Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Akkor fogalmam sincs mi lehet a baj. :/
Lehet hogy tényleg az a trauma.
Igen, a tiéd is nagyon szép lobonc. :)
Meg vágni a végéből sokat. Na ezt meg én nem, mert magamnak csinálom, az a biztos. A derékig érő hajamból csinált majdnem vállig érőt. Sírva jöttem haza. De már visszanőtt. :)
Szia Rosszcsontka!
Akkor ez nagy öröm több szempontból is! :))
Gratulálok!!!
Sziasztok!
Jaj ne is mondjátok! Én már rettegek! Minden nap egy csomó hajam kihullik! :( Nekem több oka is lehetséges sajnos.
Hallottam egyik ismerősömtől, hogy van valami gyógygomba ami hajhullás ellen van. Azt hiszem patikában is lehet kapni. Most hirtelen nem jut eszembe a neve pedig utána is néztem. :S 2 havi adag 11 ezer forint körül van és állítólag nagyon jó. Én még gondolkodtam a hajgyógyászaton is. Esetleg nincs vashiányod? Rossz fogad? Nem tudom még mitől lehet nálad.
Sziasztok!
Igen tudom, van már egy pár fórum hajhullás témakörben, de mégis gondoltam nyitok egy új topikot, hátha többre megyek/megyünk sorstársaimmal.
Szóval:3hónapja hullik a hajam,csomókban, iszonyatosna sok...eleinte azthittem, csak "átalakul" de mára már annyira zavar, hogy a sírás kerülget ha a tükörbe nézek. Próbáltam: Revalid,Bánfi hajszesz, vitaminok, sörélesztő. jelenleg a Biovanne Plus-t szedem, 1hónapja de eddig semmi hatás. Plusz a sörélesztő tablettát is szedem, de szintén nem látok javulást. Vérvételen voltam nincs gyulladás a szervezetemben. Holnap irány a bőrgyógyászat, hátha... Istenem, van kiút ebből? Van akinek abbamaradt a hajhullás és vissza"dúsult"a haja?
Szia!
Köszönöm szépen!
Remélem, hogy egy darabig szép lesz, csak az a baj, hogy utána megint bruál durva lesz a helyzet...((
Köszi kori!
Petránál így volt, remélem most is így lesz.)
Szia!
Gratulálok!:)))
Neked akkor mostantól tök szép lesz a hajad is!
Köszi szépen Betsssy.))
Aranyos vagy!!!
;))
De igen, eltaláltad.)))
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!