Migrén? (beszélgetés)
Szia.Én ma irattam fel a discavant a háziorvossal,tegnap olvastam róla itt.
Neked mennyi idő múlva volt érzékelhető a hatása?
Eddig csak 2-3 hetenként jött elő a migrénes fájdalmam,de mostanában csak pár nap a szünetmentes időszak.Nagyon megvisel-hányás,látászavar,stb.-,nem tudom világomat sem.
Nagyon bízom a tabletta hatásában,írj esetleg még olyan tapasztalatot vele kapcsban,ami még érdekelhet.Köszi!
Szia!Már 3 éve,de csak most mentem el dokihoz.Eddig 2 vérvételen vagyok túl,és majd jövő 7en kell mennem megint.Szóval még nagyon az elején vagyunk.A dokim idáig szabin volt,de a leletemből azt láttam hogy az egyik hormon elég magas,és az nem jó:(
A divascant még régebben írta fel ideggyógyász,mikor mentem kivizsgáltatni a fejfájás okát.Iprazokromot tartalmaz.Reggel és este 1-et kell bevenni,olcsóbb mintha a migrén gyógyszert venném,mert abból meg 3 szem kerül 4000-be.Örülök hogy jobban vagy.A dokid semmit nem írt fel,amikor megállapította h stressztől van?
Szia Arduan!
Én meguntam és vettem divascant(receptre kb 800 Ft,anélkül,ha van ismerősöd és kiadják olyan 1100),ezt megelőzésre kell szedni,lecsökkenti a migrén gyakoriságát.Így péntek óta nem volt fejfájásom:)Egyszer már szedtem 6 hónapig,utána kb 3-4 hónapig alig-alig fájt a fejem..Most amig engedik szedem,megyek majd jövő 7en a meddőségibe,megkonzultálom szedhetem-e amíg csak vizsgálgatnak?Remélem már jobban vagy.
Szia Naposcsibe!
Hogy viselted ezt a hétvégi forróságot meg a mai lehülést?Nekem folyamatosan fáj a fejem,és álva el tudnék aludni.Remélem te könnyebben viseled.
Hali!
A teát állítólag úgy kell inni,hogy napi 6 dl-t,ha lehet 3 fele elosztva.Kolleganőmet kérdeztem,neki kb 2 hét kellett mire észrevette a hatását.Te mennyit iszol belőle?
Szia!
A fiamnak még egyenlőre elég a panadol szirup,de hogy meddig ?Hétfőtől kezdi a sulit és kicsit félek tőle mert tuti fejfájós lesz a az eleje.Tegnap vettem citromfű teát nyugtatónak de még nem ittam belőle mert vendégeink vannak.Tegnap olvasgattam a webdoktor oldalt ahol tőbben leirták már azokat a tüneteket amik nekem szoktak lenni.Azért ez kicsit megnyugtatott.Ja és ráadásul egészségügyben dolgozom és kicsit hipochonder is vagyok.Üdv!
Szia!!
Nézd meg az 54.hozzászólásom!
Szia!
Én 11 évig voltam migréne,minden orvost körbejártunk,sok pénzt költöttünk,de semmi sem segített:-(Januárban viszont találtam egy nagyon jó céget,nagyon jó termékeivel,és miután elkezdtem szedni 2 hét múlva már nem fájt,és azóta sem!Ha nem velem történi,nem hiszem el,de azóta az életem teljesen más lett!Nem ébredek fejfájással,nem ülök a wc-mellett órákig,nem félek a frontoktól...stb!!!Ha érdekel a dolog,írj,mert én forgalmazom is a terméket,és szívesen segítek neked!Szép napot!
Talán segíthetek!
Szinte minden héten többször is migrénes rohamaim voltak. Mielőtt az időjárásjelentés front közeledtét jelezte volna, az én fejem már "jelezte", hogy közeledik a front. Meglepő, de szinte mindig 2 nappal előbb éreztem a front közeledtét.
Mindent kipróbáltam, a cseppektől kezdve a nagyon erős gyógyszerekig, de nem akartam tovább "mérgezni" magam, ezért természetes megoldást kerestem!
Ez a csodaszer pedig a mágneses ékszer!
Keress meg, nem fogod megbánni!
Sziasztok! Köszi a tippeket, lassan 10 éve vagyok migrénes, de mindig van valami új. Leírom nálam mi a helyzet hátha valakinek segít. Kezdetben több dolog is kiváltotta a jobboldali erős migrénemet: stressz, alkohol, peteérés, menszesz, front stb. Szép lassan leszámoltam velük az évek alatt, csak a hormonális maradt meg. Amit ajánlani tudok:
- hideg zuhany, de ennél is tutibb ha este fáj a fejed a jégzselé (gyóggyászati segédeszköz bolt), amit műtétek után használnak, ezen tudsz aludni is mert puha és nem kell felkelni
- az esti migrénnél a meleg, mozgás, masszázs nekem csak rosszabít, és feküdni sem tudok sehogy, de ha úgy fekszem, hogy a fejtetőmet nekinyomom valaminek (ágytámla, párna stb.), akkor elviselhető
- hányingeres is vagyok, nemrégiben felírtak egy olyan por alakú gyógyszert, amivel a legalább ez is múlik, akit érdekel annak megírom
- erős kávé vagy fekete tea valami édes dologgal
- rohamosan lecsökkent a migréneim száma amióta egy homeo klinikán jártam, akinek kell megadom az elérhetőséget
- akinek menszeszes migrénje van próbálja meg a Lachesist, kezdje előtte 1 héttel szedni, napi 1x5
Nekem is van kérdésem: tudjátok hol lehet őszi margitvirágot kapni?
További ajánlott fórumok:
- Aurás migrén
- Iszonyú migrénem van kb. 2 órája és semmi nem használ, mit tegyek?
- Erős migrénes fejfájás enyhítésére kinek milyen bevált módszere van?
- Mivel előzhetném meg a migrén-rohamom, vagy mivel gyógyíthatnám?
- Ki mit szed migrénes fejfájásra, és meddig tart nála?
- A gyerekkorom óta fennálló migrénes fejfájás és az allergia