Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

3394. Dudika76
2010. febr. 10. 15:21
Rougj =beütöttem a Google ! És elég sok jó infó van ott csajok!
3393. hegina (válaszként erre: 3387. - Sysy66)
2010. febr. 10. 14:55

Szia Sysy66!

Engem nagyon érdekelne ez a tisztító folyadék!

Megtudnád írni a nevét,

és hogy hol beszerezhető???

Nagyon fontos lenne, jó priviben is...

(Én már többször voltam ilyen kamerás vizsgálaton, volt hasonló tisztító termékem is ezáltal, de borzasztó drága...)

2010. febr. 10. 14:54

Sziasztok Lányok!

A hajmosás gyakoriságát illetően nagyon eltérő véleményeket olvasni és hallani. Én nem birom ki, hogy hetente csak 1 x mossam a hajam, pedig jó lenne. Én heti 2 x mosom mert zsírosodik.

Sysy! Mi ez a Rougj termék? Sampon helyett alkalmazod? Hol lehet kapni? Kérlek ha van időd írj róla bővebben, köszönöm:-)

2010. febr. 10. 14:16
Nekem mostanába igen zsíros a fejbőröm, és a sampon nem használ!
3390. Csigusz 79 (válaszként erre: 3387. - Sysy66)
2010. febr. 10. 13:50

Sziasztok!

Ezt már én is hallottam hogy a samponok a hajat tisztítják,de olyat is hallottam hogy akinek zsírosabb a haja az néha sampon nélkül csak sima vízzel mosson hajat-fejet!

3389. zsuko84 (válaszként erre: 3384. - Fáradt*)
2010. febr. 10. 13:50
Szia Fáradt*! Szerintem az első képekhez képest - amiket jan. 12-én csináltál - sűrűsödött a hajad. A jan. 21 és a febr. 10 közöttieken nem olyan látványos a változás, de szerintem van javulás ebben az időintervallumban is. Csak így tovább! :)
3388. sysy66
2010. febr. 10. 13:34

ja és mondta hogy a fekete hajfestéket felejtsem el mert abban van elég sok gáz dolog.

mondom igen hisz látja hogy már novesztem le

5 cm es a lenovésem igy is de nem oylan feltúnő mert én hajam meg sötétbarna

szoval a fekete hajfestékkel vigyázzatok szerintem

3387. sysy66 (válaszként erre: 3386. - Fáradt*)
2010. febr. 10. 13:33

szia

és az a legdurvább ezt is leirom ide: a doktorno szerint a samponok a hajat tiszttiják nem a fejbort.azt inkább eltomitik. kiprobáltam ezt a cuccot ezt a tisztio folyadékot ugye most ezt kell használni sampon helyett--és teljesen más érzés .

bizsergett a hajbőrőm töle sokkal tisztább lett ..arrol nem is beszélve hogy milyen viz jott le. ez a szer2000 ft nem mint az orising ami 8000

és ez két honapig elég.

én mindenkinek ajánlom h nézesse meg egyszer ezzel a kamerás modszerrel is. mondom én se gondoltam volna hogy ennyire kivan szegény.._S

még épp időben mentem el. mert ha nincs kitisztiva idoben akkor az kronikus hajhulláshoz vezetett volna

és mondta a doktorno hogy ezt a fejbortisztiot ezek után mindig használhatom mert nem lehet hozzászokni nincs benne olyan anyag. ő is ezt használja de a világ osszes pénzééért sem állna át más samponra

3386. Fáradt* (válaszként erre: 3385. - Sysy66)
2010. febr. 10. 12:58

Sya Sysy!

ezekszerint csatlakozol a hajbajosok táborába!Ismét egy próbálkozó,aki meg akarja gyógyítani a haját.Ismét egy újabb termék neve ..Nem ismerem.

Legyen szerencséd!

3385. sysy66
2010. febr. 10. 12:49

sziasztok gondoltam irok.

ma voltam fejbőr analizisen ilyen kameráson

mert nagon zsirosodott a hajam

a dr.nő Rougj termékeket irt fel és képzeldjétek azt modnta hogy hogy an ki van ritkulva a hajam.

nem is hittem volna..

kész

3384. Fáradt*
2010. febr. 10. 12:22

Sziasztok!

Ismét tettem fel fotót,mert eltelt 1 hónap!A Duna Tv-n láttam egy filmecskét.,egy fodrász bácsi azt mondta"gyenge a fejbőr".Az lehet!Én nagyon érzékeny bőrű vagyok.,pedig már nem vagyok zsenge!Csak arra adna már valaki választ,hogy miért nem hullik ki egyenletesen mindenhol,hanem csak két oldalt?Tiszta égés!Hátul akár meg is növeszthetném hosszúra,olyan sűrű,-miért?

