Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Köszi! :)De amúgy az éhgyomri inzulinom meg felment 11-re... :S
Neki nem említettem ezt a hullás dolgot, várok hátha elmúlik a nyárral. Azt mondta még, hogy ilyen nagy változásoknál ellenőrizni kell a pajzsmirigyet. Na nehogy már meg azzal legyen a baj...
Szia!!!!!!!!!!
Hűűűűűűűűű, de csodaszép.))))))) Vagy Te is.)))
Nagyon jó lett tényleg.
Rejtélyes, mert tényleg jók az eredményeid.
Más ötlete a dokinak sincs, úgy értem nem mondta, hogy nem az IR-től hullott???
Mikor lett 26??? Most? Az gyakorlatilag a tökéletes kategória.
Én már beletörődtem, hogy igenis van nyári hullás, és én persze "büszkélkedhetek" ezzel..
Nekem is eléggé hullik,de már nem is számolom.
Köszi szépen, hogy megmutattad a képet.)))
Rosszcsontka, mindjárt rakok fel képet a hosszabbított hajamról, amit ígértem.
Amúgy változatlanul hullik (természetesen nem úgy szakad, mint 2 éve...). Azon gondolkodom, hogy mitől lehet.
Az orvos azt mondta, amikor legutóbb vittem az eredményeimet, hogy ugrásszerűek, megfeleződött a 2 órás inzulinom (50-ről 26-ra). Ezzel nem lehet összefüggésben? Viszont a tesztoszteronom is tavaly ilyenkor 50 volt, most meg 19, hát ez is jó pedig.
Na tessék: [link]
A fűrészpálmát én szedem. No de mit nem szedek én. :)
Elvileg nekem most nem hullik (bár nem is dúsul továbbra sem), ezt én a paleolit diétának tudom be, de majd nézetek szeptemberben inzulint és hormont. Az biztos, hogy a vércukrom rendbejött, nem ingadozik, ezt határozottan érzem.
Köszi mindenkinek, beszerzek akkor egy darabot. :)
feketepanna: szerintem is teljesen jó ez az eredmény, nem itt lehet a gond.
teljesen jó, én sírnék az örömtől ha ilyen lehetne. a középső kicsit magasabb a kelleténél de még belefér. megnyugodhatsz. csak, hogy lásd, én ilyen eredményekkel indultam 2 éve,kb:
cukor: 5.6-7.8-9.8
inzulin:20-150-130
a hajad nem ettől hullik, 99%.
hormonsort kéne nézetned
terhelt vércukor meg inzulin eredményem:
glukoz:4.2-->4.3-->4.1
inzulin:7.9-->26.4-->16.5
nagyon nem tetszik ez nekem:((((
valaki aki kicsit konyít hozzá?
Squa-med? Hol szerzitek be, gyógyszertár, biobolt?
Kéne sampont frissítenem, mert a mostani kezd hatástalan lenni... ez is olyan érdekes, nem?
A cink az valóban hajhullást csökkentő napi 20 mg ig ha jól emlékszem, de nem ugyanaz mint a pirition-cink. A cink nem gombaölő mert ha az lenne elég lenne gombásodás esetén cink tablettát szedni. Bár nem vagyok gyógyszerész. Úgy tűnik nekem hogy egy cipőben járunk, mert én is csak a squa-med-et tudom használni, rengeteg más sampont kipróbáltam már.
Próbáltad már a nizoral-t? vagy a neoplant sampont?
vagy valakinek van erről véleménye. A neoplant nagyon ígéretesnek tűnik. Egy magyar bőrgyógyász fejlesztette ki elméletileg pont erre.
elolvastam figyelmesen. hajhullás ellen is alkalmazzák a squa-medet és valóban ott az a 2% amit írtál. viszont az utolsó előtti bekezdés szerint ahol a ketonazollal hasonlítják össze ez olvasható:
"the reasonable conclusion is not that zinc pyrithione reduces hair thickness but rather that it does not counteract the effect of alopecia on thinning"
magyarul: az ésszerű magyarázat nem az, hogy a cink pirition csökkenti a haj vastagságát, hanem inkább az, hogy nem tudja kellőképpen ellensúlyozni az alopecia okozta elvékonyodást.
lényeg a lényeg: marad a squa-med;)
utánaolvastam és tényleg:(
na akkor most mi a franccal mossak hajat de tényleg.
minden másik sampontól gyulladt a fejem és a hajhullás is fokozódik olyankor:(
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!