Migrén? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
2009. máj. 4. 16:16

Kedves Lindus30!

Nagyon sajnálom a húgodat+téged is.Bízzatok a gyógyulásban!!!!!!

Kitartást és jobbulást kívánok!

2009. máj. 4. 10:39

Hát, nem is tudom, mit mondjak.. Mielőbbi gyógyulást kívánok a hugodnak!

Mindenképp megnézetem, ha továbbra sem múlik. Már vagy 2 hete fáj kisebb megszakításokkal.

De tavaly nyáron is ugyanez volt végig. Azért is remélem, hogy csak a melegtől. Meg nekem már kiskoromban is sokszor fájt.

135. Zarahell (válaszként erre: 134. - Bóbita01)
2009. máj. 4. 09:52

Erről a Ceragemről sok jót hallottam egy rokonomtól. Ő is jár oda. :) Ez szimpibb így elsőre, mint a csontkovács. :)))

Köszönöm szépen a jótanácsokat! Azt hiszem, belevágok egy kivizsgálásba elsőként, aztán ha tényleg nincs semmi, akkor én is ellátogatok egy ilyen Ceragemes kezelésre. :)

134. bóbita01 (válaszként erre: 133. - Zarahell)
2009. máj. 4. 06:37

Szia!

Engem fejfájás miatt már vizsgált:háziorvos,kardiológus,neurologus(koponya ct.is volt)Mindegyik azt mondta,hogy ezzel együtt kell élni,majd ha klimaxszos leszek,akkor van esély az elmúlásra.Az idegorvos írt fel relpaxot(6 db van benne,6000.-forint)

A csonkovács egyáltalán nem fájt.Helyre tette a csigolyákat.Az árát nem tudom most,2-éve 4000.-volt.

Ha félsz,akkor menj INGYENES CERAGEM központba,az még jobb is.Én már odajárok.

Sia

133. Zarahell (válaszként erre: 132. - Bóbita01)
2009. máj. 3. 22:00

Olvastam, igen. :) Örülök, hogy Neked jobb lett. :)

Én nagyon félek a csontkovácstól, nem mernék elmenni. Nem fáj?

És mennyire drága?

Mit csinál, hogy elmúlik tőle a fejfájás?

Téged kivizsgáltak előtte?

Huh.. Túl sokat kérdezek ? :) :) :)

132. bóbita01 (válaszként erre: 131. - Zarahell)
2009. máj. 3. 21:09

Zarahell!

Olvasd az előző hozzászólásomat.

2009. máj. 3. 20:14

Sziasztok!

Hátha tud nekem valaki segíteni..

Nagyon fejfájós vagyok, vannak időszakok, hogy minden egyes nap fáj a fejem. Már kiskoromban is voltam mindenféle vizsgálatokon, de nagyim nagyon nyúz, hogy ez nem normális, hogy ennyit fáj, és mondani kéne az orvosnak.

Nem tudja valaki, hogy mennyire tud az orvos segíteni ezen?

Koponyaröntgenre elküld?

Jó régen voltatok itt... Remélem, azért tud valaki mondani nekem hamar valami okosságot.

130. bóbita01 (válaszként erre: 128. - Mrsrobinson)
2009. márc. 17. 07:03

mrsrobinson!

Én is relpaxot szedtem,de CSAK SZEDTEM!a migrénemre.Voltam egy alkalommal csontkovácsnál,és MEGSZÜNT!!!a migrénes fejfájásom!Először nem hittem benne,de tényleg így van!

2009. márc. 17. 02:01

...es ha meg mindig semmi nem segit,akkor erdemes kiprobalni az EFT-t.(Erzelmi Felszabadulas Technika vagy Emotional Freedom Techniques)

Meg tobb info a youtube-on !!!

:)

2009. febr. 18. 11:27

Sziasztok!

Nekem immáron hónapok óta tart a fejfájásom, hányingerrel, fényre és hangra iszonyatos érzékenységgel. A fejem bal oldala fáj, aztán lezsibbad, aludni alig lehet tőle. Ultrahangon megállapították, hogy ez bizony migrén. Kaptam is egy receptet, rajta a Relpax nevű gyógyszerrel. És képzeljétek, ha elkezd fájni ismét, mint régen, beveszem, és nem jutok el az iszonyatos kínok közé, mint azelőtt! Nem gondoltam volna...szóval próbálkozzatok, barátnőm is kipróbálta,, mert ez bármennyire nem fertőző betegség, mégis sok ismerősöm szenved tőle érthtetelen okoból...no hát Relpax. Egy próbát megér, a szenvedést nem tűrnünk!

2009. jan. 23. 19:13
Énm is már 1 éve gyaógyult vagyok!!!!11 év után:-))
2009. jan. 23. 11:52

gyógyszermentes migrén elmulasztást kínálok, egy nagyszerű jógagyakorlat segítségével!

Napi 5-15 perc otthon végezhető!

csak az a titka, hogy minden nap kell csinálni!

2009. jan. 11. 21:58

Neki köszönhetem,hogy kigyógyultam evészavaromból is.Ami miatt felnéztem rá az volt, hogy nem egy betegnek tekintette a sok közül, hanem akkor ott én léteztem ott a saját problémáimmal, a pszichémet is kigyógyította.

Félvér nő, de nagyon ari...

2009. jan. 10. 21:17

Már 4 napja fejfájásmentes vagyok. A dokim szerint (Pálinkás Éva doktornő)tenziós fejfájásom van.

1,5 évig küszködtem fejfájással, ami minden nap volt, majd ajánlották nekem őt Szegeden, nem mondom, hogy az első gyógyszerre, de elmúúúúúlt!!!Addiig jártam hozzá, míg 4 napja már abszolút nem fáj.

