Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
hogyhogy megszunt ez az illusion?ebay-en van mar rakerestem, nem tudom hamisithatjak-e, de 17 font postakoltseggel nem tudom ez realis e, de szerintem 1 probat meger.
amugy nekem no a hajam mint a gomba...nem fogok 2 hetente fodraszhoz jarni, meg 1 het sem telt el de mar kezdem elaludni...:SSSamugy most szolidan hullik de gondolom a fodrasz miatt megint h. a felet kitepte:DDD
Szia Suz!
Majd írjál ám milyen hatást tapasztalsz :)
Én is találtam egy biocapellin nevű terméket. Neve ellenére magyar és hasonló jókat írnak. Igaz ez csak 7 év kopaszodásra igér hajat. Csak egy webshopban árulják 3 féle kezelő szettben 25 ezerért :( Szerintem, ha még kapsz vedd meg a világosbarnát,(az inkább középbarna) mert ilyen dúsítóból csak a mane spray van és aztán a néma csend.
basszus ez nem jó hír:(
nekem is beerősített bár még csak 60 egynéhánynál járok napi szinten de kíváncsi leszek meddig tornássza fel magát.
én most úgy döntöttem, hogy igyekszem minimalizálni az izzadás lehetőségét, este szinte csak huzzattal takarózom, napközben ha tehetem hűvösön vagyok, melóhelyen meg járatom a ventillátort. hátha ér valamit...de marha jó azért:(
Halihó, sziasztok!
Agyamra megy már ez a rohadás meleg.. :( Iszonyat a hajhullás..nem is merem számolni, sztem több száz, de reggelente is kisebb kupac.
Az a poén, hogy ami tavaly november óta visszadúsult sztem má az kihullott, sőt több is. Hát nagyon f@asza lesz ha ez minden évben ismétlődik...akkor fölkötöm magam. :(
Hét végén vettem már ilyen helia d-s hajszeszt, mert bár fura de olyat ír, hogy androgén hajhullásnál a hajhagymák ugye gátolva vannak és ez a hajszesz oldja ezt a gátat és a haj ismét növekedésnek indul.. :D :D :D Hehe..na mondom erre én befizetek. A bőrgyógyásznő írja, hogy saját szemével látta hogy olyan helyen is elkezdett haj nőni, ahol 15-20 éve nem volt haj...háááááááát.. erre is befizetek. Úgyhogy most nyomatom.. :)
A másik hírem, ami katasztróóóóóóóóóófa nekem legalábbis, hogy megszűnik az illusion hajdúsító.. :( úgy örültem hogy 7 ezerért kapok 2 flakonnal, de már nem is tudtam rendelni mert csak világos barna van már a barna színből, se közép se sötétbarna nincs és nem is lesz. Hát qvára örülök mert enélkül ki se tudok lépni az utcára már.. a hairmax meg azért 13 ezer ftplusz mire ideér majd 15 ezer.. :(
Hülye kérdés tudom, mert aki itt van baja van a hajával és ha vett is illusiont azért vette mert kell neki....de nincs valakinek elfekvőben illusionja eladó??? :( Nem tudom most hogy szorítsak ki bakker 15 ezret hairmaxra....az nagyon sok...és hiába keresgélek a neten nem nagyon van más ilyen szer, illetve egy van de az 15 grammos és árban ugyanott van úgy már...sőt..
Nekem is mindegy, én még nem így tanultam :D
Akkor én D hormont szedek :D
Czeizel dr. mondta, h igazából a D vitamin hormon, mert a vitamin definíciója, h a szervezet nem tudja magától előállítani :D
de nekem aztán tök mindegy, tőlem lehet akármelyik :D
Azért rakattad fel mert hullik?
Ez így meddig marad rajta?
Na sor került ma a hajfelvarrásomra. Nagyon szuper lett. :D
Rákérdeztem a fodrászomnál, hogy megadhatom-e a számát, és mondta, hogy persze, úgyhogy priviben megadom, akinek kell. Épp utánam jött hozzá egy pepis hölgy, egyébként egész fiatal volt még, 40 év körüli, de észre nem vettem volna, hogy ez pepi lenne.
Kérdeztem az árakat is. Azt mondta ezt így nem lehet megmondani, mert függ attól, hogy kinek mekkora részre kell, meg a mérettől, a hosszúságtól. De annyit mondott, hogy jutányos áron azt is.
Meg rákérdeztem a nyári hullós dologra is, azt is megerősítette, hogy létezik.
Egy házilag kipróbált olcsó szer, ami anyósomnál a kemoterápia után hatásos volt: 10-12 diófalevelet le kell forrázni és azzal bedörzsölni a hajat.Műanyag zuhanyzósapkát rá kell tenni és egy jó nagy törölközővel betekerni, hogy melegen maradjon.1 órát maradjon rajta. Hetente 2-3 -szor kell ismátelni legalább 1 hónapon keresztül.
(Mária Treben: Egészség Isten patikájából c. könyvében találtam)
Köszi szépen a választ, gondoltam, hogy mindenkienk ezt mondogatják, hogy vedd e terméküket :S
Elfogok menni kiviszgáltatni magam az biztos, mert nekem állandóan bevan gyulladva az inyem, öröklödés. Amióta az eszemet tudom, ezzel küszködök és már rég voltam a dokimnál sajna.
Neked mióta hullik a hajad? Képeidet megnéztem és nagyon szép hajad van, nekem ennél sokkal kevessebb van :(
Hát nálam változó de ahhoz képest, hogy ugye kb. februártól július elejéig szinte egyáltalán nem hullott, ez most simán hullik változó intenzitással és visszatértem a heti 2-3 mosásra, nekem nem zsírosodik de basszus ha csak heti egyszer mosnám eléggé sokkolna a mennyiség szerintem...:(
Nálam az az érdekes, hogy ha mondjuk csak simán jó alaposan kifésülöm, mondjuk napi 2szer pár szál jön csak ki(max. 5-6) na de ha hajat mosok akkor pótolja!
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ezen a fejbőrvizsgálaton mindenkinek ezt mondják, én egy kolléganőmmel voltam ott, és érdekes, h mindkettőnknek ugyanezt mondták, majd elkezdik ajánlgatni az oltre termékeket.. amit én meg is vettem, hát nekem nem használt.
Nekem eddig talán a Babé hajhullás ellenije vált be úgy-ahogy, meg a Tulasi samponok, de azok is csak egy ideig, aztán váltanom kellett.. és a hullás nem is állt meg egyiktől sem, max a zsírosodás javult némileg. Én már mindent kipróbáltam (hormongyógyszerek kivételével), nekem egyedül a terhesség vált be, akkor szépen beerősödött a hajam :) de én javaslok egy hormonvizsgálatot, amit a nődokidtól kérhetsz (már ha olyan, h elküld rá...), abból sok minden kiderülhet. De lehet akár cink vagy vashiány is, első lépés mindenképp a vérvétel, és kizárni, h nincs rossz fogad, vagy valamilyen góc, gyulladás. Ha ezeket kizártad, akkor valszeg hormonális dolog, ami bajosabb, mert sztem itt a többségnek ilyen eredetű, amit marha nehéz rendbe rakni :(
Sziasztok!
Sajna nekem is hullik a hajam :( Tavaly mikor előszőr jelentkezett, elmentem kivizsgáltatni magam, de nem találtak semmit. Bőrggyógyász irt fel nekem Alpikort oldatot. Azt haználtam 3 hónapig, meg is állt a hajhullásom. Most megint elkezdett már 1 hónapja. Elmentem fejbőr vizsgálatra, ott megállapitotta a doki, hogy faggyúmirigy túlzsirosodásom van és nem kap elég oxigént a hajahygmám, ezért hullik. Ajánlott valami szert 15000 ft-ért, de egy picit sokaltam érte. Tudtok nekem segíteni, hogy mi lehet még jó rá? Járt már valaki így mint én? Bojtorjános sampont használt már valaki?
mi a helyzet? hullással hogy állsz?
nekem legutóbb 58 szál/napra jött ki, ami nem vészes de most több lesz, már most látom. eléggé be vok fosva, hogy mi lesz:(
Judy08!
Légy türelemmel, a Hair Clinik kapszula nagyon jó, én mindenkinek csak ajánlani tudom, nem lesz tőle nagy étvágy (mint például Revalid) és látványos nagyon! De ez sem hat 1 hét alatt!!! A csomagolására és a tájékztatóban is le van írva, hogy minimum 3 hónapos kúra ajánlott. Nekem az is nagyon "élhető", hogy csak napi 2x1-et kell szedni, mert így nem kell magammal hurculásznom egész nap. Nekem bevált, most keztem el kettő hete egyújabb kúrát, mert nekem is jobban hullik most a hajam.
De mindenképpen légy kitartó! Sajnos nagy változást semmivel tudsz elérni rövid ídő alatt!
Elolvastam ezt nyári hajhullós cikket. Biztos, hogy van ilyen, meg is indokolta hairloss.
A macskák is vedlenek nyáron, télre meg kinövesztik, anélkül, hogy bármi látványosat észrevennénk rajtuk.
szerintem az egész genetika meg hormonális dolog.
kenhetünk mi akármit a fejünkre, nem fog érni semmit. szedhetünk revalidtól kezdve barátcserjén át mindent, kenhetjük a vargát, annál jóval nagyobb a baj, hogy ilyenektől rendbe jöjjön. olyan mint vízipisztollyal háborúba indulni.próbálkozni lehet csak nincs értelme.
sajnos én már csak két dologban hiszek: vagy javul a hormonprobléma megfelelő kezeléssel, vagy ha nem, erős gyógyszerekkel orvosolható ideig-órági. ez van. egyébre még nem láttam példát
Meg szúr is, mikor kibújik :D
Egyébként abban azért lehet valami, hogy a "tiszta" levegő és főleg d vitamin jobban éri a fejet és ettől erősödik a haj.
jaja. Anya szokott kiakasztani mikor mondja, hogy vágassak a végéből a hajamnak, attól erősödik.
igen, ez amiatt van mert borotválásnál a vastag, erős végét vágjuk el, evidens, hogy jobban szúr ha jön ki, mintha tövestől ki van tépve.
Hát ha csak belegondolsz, miféle hatása lenne a hajhagymák viselkedésére az, hogy mit csinálsz a fejbőröd felett egy pengével? Semmi. Még azt talán bele lehet magyarázni, hogy több levegő éri a fejbőrt, jobban beindul a működés, de nem annyira számottevő ez, hogy valós alapja legyen.
Én is utálok borotválni amúgy, szerencsére epilátor kiszedi többé-kevésbé a pár millis szőröket is, de sosem lesz olyan sima, mint borotva után. Csakhát ha leborotválom, másnap, de harmadnap már biztosan borostás. És viszket. Én emiatt nem nagyon borotválok.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!