Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Sziasztok Lányok! Nagyon félve, és éppen csak lábujjhegyen jegyzem meg, mintha-mintha csökkenne a hajhullás ettől a ricinus+tojássárgája trutyitól. Én ecsettel viszem fel és teljesen más a hajam állaga, lehet látni, hogy meddig vittem fel a pakolást. Olyan egészséges, tartása is jobb talán, nem annyira erőtlen. Tegnap este is tettem fel megint és ma reggel mikor megmostam sokkal kevesebb hajam jött ki mint szokott. Na de azért várjuk ki a végét, mert nálam semmit sem lehet tudni. :))
Azért biztos ami biztos mától elkezdtem szedni a hair clinicet is.
Szia Berka! Ez már valamivel jobb hír mint az előző.Én is csinálom tájássárgájával,azért jó mert megfogja az olajat és az nem "mászik"el.Csak a tövén marad és elég 1x kimosni.Már én sem hagyom rajta sokáig csak néhány órát.Most legutóljára 4 órát volt rajta,de szerintem is elég 1-2 óra.
Meg én az ujjammal viszem fel a hajtőre és csak babusgatva,semmi masszírozás.Hajszárítózni szoktam a pakolást,hogy jobban felszívódjon.Ezzel a tehnikával egész kevés hajszállal megúszom hajmosásnál.
És így is nő,mert látni,hogy milyen hosszú.Csak hát a dúsúlás nem jelentős.
sziasztok, köszönöm a bíztatást :o) aranyosak vagytok!!! teszek még 1 próbát a ricinussal, mert utólag mintha picit fényesebbnek és picit jobb tartásúnak láttam volna a hajamat. azt hiszem túl sokáig hagytam fent, túl sokat kentem fel és csak úgy "natúr". most majd pakolásként próbálom.
-
valami miatt az elmúlt 2 napban alig hullott hajam. beletúrtam, és csak 1-1 szál maradt a kezemben. ilyen nagyon régen nem volt már.
használom a csaláncseppeket.
(vagy a ricinusos pakolás megfojtotta az összes haldokló hajszálamat és most nincs ami kiessen. nem tudom.) figyelek és bizakodok :o)
sok szerencsét kívánok nektek is :o))
Az a kérdés,hogy 4 nap múlva hogy áll?Mosás után mindenki haja szebb,mint napok elteltéve...én ma járok a nyolcadik napnál.vasárnap múlt 1 hete,hogy hajat mostam...és próbálom még tovább húzni az időt!
Persze lehet hogy ez a ...fejem azt hiszi a csalánszeszre,hogy mosás!
Sziasztok Lányok!
Örömmel olvasom, hogy sokaknak használnak a szerek. Ha már nem hullik annyira a hajunk az már egy nagy előrelépés és előbb-utóbb szerintem visszadúsul.
Én a ricinust csak a szempillámra használtam és valóban mintha nőt volna.
Akinek nincs még pozitiv tapasztalata, az se adja fel a reményt, lehet, hogy neki más fog használni. Nem egyformán reagálunk a különböző készítményekre.
Érdekesség a ricinusról.
Igen!
Most nálam is a candida gomba fertőzést feltételezik mint a hajhullás okozóját!
Szia.
A vészes b12 vitamin hiányt azt injekció kúrával kezelik.Az egyik rokonom az kúraszerűen évente kapja,úgy,hogy a házi orvos hetente 1-2x 1 hónapig adja neki be.
De nem tudom,hogy milyen vizsgálattal állapítják meg,mennyire vészes a hiány,gondolom vérvételből.
Igen,eléggé megdöbbentem,mikor rátaláltam erre a fórumra.
Válasz berka01 3321-es -re
Szia Berka!
Elmondom, hogy készítem a ricinusos hajpakolást:
1 tojás sárgája, 1 evőkanál ricinus, 1 teáskanál olcsó konyak (hosszú hajhoz mindenből a duplája).
A csalánsamponnal megmosott és megtörölgetett hajamra és fejbőrömbe masszírozom.1 órát "dunsztolom", majd hígított csalánsamponnal ismét megmosom. Simán lejön egy mosással! Heti 2x csinálom kb.2 hónapja és sokat javított a hajam állagán. Ugyanaz a hajmennyiség is egész másképp néz ki, ha jó az állaga, jobb a tartása. Nőnek új kishajak is, de ez nem jelent dúsulást - legalább is egyelőre.
Én erre a pakolásra esküszöm, persze reggelente azért kenem plantur39 tonikkal is, sőt most fogom elkezdeni a csalán hajszeszt is.Csak egy kicsit dúsulna már meg valamitől! Sok sok új hajat szeretnék!
Kitartást és türelmet mindnyájatoknak!
Szia Zsuko!
Hol szerzed be az A-D-E vitamin olajakat ? És mennyibe kerülnek ? Köszike :))
Sziasztok :)
Neked van? arcra is használod?tényleg jó?
Persze biztos jobb megvenni,bár én szivesen kipróbálnám először :o)
szia nekem ilyen van
nagyon durva
mi mondjuk megvettuk mrt olcsobb igy mintha eljárogatnék kezelésre meg ugye ez már az enyém. és akkor használom mikor akarom
durván fekete vay más szinu lesz a viz tole
nekem utána olyan konnnyu lesz a lábam hogy csak na
nagyon jo kis készulék
pont most csinálom a a14 napos kurát vele
Elmentettem az oldalt:)
Köszi:)
Megyek csicsizni jó éjt mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!