Teljesen másképp látom a világot, újjászülettem!!!

2008. dec. 14. 08:53
Jó reggelt, relpaxot nekem is mondta a házorvosom, mert Ő is azt szedi, csak el kell mennem neurológushoz feliratni.
2008. dec. 14. 08:01

Sziasztok!

Én egy VOLT migrénes vagyok!!!Nagyon sokat szenvedtem a fejemmel.Voltam minden féle orvosnál,mindenki adott valami gyógyszert.A legjobban a relpax nevű gyógyszer vált be.Idegorvos írta.Nem ajánlotta a mindennapos "megelőző"gyógyszert,mert azt mondta,hogy az tompítja az agyat,lelassít.Egy ismerősőm ajánlott csontkovácsot,hogy próbáljam ki.Nem hittem benne,de kipróbáltam.Ősszel volt 1 éve,hogy ott voltam 1x.Azóta NINCS az a szörnyű migrénem!!!!! Olykor-olykor enyhe fájdalom van,de arra elég egy bármilyen fájdalomcsillapító.

Minden fejfájósnak fájdalommentes napokat kívánok!!!!!!!! :)

2008. dec. 14. 07:00

köszönöm, most sajnos egy kicsit van

De Mindenkinek jobbulást.

120. Júlia*
2008. dec. 14. 06:36

Részlet az

Útmutató Hold című könyvből.

Kos napon, tehát amikor a Hold a Kosban /fej/ jár,

akkor kell nagyon sok folyadékot inni.

A nagyon sok azt jelenti, hogy a dupláját a megszokott mennyiségnek.

Nekem bevált, azóta nem megy el a fejfájásom a hányingerig, ritkábbak is és enyhébbek is.

2008. dec. 14. 00:31
Oke,majd irjal,hogy mire jutottal!
2008. dec. 13. 09:21
Hát nem hiszek már benne tényleg, nagyon durva fejfájásom van Imigran sprintet szedek rá. Valószínűleg alacsony a vérnyomásom. Februárban megyek el életemben 3x teljes kivizsgálásra. Azért lehet, hogy kipróbálom a mágnesen fülbevalót majd, hátha...
117. Katie100 (válaszként erre: 116. - E1e9ab571d)
2008. dec. 12. 23:48

Szia!Orultem a hozzaszolasodnak es foleg annak,hogy megirtad,hogy karkotod van.

Nekem annak idejen azt mondtak,hogy fulbevalot vegyek,ha a fejem szokott fajni,mert nem mindegy,hogy melyik testreszen viseli az ember

a magnest.

Lehet,hogy ez az oka annak,hogy meg mindig nem erzed a hatasat az ekszernek?

Nem tudom,mert en sem vagyok szakerto a temaban,de szeretnem,ha minden "migrenes" megtalalna a neki megfelelo gyogymodot.

Minden jot!

116. e1e9ab571d (válaszként erre: 115. - Katie100)
2008. dec. 12. 07:19
Hali nekem is van mágneses ékszerem ( egy karkötő) és biztosan állítahatom sajnos, hogy semmi hatása nem volt.Pedig 1 évig használtam. Egyébként eddig mindenki ezt mondta a környezetemben, hogy csak pénzkidobás. Azért örülök, hogy valakinek bejön.
2008. nov. 18. 21:12

Sziasztok!Nem tudom,hogy hallottatok-e a MAGNESES EKSZEREK-rol,amiknek gyogyito hatasa van.En is migrenes fejfajasban szenvedtem hosszu ideig.Kb.2 hetente voltak migreneim es sokszor a hanyinger,hanyasig fajult a dolog.Nekem csak simpla fejfajasra volt jo az Algopyrin,Quarelin stb.A migrenemre nem volt jo egyik sem.En is jartam a korhazakat,hatha valaki tud segiteni,de amiket felirtak(pl.Kefalgin,es a migrenes fejfajas elleni porok)semmit nem segitettek.Sajnos megallapitottak,hogy genetikai okok miatt van.Edesanyam ugyanebben szenvedett.

A munkahelyemen hallottam eloszor a gyogyito magnesekrol.Nem hittem benne egyaltalan.Vegul vettem egy par fullbevalot(abban 2 db magnes van)

es azota szoszerint csoda tortent,mert kb.egy evben egyszer van migrenem.Az elso honapban ki sem vettem a fulembol.Azt mondtak,hogy egy honap utan fog csak hasznani az ekszer.Ez 5 evvel ez elott volt es meg vagyok elegedve.Nyugodt lelkiismerettel merem ajanlani mindenkinek.Tudomanyos magyarazata van a magnes gyogyito erejenek!!!

114. Ági mámá (válaszként erre: 106. - 372f7e7275)
2008. okt. 25. 09:32
Igen,azt is csináltak és az is jó lett.
113. bianconé (válaszként erre: 112. - Aniani63)
2008. okt. 24. 13:47

Küldtem mailben egy tesztet.

A könyv végén van.

112. aniani63 (válaszként erre: 110. - Bianconé)
2008. okt. 24. 13:37

Köszönöm szépen!

Megnéztem és előjegyeztettem.

2008. okt. 24. 13:00

[link]

Itt van egy pár eladó, de nem tudom hogy működik a licitálás.A többinél csak előjegyzések vannak.

2008. okt. 24. 12:54
2008. okt. 24. 12:50
PEDIG MOST NÉZTEM A GOOGLE-BA ÍRTAM BE. 2 OLDALT ADOTT BE.MEGPRÓBÁLOM AKKOR BEMÁSOLNI IDE AMIT TALÁLTAM.
2008. okt. 24. 12:49

[link]

itt most ép nincs meg,csak azért irtam be mert kiad több találatoit a kereső nekem pl

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook