Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
70 évesen már nem leszel erősebben szőrös az tuti.
Mert addigra az egyéb helyek szőrei is gyengülni fognak. Kivéve az arcot, ami ugye a legszembetűnőbb :D Nekem a lábamon már rég megkopott a szőr a gyantázástól és a folytonos harisnyahordás is szépen elsatnyítja a szőröket.:)
A borotválástól viszont erősödik.
XD néha eszembe jut mi lesz velem 70 évesen amikorra amúgy is beszőrösödik az ember...addigra egy bozótvágó alaphangon kelleni fog XD
de ha minden jól megy még kis figurákat is fogok tudni nyírni belőle, én leszek a helyi nevezetesség!
;)
mondok neked vmit, vagy megfogadod, vagy nem.
Mindenki izzad, az nem ördögtől való, még ha rohadtul idegesítő is. Ne futással, de kezdj el biciklizni. Keress kezdő intervallum edzést. És ha van rá pénzed, akkor keress egy szimpatikus edzőtermet, egy szimpatikus fiatalembert, és kérj tőle súlyzós edzétervet.
Ugyanis a súlyzós gyakorlatok iszonyat módon javítanak a test egészségi állapotán. Viszont az intervall is kell, mert állóképességet fejleszt.
Az izzadás pedig mérséklődni fog, amikor már jobb az állóképességed és az erőd. Tapasztalat.
nekem ennél sokkal sötétebb ötleteim szoktak lenni, de azokat inkább nem osztom meg :)
én most asszem, jövő héttől elkezdek edzeni keményen, aztán hátha segít valamit. mondjuk nem emiatt, amúgyis fogyni kéne egy 10-est, de hátha..
dede valamennyi visszanő különben nekem se lenne már hajam, nekem tolja a babahajakat ilyenkor.
de van egy jó ötletem, költözzünk ki az északi sarkra!:)
hát egészségeseknél nem hinném...de mi nem vagyunk azok.
nálam is az utóbbi három évben van ez, szerintem amiatt mert folyamatosan egyre gyengébb a hajam és mostmár a nyár is betesz neki....ha így nézzük ne számítsunk semmi jóra a jövőre nézve:( erősödni már biztos nem fog:(
ez oké, de akkor minden nyáron lennie kéne, nem? és nem is tudna visszanőni annyi haj a köv. nyárig, ergó pár nyár alatt megkopaszodnánk. nekem speciel ez a 2. nyár huszonéveim alatt, amikor ennyire hullik, de az előző lóf*sz nem volt ehhez képest..
nem nagyon hiszek én ebben a nyári hajhullásban. :/ egészséges embereknek kétlem, hogy van.
annyira jó hajad van..:) mondjuk szép arcod is, ahhoz a madárfészek is jó lenne :D de ne aggódj emiatt.
Amúgy nekem is hullik még mindig. Azt hiszem, levágatom én is.. elegem van.
basszus, egy csomó amerikai oldal foglalkozik a nyári hullás dologgal.
több helyen is utánaolvastam, a lényeg, hogy akinek gyenge a hajhagyma/hajgyökér, annak a nyári melegben a kitágult pórusok miatt több haja jön ki, könnyebben kipotyog. lényeg a lényeg, a meleg meg az izzadás a fő probléma.júniustól novemberig írja. tök jó:(
Tényleg baromi jól áll ez a frizura!!
Nekem is volt ilyesmi fazon jópár éve, sőt még rövidebb ,csak nekem szögegyenes a hajam és ha kicsit növésnek indult akkor is égnek állt az egész nem lehetett ilyen jól formázni.
Ha megáll a hulásod utána simán nekiállhatsz növeszteni, nekem is hullik hol kevésbé hol jobban, most épp az utóbbi és nem tudom meddig fog ez fokozódni basszus de úgy döntöttem leállok minden kemikálval és más úton hozom magam rendbe mert így úgysem jutok előrébb az már biztos...
Nálam még mindig derékig ér de a váll alától egyre satnyul megint mert amúgy rengeteg a kis hajam nekem is , a tavalyi (ilyenkori nagy hullásom pl.-hajmosás 800 szál kürül) szóval az a mennyiség jórészt visszanőtt frufrum lett a kis hajaktól , ha copfban van a hajam olyan mintha lenne egy 20 centis frizurám amire ráhúztam volna egy parókát(a copfot), szóval visszanől nyugi ha rendeződik az ok.
Csak nálam megint az avab , hogy mosrt vagy kevés/nem jó már nekem a met, vagy a p.m. vagy mittoménn de kb. leszarom, leépítem a kemikáliákat és erősen gondolkodom, hogy visszmenjek-e atűűhöz.
dehogy gáz! fel a fejjel!
nekem meg most kezd beerősíteni a hajam:(
még mindig nem vészes de azért kezd jobban foglalkoztatni mint kéne:(
2*25 mg. ami nagyon kevés, általában 2*50-et szednek a nők de kábé negyede 2*100-at.
a végére aztán tényleg elkiabáltam, a bőröm tény, hogy nem olyan gáz viszont mára a hajam tiszta zsír.:( inkább pár hónap múlva nyilatkozom érdemben:)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!