Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Lolli olvasol minket??? Hogy vagytok? Gondolom nem volt könnyű ilyen melegben nagy pocakkal. Már biztos tudjátok,hogy kislányotok, vagy kisfiatok lesz.
A hajhullás csökkent a 12 hét után????
Aha, megnyugodhatsz teljesen jó az eredményed. Meg is néztem az én leletemet, hogy pontos adatokat mondjak.
A reggeli ref. tartomány 171-536. Szóval a Tied teljesen jó.
Nekem 860 lett, de nem foglalkozott vele az endodoki. Azt mondta, ha kóros lenne hasra híznék és piros csíkok lennének rajta. :SSSSS Jujjj....
A Cortisol egy mellékvesehormon - stresszhormon.
Ennek is a nap folyamán folyamatosan változik a szintje, reggel a legalacsonyabb.
Gondolom éhgyomri vérvételkor lett neked ennyi.
Szerintem ez nem alacsony.
Nekem az éhgyomri a másfélszerese volt a felső határnak, de az endodoki annyit mondott rá,hogy ideges volt a vérvétel napján.
Szia! Én okt 15-én megyek Tűűhöz.
Elfogadni elfogadja a 2 pontos terhelést is, de 3 pontos lenne jó, mert abból látszódik szépen minden.Hogy a 60. percnél mennyire ugrik meg az inzulin és ehhez képest hogy áll a cukor. Szóval, ha meg tudod oldani a 3. pontos jobb lenne.
Nálunk is iszonyat marhák a dokik... Én már pont e miatt nem is megyek egyikhez se, lesz, ami lesz alapon...
Amúgy múltkor kihúzattam a hajmosást 2 napról 3ra, és azt hittem, szörnyethalok, mert amikor megmostam csomókban jött a haj.
Valahogy most jobban zsírosodik, mint előtte, és szerintem ettől is hullik intenzívebben, csak nem tudom, mit kezdhetnék vele. Azért naponta nem szeretnék hajat mosni...
Lehet kipróbálom ezt a squa-med-et, amiről lentebb írtatok, úgyis most fogy el a Babé hajhullás elleni samponom...
Szia Bibi!
Ha nem tudod államiban megcsináltatni az inzu terhelést, az MM-ben megcsinálják. De én a helyedben úgy csinálnám, hogy előtte elintézném mielőtt megyek Tűűhöz és akkor már tudok neki eredményeket vinni.Meg az alaphormonokat is csináltasd meg, biztos segítenek az információnál a csajok.
Jajjj nekem is csináltak már EKG-t is, meg mindent, csak azt nem, amit kellene. Pedig nálunk a családban egyenes ágon öröklődik a cukorbetegség. Dédimamám is cukorbeteg volt, nagymamám is az, ők injekciózzák is magukat, és anyukám is az, de ő még "csak" gyógyszert szed. :S Azon csodálkoznék, ha nekem nem lenne IR. Na de hát erre már a legtöbb orvosnál nem terjed ki a tudomány. És nem is mindig a pénzről szól a dolog, mert én kifizetném az inzulinterhelést, de szerintük nekem úgy sem kell. :S Elszomorító, hogy ez a helyzet itthon.
Amúgy ha megyek mensmetisbe ott megcsinálják az inzuterhelést, ugye? :)
figyi, nálunk is ilyenek a dokik.
úgy gondold el, hogy anno mikor itt helyben elmentem állami endokrinológushoz olyanokat nézett rajtam, hogy valami eszméletlen...magyarul mindent csak azt nem amit kéne. hajhullással elküld szívultrahangra....pfff no komment.nem hittem a fülemnek. szakmailag egy nagy 0 mind! olyan messze vannak a szaktudástól mint Makó Jeruzsálemtől!
na de várjál! hab a tejszínen: mikor már mensmentisbe jártam az ottani dokim javasolt egy teljes hormonsort, nézzük meg. az itteni endodokival kellett kiíratnom a beutalót, hogy miket kéne nézni.konkrétan az SHBG-t, ami egy hormonkötő fehérje nem tudta leírni, ki kellett javítani, valami SHDB-t írt helyette vagy mit!
na ez az égő nem a faláb! szégyen ez a magyar egészségügy, de komolyan! teljesen osztom a véleményedet!
Nekem se mutatta ki a CT azt, hogy szuvas a fogam. Pedig mindenki azt mondja, hogy a panoráma felvétel nem pontos, a CT a legpontosabb...hát nem tudom. Nekem azt mondta a fogdoki, hogy azért nem mutatta ki a szuvasodást, mert annyira vastag a fogzománcom. De, hogy a gócot miért nem mutatta, az érdekes. De akkor hogy derült ki neked, hogy a fogadat kell kihúzni?
Kori, van külön fogászati CT. Nekem csináltak arckoponya CT-t is, de azon a fogak nem látszanak.
ja multkor a buszon láttam egy csajt. kb 20 éves lehetett. tipikus bizsu csaj, csillog-villog de egy forintot nem ér, ki volt készítve rendesen, derékig érő fekete póthaj, műszempilla, szoli stb. viszont látszott, hogy szegénykémnek alig van már haja, tiszta szorosan volt rakva neki a póthaj, szerintem még a fejbőrét is húzta. pakolgatta magát jobbra-balra és nagyon durván nincs neki haja, csak lestem. nem értem, hogy az ilyen miért két méteres hajat rakat fel, ráadásul olyan módszerrel, hogy a maradék is elmegy neki.
Basszus, némelyik tényleg nem sok ésszel van megáldva!
hát mondjuk én most alig vagyok kint. szabin vok és itthon hűsölök egész héten, előtte héten meg nem volt az a túl meleg, hál Istennek jövő héten se lesz:) utána meg mindjárt vége a nyárnak. igaz h csak egy mosás volt az enyém de jó lenne ha így maradna.
és még mindig tök érdekesen hullik:
3 nap alatt 100 szálat fésültem ki, mosásnál, szárításnál, fésülésnél kb 20-30. ki érti:)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!