Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
hát pedig nekem nem használt és még budos is volt
az az igazság h ezek az anyagok is csak akkor használnak ha a fejbor teljesen tiszta.mert csak akkor tudnak ezek a hatoanyagok hatni. én most a fejbőrtisztiot használom. négy honapig utána én is csalánozok:)
A csalán :) :idézek
Egy 50év körüli nőnek nagyon hullott a haja gyér növésű volt !A fejét felváltva csalángyökér-forrázattal és csalán teával mosta.A haja szemlátomást erőre kapott,hajnövekedése ismét rendes lett!
A csalángyökér főzetet 3percig szabad áztatni , a csalán leveleit & ágcsúcsait csupán forrázni szabad, gyógyerejük megőrzése céljából.
szia milyen csaláncseppeket hsználsz?
mármint az se mindegy hogy melyiket nem?
pl amelyikben alkohol van az száritja a hajat ugyE?
én azt szoktam csinálni hogy vettem száritotta csalán darálékot aztán pi vizzel felfoztem és két napig állni hagytam. de büdös volt ..és a párom azt mondta hogy ezt aztán ne használjam meg nekem még zsirositootta is a hajam érdeekes pedig pont azért használtam hogy ne zsirosodjon
Köszi!!!Már akkora a hajam,hogy fodrászhoz kéne mennem!Valaki írt a csaláncseppről...hol lehet kapni...és azt kérdezem,..csalánkrémről nem tud valaki???(fagyásra szeretném használni)
Egyébként nagyon jó a hajam tartása,nem hullik szegény,..nem száraz,nem zsíros,de várja a csalánt!
Legyen szép szerelmes napotok!!!!
Szia!
Én van ,hogy mosottra teszem van ,hogy nem , csak tojássárgájával szoktam keverni vagy ritkán pici méz, oliva.
Nincs mit :o))
Igy van sajnos.
Es az idos neni meg bacsi hiaba all a piacon az arujaval mert nem tudja eladni, pedig neki meg nagy szuksege lenne arra a kis penzre. Az emberek meg inkabb a bevasarlokozpontban vasarolnak, pedig tudjak hogy nem jo amit megvesznek es megesznek.
Teljesen igazad van Corivica! Én éppen ezért nem használok már ilyen tusfürdőket, krémeket stb-t.
Kecsketejsavós szappannal mosakodom és soha nem volt ilyen puha, hidratált a bőröm. Nem is kell testápolót használnom. Interneten lehet rendelni vagy bioboltban tudsz venni.
Ekcémára nagyon jó ez a szappan, illetve a shea vaj, de csak a 100%-os. Priviben megírom ha gondolod hol tudsz venni. Ekcémára még nagyon jó a mandula olaj. Ne fürdesd a kisfiad ezekkel a tusfürdőkkel mert csak rosszabb lesz. Illetve a ruhákat is jobb lenne mosószódával mosnád és ecetes-illóolajos öblítést használnál. Tudom off topik, de remélem segítettem. Írj nyugodtan ha van még kérdésed :).
Én ezeket eszem délután:
Szárnyas húsi,Heti 1-2x sertés,(marhára nincs pénzem:)ez a b12 miatt nagyon fontos,hal.Főttojás,kefír,mozzarella,sovány túró,felvágottak is jöhetnek,virsli,sovány tej,sovány túró
Olyat Én sem:)De büdöset igen:D
Ez nem bántás a részemről.egyszer volt egy kínai főnököm..hát...nagyon vissza kellett tartanunk a lélegzetünk a közelében:D
Sziasztok Lányok!
Találtam valami érdekeset a fehérjehiányról.
A tünetek fokozatosan alakulnak ki, jelentkeznek az anaemia általános tünetei :fáradékonyság, lehangoltság, gyengeségérzés szapora szívverés(tachycardia), terhelésre jelentkező nehézlégzés mellkasi nyomóérzés, bőr és nyálkahártya elváltozások: sápadt bőr, töredezett körmök, nyelvgyulladás(glossitis), hajhullás, szájzug kirepedezése (cheilosis). ritkán nyelési nehezítettség(Plummer-Vinson szindróma).
Számomra ez azért érdekes, mert hosszú éveken keresztül nem ettem (ha nem volt muszáj) húst, tejet csak a reggeli kávémba tettem és még sorolhatnám. Úgy fél éve nagyon rákattantam a halas ételekre, pedig korábban ki nem állhattam őket.
Szóval nagyon fontos a fehérjében gazdag táplálkozás, ráadásul Norbi Up... programja délután kifejezetten csak fehérjét javasol fogyasztani (erről Anonima is írt), ami nem csak hogy nem hízlal, de állítólag a zsíranyag cserét is felgyorsítja.
Hogy melyek ezek az élelmiszerek, azokat még én is keresgélem, az viszont jó hír, hogy nem kell állandóan disznóhúst enni:)
Szép napot nektek!
Sziasztok!
Már rég jártam itt :(.
Én most kicsit el vagyok keseredve, az én hajam se akar javulni. 1 hónapja hagytam abba fogi gátlót, mert szerintem nálam az a bűnös, de nem 100%. Ehhez még idő kell tudom, de már annyira türelmetlen vagyok!!! Már egyre jobban kilátszik a fejbőröm, nem tudom hogy válasszam el a hajam. áááááááá
2 hete elkezdtem használni Ilcsi néni hajserkentőjét, ebben is a fő hatóanyag a csalán. Kenem vele majdnem mindennap, eddig még nem látok változást. Illetve csalános sampont használok( revive).
Komolyan én már nem tudom hogy mit gondoljak, mert tegnap például láttam egy csövest az úton, és b....us olyan sűrű haja volt hogy nem igaz, okés tök piszkos volt, meg nem fénylett stb, de akkor is SŰRŰ volt!!! Azt nem hiszem hogy az ő szervezete megkap minden vitamint! Tiszta gáz!!!
Ja és a tv-be meg egy anorexiás csajt,csont és bőr volt az egész lány,és annak is mije volt, hát sűrű haja!!!
Úgyhogy már tényleg nem tudom mit gondoljak.
Sysy neked hol ritkul a hajad? mert így a kép alapján nagyon sűrű hajad van, nekem már a fele is elég lenne :)
Annyiból viszont igaza van a hajgyógyásznak, hogy a fejbőrt kell mosni és nem a hajat.
Sok sikert mindenkinek!
szia én a kősszegi gyogyszertárban voltam ott volt a viszgálat és a doktorno ezt ajánlotta.
rougj a neve 2000 ft korul van.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!