Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
En is elkezdtem a ricinust a hajamre de fogom a kis szarkalabaimra is.:))
Kedvet kaptam hozza.:)))
Ok,lehet ma ha el nem felejtem kipróbálom :o)
Karikás szemre is jó?? mert kb ugy nézek ki mindennap mint aki állandóan fáradt :-O
Hát kipróbálom :) kentem már de az csak olyan próbaképp volt 1-2 szer,bár igy is jó volt :)
csak az olajat teszed rá vagy krém fölé?
Szia:)
Nem,olyan heti 2-3x kenem,de éjszakára.Tényleg jó.
Sziasztok :) ha már ricinus jövök :-DDD
Volt hogy én is kentem meleg olajat a szemem alá éjjelre és nagyon jó,azt mondják az arcra is lehet kenni és ránctalanító hatása van!!!
Anonima : mindennap kented a szem alatt?
Sziasztok Lányok!
Én szemránc krémként használom a ricinust,3 hete.És tök jó,kisimult a bőröm.,Nem vicc komolyan.De ezt már nem akartam fotózni,pedig lehet jó lett volna egy előtti képet csinálni a szarkalábaimról.
Szia Kebili! Ricinusolajjal próbálom eltüntetni a hegemet. Ha már úgyis használom a hajamra, így kipróbálom ezt is. :) Vannak akiknek teljesen eltüntette a heget. Nekem tavaly nyári a hegem, műtét során keletkezett. Anyajegy eltávolításon voltam, és elég nagy a forradás. Nagyon szépen gyógyult, meg a doki is nagyon ügyes volt, csak az anyajegy is nagy volt, így nagy a heg is. Gondoltam, ha a hajamon segített a ricinus, akkor ezen is fog. :)
Egyébként, ha az arcodra szeretnéd kipróbálni, akkor keverd össze tojás sárgájával a ricinust és kend az arcodra, mint egy pakolást. Olyan lesz, mintha maszk lenne rajtad. :) A maradék meg mehet a hajadra.
Szia zsuko! És mivel próbálod eltüntetni? Milyen tipusú a heged (pattanás okozta, műtéti, stb.)?
Nekem is van jópár az arcomon, csak sajnos ennél jóval nagyobb szépséghibám a hajritkulás :-(
Sziasztok szép jó reggelt!
tegnap vettem a patikába ricinust.
A gyógysterész megjegyezte,hogy milyen szépek a pilláim :))
Elárultam neki a titkot :)
Koszi szepen.
Neked is sok sikert.
Ez a kérdés engem is foglalkoztatt.Mennyi idő az amig életképesek a hajhagymák.
Viszont ha bizsereg a fejbőröd az jó,mert azt jelenti,hogy változások zajlanak benne és valószínű életépesek a hajhagymák.
Ennyit tudtam meg az új doktornőmtől.
Szia:)
Igen vannak új hajaim is,de nem tömegesen bújnak elő,viszont másfél év óta most először látok reményt.Eddig akármit szedtem, kentem nem használt olyan szinten,hogy új hajszálak is jelnjenek meg.Az áttörés a lucerna kapszula és a ricinus olaj használatával történt.
Tenyleg sokat nott a hajad de surubb is lett tole?
Nonek ki uj kis hajacskak is?
Ja, meg azt szerettem volna kérdezni, hogy szedte-e már valaki a Saw Palmetto kapszulát? Egy kicsit korábban felvetettem a kérdést az androgén alopécia fórumon, sajna senki nem jelzett vissza.
Fizetés után valószínű rendelek ilyet és akkor majd én fogom először tesztelni.
Egyébként már annyira elvékonyodtak a hajszálaim, hogy már nem is vagyok biztos abban, hogy a hajhagymáim megvannak-e még egyáltalán.
Szerintetek létezik olyan, hogy valami okból kifolyólag nem sorvadnak el és csak nyugalmi fázisban vannak?
Sziasztok lányok!
Már elég régen jártam itt, de néha azért beleolvasgatok a fórumba. A hajam még mindig hullik, bár már annyira nem vészes, kivéve a hajmosást. Az aminexilt még mindig használom és a lucernát is szedem. Viszont egyáltalán nem nőnek kis hajszálak, sőt egyre ritkábbnak látom a hajzatom. Mivel lehetne beindítani a hajnövekedést?
Nekem sajna a ricinus nem jött be, valamiért viszket tőle a fejbőröm. Esetleg próbált már valaki másfajta olajat használni?
Sziasztok:)
Újra jelentkezem,töltöttem fel fotót a hajamról naplómban,hogy mennyit nőtt.
De erre a csalán szeszre is rákattantam,úgyhogy heti 3x használni fogom azt is.
Én úgy elfekszem a hajam...úgy nézek ki reggel,mint egy őrült!Eddig csak vizes kézzel igazgattam,és szárítottam újra ..most a cs.szesszel!Nem érdekel mit írtak rá,a gyógyszereket sem úgy szedjük ahogy az orvos felírja,hanem ahogy használ.Látod,rövid frizurám van,ezt könnyű kezelni.Elmondanám,hogy még a hajszínem is sötétedett,és a tartása egyenest szuper!Nagyon örülök magamnak!
Csók!
Sziasztok !
nekem szülés után nagyon megritkult a hajam rengeteg kihullott majdhogynem kopasz voltam a fejtetömön.
a vichy sampon és a szesz segitett(sajna kicsit huzos az ára de bevált) azota öcsi hajaim vannak és rendbe jött a hajam.
Ma én is vettem csalánszeszt, a Herbáriásat. Ugye nem lehet baj belőle ha minden nap használjuk?
Azt írja, hogy "kóros hajhullás esetén hajmosás nélkül hetente még kétszer megismételhetjük a szeszes bedörzsölést." Tehát ez azt sugallja, hogy többször nem? De Fáradt* minden nap befújja vele a haját és neki bevált! (mindig dilemmázom..)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!