug. 27. 07:07

Szia!

Én 11 évig voltam migréne,minden orvost körbejártunk,sok pénzt költöttünk,de semmi sem segített:-(Januárban viszont találtam egy nagyon jó céget,nagyon jó termékeivel,és miután elkezdtem szedni 2 hét múlva már nem fájt,és azóta sem!Ha nem velem történi,nem hiszem el,de azóta az életem teljesen más lett!Nem ébredek fejfájással,nem ülök a wc-mellett órákig,nem félek a frontoktól...stb!!!Ha érdekel a dolog,írj,mert én forgalmazom is a terméket,és szívesen segítek neked!Szép napot!

53. Naposcsibe (válaszként erre: 52. - Arduan)
2008. aug. 26. 21:46
Szia Arduan!Ideggyógyásznál jártál?Én megnézetném MR-en,nincs-e érprobléma,vagy bármi a háttérben.Most a cickafarkot iszogatom,arra is azt mondják hogy jó megelőzésre.Majd referálok hogy segít-e.
52. arduan
2008. aug. 25. 14:44
Sziasztok!Kb.7 év alatt 30 szor fordult elő látótér kiesés,kéz és arc zsibbadás,beszéd zavar ami után kegyetlen de gyógyszerrel befolyásolható fejfájás következett.ez migrén lehet?Hogy lehet ezt megelőzni?A fájdalom nem zavar mert kibirom de az aurát nehezen viselem!Köszi a segitséget.
2008. aug. 24. 10:01
Sziasztok!Én is erős migrénes vagyok,voltam dokinál is.A divascant kaptam megelőzésre,szedtem 6 hónapig,és valóban ritkultak a rohamok,de ahogy abbahagytam pár hét múlva ismét ugyanolyan sűrűn jelentkeztek a tünetek.Írt fel egy Zomig nevű gyógyszert is,elég drága (3800 Ft 3 szem),de egy órán belül teljesen elmulasztja a fájdalmat.Az algopiryn,quarelin,cataflam nálam semmit nem használ.Jó lenne valami természetes gyógymód,mert babát tervezünk,és nem szeretnék gyógyszert szedni.A citromos kv-t írtátok itt,jó a sima citromlé is bele?Kipróbálnám,bár migrénkor erős hányingerem van,kizárt h nem dobom ki a taccsot tőle:)
2008. márc. 13. 17:25

Talán segíthetek!

Szinte minden héten többször is migrénes rohamaim voltak. Mielőtt az időjárásjelentés front közeledtét jelezte volna, az én fejem már "jelezte", hogy közeledik a front. Meglepő, de szinte mindig 2 nappal előbb éreztem a front közeledtét.

Mindent kipróbáltam, a cseppektől kezdve a nagyon erős gyógyszerekig, de nem akartam tovább "mérgezni" magam, ezért természetes megoldást kerestem!

Ez a csodaszer pedig a mágneses ékszer!

Keress meg, nem fogod megbánni!

2008. márc. 9. 21:37
22 éve van migrénem eddig semmi sem segített igazán. Talán majd itt találok valami újat.
2007. nov. 20. 14:22

Sziasztok! Köszi a tippeket, lassan 10 éve vagyok migrénes, de mindig van valami új. Leírom nálam mi a helyzet hátha valakinek segít. Kezdetben több dolog is kiváltotta a jobboldali erős migrénemet: stressz, alkohol, peteérés, menszesz, front stb. Szép lassan leszámoltam velük az évek alatt, csak a hormonális maradt meg. Amit ajánlani tudok:

- hideg zuhany, de ennél is tutibb ha este fáj a fejed a jégzselé (gyóggyászati segédeszköz bolt), amit műtétek után használnak, ezen tudsz aludni is mert puha és nem kell felkelni

- az esti migrénnél a meleg, mozgás, masszázs nekem csak rosszabít, és feküdni sem tudok sehogy, de ha úgy fekszem, hogy a fejtetőmet nekinyomom valaminek (ágytámla, párna stb.), akkor elviselhető

- hányingeres is vagyok, nemrégiben felírtak egy olyan por alakú gyógyszert, amivel a legalább ez is múlik, akit érdekel annak megírom

- erős kávé vagy fekete tea valami édes dologgal

- rohamosan lecsökkent a migréneim száma amióta egy homeo klinikán jártam, akinek kell megadom az elérhetőséget

- akinek menszeszes migrénje van próbálja meg a Lachesist, kezdje előtte 1 héttel szedni, napi 1x5

Nekem is van kérdésem: tudjátok hol lehet őszi margitvirágot kapni?

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook