Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Szia Sysy66!
Engem nagyon érdekelne ez a tisztító folyadék!
Megtudnád írni a nevét,
és hogy hol beszerezhető???
Nagyon fontos lenne, jó priviben is...
(Én már többször voltam ilyen kamerás vizsgálaton, volt hasonló tisztító termékem is ezáltal, de borzasztó drága...)
Sziasztok Lányok!
A hajmosás gyakoriságát illetően nagyon eltérő véleményeket olvasni és hallani. Én nem birom ki, hogy hetente csak 1 x mossam a hajam, pedig jó lenne. Én heti 2 x mosom mert zsírosodik.
Sysy! Mi ez a Rougj termék? Sampon helyett alkalmazod? Hol lehet kapni? Kérlek ha van időd írj róla bővebben, köszönöm:-)
Sziasztok!
Ezt már én is hallottam hogy a samponok a hajat tisztítják,de olyat is hallottam hogy akinek zsírosabb a haja az néha sampon nélkül csak sima vízzel mosson hajat-fejet!
ja és mondta hogy a fekete hajfestéket felejtsem el mert abban van elég sok gáz dolog.
mondom igen hisz látja hogy már novesztem le
5 cm es a lenovésem igy is de nem oylan feltúnő mert én hajam meg sötétbarna
szoval a fekete hajfestékkel vigyázzatok szerintem
szia
és az a legdurvább ezt is leirom ide: a doktorno szerint a samponok a hajat tiszttiják nem a fejbort.azt inkább eltomitik. kiprobáltam ezt a cuccot ezt a tisztio folyadékot ugye most ezt kell használni sampon helyett--és teljesen más érzés .
bizsergett a hajbőrőm töle sokkal tisztább lett ..arrol nem is beszélve hogy milyen viz jott le. ez a szer2000 ft nem mint az orising ami 8000
és ez két honapig elég.
én mindenkinek ajánlom h nézesse meg egyszer ezzel a kamerás modszerrel is. mondom én se gondoltam volna hogy ennyire kivan szegény.._S
még épp időben mentem el. mert ha nincs kitisztiva idoben akkor az kronikus hajhulláshoz vezetett volna
és mondta a doktorno hogy ezt a fejbortisztiot ezek után mindig használhatom mert nem lehet hozzászokni nincs benne olyan anyag. ő is ezt használja de a világ osszes pénzééért sem állna át más samponra
Sya Sysy!
ezekszerint csatlakozol a hajbajosok táborába!Ismét egy próbálkozó,aki meg akarja gyógyítani a haját.Ismét egy újabb termék neve ..Nem ismerem.
Legyen szerencséd!
sziasztok gondoltam irok.
ma voltam fejbőr analizisen ilyen kameráson
mert nagon zsirosodott a hajam
a dr.nő Rougj termékeket irt fel és képzeldjétek azt modnta hogy hogy an ki van ritkulva a hajam.
nem is hittem volna..
kész
Sziasztok!
Ismét tettem fel fotót,mert eltelt 1 hónap!A Duna Tv-n láttam egy filmecskét.,egy fodrász bácsi azt mondta"gyenge a fejbőr".Az lehet!Én nagyon érzékeny bőrű vagyok.,pedig már nem vagyok zsenge!Csak arra adna már valaki választ,hogy miért nem hullik ki egyenletesen mindenhol,hanem csak két oldalt?Tiszta égés!Hátul akár meg is növeszthetném hosszúra,olyan sűrű,-miért?
Sziasztok!
Én is hetente 1x mosok hajat illetve még pluszba időnként megmosom elől csak a fufru résznél.Én is úgy vettem észre,hogy roncsolja a hajamat túl gyakori mosás.Kiszárítja a hajszálaimat szálkás seprűs a vége,ráadásul ugyanannyi hajszál jön ki ha 3x mosom meg mintha 1x hetente,a hajszálak ugyanis összeadódnak.Ráadásul sokkal hamarabb zsírosodik is a gyakori hajmosásnál.Úgyhogy Én maradok a heti 1 mosásnál.
Szülés után 2 és fél hétig nem mostam hajat,mert képtelen voltam normálisan megfürödni a gátseb miatt.Csak gyors zuhanyzás volt.És a 3. héten kezdett magától tisztulni,olyan volt a hajam mintha frissen mostam volna.
Itt a neten talatam a hajmosasrol:
Jó levegőjű helyen élőknél, gyerekeknél, száraz bőrűeknél olykor két-három hét is eltelhet két hajmosás között anélkül, hogy közben hajuk ápolatlan hatást keltene. Egyébként általában hetente egyszeri, legfeljebb kétszeri mosás javasolt, néha a frizura kedvéért is beiktatható egy-egy. Az ennél gyakoribb mosás igénybe veszi a hajat, és kiszárítja a fejbőrt, hacsak nem kímélő, naponkénti használatra is alkalmas samponnal mossuk. A gyorsan zsírosodó hajat akár naponta is lehet tisztítani.
Szia! Nekem a hair clinic már egyszer segített, még tavaly szedtem jó pár hónapig, de nyáron abbahagytam és októberben megint elkezdődött ez az őrület.
Amúgy lehet, hogy csak bevállalok még egy kerastase kúrát mert nekem rengeteg kis hajam kezdett el nőni, és még most is folyamatosan bújnak elő. Majd megpróbálom lefotózni. Amúgy összességében ez alatt a 3 hónap alatt megint elment a maradék hajam kb. 1/3-a. :((
Szia :)
Igaz,lehet arról olvastam.Én min.1 szer mosom a hajam,nem zsírosodik,már nem is száraz a vége mert ugye levágattam :)de ami a fejbőrön van szennyeződés azt azért jó lemosni :)
Szia!
Igaz!? Én is látom a változást!
Nagyon örülök is neki!:)
Meglepően hamar növésre serkentette a pilláim, mert én már pár nap után(kb. 1 hét) láttam rajta a változást...
Hosszabb is lett, habár a képen kevésbé látszik, mint élőben...
Úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek aki még nem próbálta! :)
Szia!
Neked a csalán szesz mennyi idő után hatott?
Mármint mikor elsőre ráfújtad onnantól kezdve nem zsírosodott,
vagy bizonyos idő elteltével miután minden reggel használtad?
Sziasztok :)
Én valahol azt olvastam hogy nem igazán jó ha sokáig nem mosunk hajat,a fejbőr nem tud "lélegezni",bár ha neked ez így jó akkor persze ok :o)
én nem tudom minnek féltek a hajmosástol?
én szeretem ha tiszta és jo illatu..
mondjuk sportolok tehát nem engedhetem meg magamnak hogy ritkán mossam..:D
a párom évek ota mindennap mossa és azota nem hullik neki,
Sya Zsukó!
Köszi az érdeklődést...nagyon megvagyok elégedve a hajammal.Egy szál sem hullik több hónapja!Majd 12.-én fogom lefotózni,(tudom,hogy nem lehet sűrű hajam)de 10 naponta mosom,és nagyon jó lett a tartása.Spriccelem minden nap,jó nagyot nőtt,..ebben a sapkás időszakban remekül áll!Valamikor minden nap mostam,mert olyan zsíros volt,meg korpás,meg viszketett...és most 10 nap!!Nem zsíros,nem száraz,nem büdös,nem viszket,...egy egyszerű ápolt hajam lett!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!