2010. febr. 10. 09:52

Sziasztok!

Én is hetente 1x mosok hajat illetve még pluszba időnként megmosom elől csak a fufru résznél.Én is úgy vettem észre,hogy roncsolja a hajamat túl gyakori mosás.Kiszárítja a hajszálaimat szálkás seprűs a vége,ráadásul ugyanannyi hajszál jön ki ha 3x mosom meg mintha 1x hetente,a hajszálak ugyanis összeadódnak.Ráadásul sokkal hamarabb zsírosodik is a gyakori hajmosásnál.Úgyhogy Én maradok a heti 1 mosásnál.

Szülés után 2 és fél hétig nem mostam hajat,mert képtelen voltam normálisan megfürödni a gátseb miatt.Csak gyors zuhanyzás volt.És a 3. héten kezdett magától tisztulni,olyan volt a hajam mintha frissen mostam volna.

2010. febr. 10. 09:25
Nekem régebben nagyon hullott a hajam a szteroidoktól, nekem segített a Bánfi gyógynövényes sampon, amit gyógyszertárban és a Rossman, vagy Dm üzletekben is lehet kapni. Én másfél - 2 hetente szoktam mosni,nekem se zsírosodik hamar.
3381. Lillacska
2010. febr. 10. 08:42

Itt a neten talatam a hajmosasrol:

Jó levegőjű helyen élőknél, gyerekeknél, száraz bőrűeknél olykor két-három hét is eltelhet két hajmosás között anélkül, hogy közben hajuk ápolatlan hatást keltene. Egyébként általában hetente egyszeri, legfeljebb kétszeri mosás javasolt, néha a frizura kedvéért is beiktatható egy-egy. Az ennél gyakoribb mosás igénybe veszi a hajat, és kiszárítja a fejbőrt, hacsak nem kímélő, naponkénti használatra is alkalmas samponnal mossuk. A gyorsan zsírosodó hajat akár naponta is lehet tisztítani.

3380. sysy66 (válaszként erre: 3369. - Fáradt*)
2010. febr. 9. 22:26
értem:)
3379. Fáradt*
2010. febr. 9. 19:44
Nagyon sajnállak benneteket,akik ezekkel a hajbajokkal küzdötök!Van egy pár dolog az életben amire nincs orvosság!Ez az átok kopaszodás,az elhízás,a remegés,és sorolhatjuk szépen sorba!Én igazából már nagyon régen feladtam!Elkeseredve ugyan,de felvállaltam "magam" a családom kedvéért,és fő hogy még élek!
3378. kerkira (válaszként erre: 3366. - Zsuko84)
2010. febr. 9. 18:36

Szia! Nekem a hair clinic már egyszer segített, még tavaly szedtem jó pár hónapig, de nyáron abbahagytam és októberben megint elkezdődött ez az őrület.

Amúgy lehet, hogy csak bevállalok még egy kerastase kúrát mert nekem rengeteg kis hajam kezdett el nőni, és még most is folyamatosan bújnak elő. Majd megpróbálom lefotózni. Amúgy összességében ez alatt a 3 hónap alatt megint elment a maradék hajam kb. 1/3-a. :((

3377. Csigusz 79 (válaszként erre: 3373. - Zsuko84)
2010. febr. 9. 18:01

Szia :)

Igaz,lehet arról olvastam.Én min.1 szer mosom a hajam,nem zsírosodik,már nem is száraz a vége mert ugye levágattam :)de ami a fejbőrön van szennyeződés azt azért jó lemosni :)

3376. Fáradt*
2010. febr. 9. 16:04
Nem zsíros,nem korpás,nem száraz volt a hajam,hanem élettelen!Természetesen a nyáron amikor kell,..akár 3x is megmosom naponta,mert nehéz melókat is végzek.De most a csalánszeszre úgy reagál a bőröm,mintha mosnám!A hatást már az első héten éreztem!A hajam betegségem következtében hullott el,és nem is nőtt-és nől ki soha!!!
3375. hegina (válaszként erre: 3374. - Zsuko84)
2010. febr. 9. 15:52

Szia!

Igaz!? Én is látom a változást!

Nagyon örülök is neki!:)

Meglepően hamar növésre serkentette a pilláim, mert én már pár nap után(kb. 1 hét) láttam rajta a változást...

Hosszabb is lett, habár a képen kevésbé látszik, mint élőben...

Úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek aki még nem próbálta! :)

3374. zsuko84 (válaszként erre: 3371. - Hegina)
2010. febr. 9. 15:46
Szia Hegina! Szerintem ettől a ricinustól dúsabb lett a szempillád. :)
3373. zsuko84 (válaszként erre: 3370. - Csigusz 79)
2010. febr. 9. 15:43
Szia Csigusz! Gondolom ezt a "fejbőr nem tud lélegezni, ha nem mosod sokáig" dolgot olyan helyen olvastad, ahol zsíros hajról volt szó. Ez szerintem is igaz, de ha nem zsírosodik a haja az embernek, akkor szerintem nem igaz. Ha ez a csalánszesz segít a zsírosodás ellen, akkor tényleg elég kevesebbszer mosni. Ettől függetlenül én akkor is megmosnám legalább egyszer egy héten, ha száraz hajam lenne, mert ez a sok szenny ami a levegőben van..... De mivel nem száraz hajam van, ezért kár a heti egyszeri hajmosásról ábrándoznom. Én azért is szeretném kevesebbszer mosni a hajam, mert igaz, hogy zsíros, de a vége meg borzasztó száraz. Viszont ezen a problémán meg segített a ricinus és az olajokkal tuningolt balzsamom. :)
3372. zsuko84 (válaszként erre: 3367. - Fáradt*)
2010. febr. 9. 15:31
Ennek nagyon örülök. :) És nem is hullik, az meg egyenesen szuper. Én a teafaolajat használom zsírosodás ellen, de csak 5 napra sikerült kitolnom a hajmosást a 3 helyett. Azt hiszem ki fogom próbálni inkább a Te módszered. :)
3371. hegina (válaszként erre: 3369. - Fáradt*)
2010. febr. 9. 15:17

Szia!

Neked a csalán szesz mennyi idő után hatott?

Mármint mikor elsőre ráfújtad onnantól kezdve nem zsírosodott,

vagy bizonyos idő elteltével miután minden reggel használtad?

3370. Csigusz 79 (válaszként erre: 3367. - Fáradt*)
2010. febr. 9. 15:02

Sziasztok :)

Én valahol azt olvastam hogy nem igazán jó ha sokáig nem mosunk hajat,a fejbőr nem tud "lélegezni",bár ha neked ez így jó akkor persze ok :o)

3369. Fáradt* (válaszként erre: 3368. - Sysy66)
2010. febr. 9. 13:55
Ha betekintesz a naplómba a kérdésedre megadatik a válasz!És nem félek a hajmosástól-hanem attól,hogy a hajamtól eldugul a lefolyó!Van akinek az Isten szép hajat ad....van akinek mást..
3368. sysy66
2010. febr. 9. 13:44

én nem tudom minnek féltek a hajmosástol?

én szeretem ha tiszta és jo illatu..

mondjuk sportolok tehát nem engedhetem meg magamnak hogy ritkán mossam..:D

a párom évek ota mindennap mossa és azota nem hullik neki,

3367. Fáradt* (válaszként erre: 3365. - Zsuko84)
2010. febr. 9. 13:41

Sya Zsukó!

Köszi az érdeklődést...nagyon megvagyok elégedve a hajammal.Egy szál sem hullik több hónapja!Majd 12.-én fogom lefotózni,(tudom,hogy nem lehet sűrű hajam)de 10 naponta mosom,és nagyon jó lett a tartása.Spriccelem minden nap,jó nagyot nőtt,..ebben a sapkás időszakban remekül áll!Valamikor minden nap mostam,mert olyan zsíros volt,meg korpás,meg viszketett...és most 10 nap!!Nem zsíros,nem száraz,nem büdös,nem viszket,...egy egyszerű ápolt hajam lett!

3366. zsuko84 (válaszként erre: 3364. - Kerkira)
2010. febr. 9. 11:11
Szia Kerkira! Én is ecsettel (hajfestőecset) viszem fel a pakolást. :) Jó lenne, ha végre neked is megállna a hullás. Írtad, hogy most kezded a Hair Clinic-et. Már szedted régebben?
3365. zsuko84 (válaszként erre: 3360. - Fáradt*)
2010. febr. 9. 11:08
Szia Fáradt*! Ha jól emlékszem Te december óta használod a csalánszeszt. Azt már tudom, hogy zsírosodás ellen nagyon jó, meg a hajad is szerintem látványos javuláson ment keresztül, de azt nem tudom, hogy milyen mértékben hullik most. Mérséklődött a hajhullás? Vagy ugyanannyi hullik mint régen, csak mellette elkezdett sűrűsödni? Hogy állsz most?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook