Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Mindenkitől elnézést kérekű!
Véletlenül rossz helyre írtam. Nem ide akartam.
Kedves Survivor!
Kissé furcsállom a bejegyzésedet. Neked milyen problémád van, hogy kopasz lettél? Csak azért, mert itt szerintem senki nem borotválná le a fejét. Sok itt a nő, sokan közülünk komoly egészségügyi problémákkal amik miatt elvesztettük nőiességünk koronáját, vagy annak egy részét. Belegondoltál ebbe egyáltalán mielőtt vetted a fáradtságot és hozzászóltál egy értelmeset?
Unalomból tévedtél ide?
No vegyük azt, hogy tényleg van fejbőr problémád és nagy lelki stressz előzte meg a borotvás megoldásodat. Ettől függetlenül akkor is izléstelennek tartom a hozzászólásodat.
A feleséged is kopasz? (Ezt nem hagyhattam ki!)
Annyira hullott a hajam,hogy nagyon komolyan megígértem a fejemnek,hogy nullásra vágatom a hajam!
Csak itt az a bibi...mi többségében nők vagyunk!Jó a pasiknak!Azt hiszik szépek kopaszon!::.pedig nincs szebb mint egy gyönyörű hajú pasi!Mondom ezt én..sok sok éves tapasztalattal!!!!!puszi!
Szia!
Sajnos festett hajjal kapcsolatosan nekem nincs infóm.
De feltétlenül utána nézek majd, és megírom nektek!
Szia!
Nagyon szívesen megírnám, de amint megvettem átöntöttem egy olyan spriccelős üvegbe és az eredetit kidobtam... :(
Ha legközelebb járok abban az üzletben(herbatár)ahol vettem, megnézem és megírom!
Sziasztok!
Én is használom már a csalán szeszt, és én találtam kimondottan zsíros hajra...
Szerintem minden hajtípusra gyártanak szeszt,csak én nem kaptam!Enyhén zsírosodott a hajam,és megvettem a száraz hajra való szeszt..bevált!
egyébként több fajta szeszt lehet kapni,nem csak a csalánost.Az én kicsi városomban pl..ez hiánycikk.Mindenképpen a Bánfit akarják rám sózni.
Köszönöm Fáradt, de ez száraz hajra való...öö az nem baj ?? :) Vagyis úgy olvasom jót tesz neked :) Akkor jó , Örülök . Nekem 2napot is alig bir ki :(
Köszönöm! Pá
Sziasztok!
Néha néha fodrászhoz is járok-és a fodrászom adott nekem ajándékba 1 szórófejes dobozt,már több éve csak úgy volt a kacatjaim között!Pontosan 2 dl-es,és vmi hajápoló volt benne.A szájsprés doboz is jó!!!csak kicsi..régen lehetett kapni a fodrászkellékben pumpás lakk szórót!Szerintem minden megteszi,de a vattás bedörzsölés nagy pocsékolás..Nem nevetem a húshoz használható szórót...minden ötletre vevő vagyok.
Barátnőm friss ötlete: hús sütéshez használható olajszóró!
Együtt röhögünk:)))!
Szerintem most Fáradt mulatna rajtam a legjobban:)
Oké, kicsit pihent vagyok ma, na de AKKOR IS!
Nagyon köszi!
Biztos voltam abban, hogy lehet kapni, csak muris, hogy a szépségápolási ipar erre nem nagyon gondol.
ÁÁÁ van még 1 ötletem: fodrászkellékes bolt... Na? Jár ám a tekervény!
Akit érdekel az előző bejegyzésem:
Gyógyszertárban nem lehet szórófejes flakont kapni, neten persze találtam 250 ml-es flakonokat, min 450 db-tételvásárlás esetén már hozzá is lehet jutni:)
Pár száz forintért "műanyag boltban" talán találhatok, remélem lesz kisebb ürtartalmú is mint 1 liter. Persze az is jó, csak nehogy összekeverjem majd az ablaklemosó folyadékkal:)
Muris nagyon:)
Van egy jó hírem is! A dr. Immun hajsampon nagyon jónak tűnik! Próbáljátok ki! Merem ajánlani!
Szép napot mindenkinek!
Kedves Fáradt!
Nagyon elgondolkodtam ezen a csalánszeszes dolgon. Zsírosodásra hajlamos volt világ életemben a hajam, most is ezzel bajlódom, ugyanis több mint egy éve már nem festem, és nincs mi "szárítsa".
Nagyon örültem annak,hogy megtaláltam pontosan mit is használsz, de lenne egy egyszerű kérdédem: a pumpás flakont hol szerzed be? Gyógyszertárban lehet kapni "szűz" flakont, vagy ki kellett mosnod egyet amiben más volt?
Keresgélek, jó lenne találni valami megoldást, hogy ne kelljen minden harmadik nap hajat mosni.
Köszönettel!
Tüsszi
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!