Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is sokat hajgumiztam,sikerült is azon a részen a hajam "betörni",de azt mondják ha lazán fogjuk össze akkor ok,de azért ne mindennap.Ha erősen gumizzuk törik a haj és kihúzza a hajat.
szia mintha csak a saját torténetemet olvaasnaám
menj el hajdiagnosztikára lehet hogy zsiros korpád van neked is amit normál dolgokkal nem tudsz kimosni a hajadbol..nekem is fejbortisztitiot irt fel 3 honap alatt rendbe tesz a hajam
irj ha van kérdésed
10 g csalánlevél 40%os alkohollal készült kivonata.
-
hű, ez a 10 gr nem túl sok
az alkohol amúgy szárít. A hajam viszont nem zsírosodik lassabban.
ám, épp ma reggel néztem :o), h száraznak tűnt a hajam. pakolást kéne feltennem. próbálkozom a ricinussal.
sampon: plantur39-re váltottam alpecinről. de én a csaláncseppnek tulajdonítom a hatást (hogy sokkal kevésbé hullik), mert mindennap kenem, de mosni nem mindennap mosom, így a bizsergést a csalánhoz tudom kötni.
sziasztok, hello sysy, nézem neked:
CSALÁN cseppek (Tinctura Urticae foll)
50 ml - 955 ft (BIOEXTRA)
gyógyszertárban vették nekem
Én mindennap kenem a fejem. Egyébként szokott bizseregni :o) napközben. Kb 2 hete használom lassan, a fele elfogyott. Úgy vettem észre, h nem hullik annyi hajam! Ha beletúrok már van hogy nem marad a kezemben semmi. Ez nagyon jó hír ám :o). nekem.
Fotót kéne felraknom, de annyira világvége látvány... A kedvetekért csinálok majd azért.
-
Azon látszik majd a kerastase eredménye is. (bár a hullást nem blokkolta, lett sok új hajaim)
Szia!
Én is gumizom,mert ahhoz a kontyhoz amit fésülök szükségesDeannyira laza éppen,hogy csak tartja egy kicsit a hajat.Nagyon szorosra,hátragumizva biztos nem használ a hajnak,de Én lazán gumizom,nekem inkább töri a hajamat egy picit,de a szilikonos hajvégápoló úgy tűnik segítet valamennyire..
Kedves Tüsszi!
Én flavinos lucerna kapszulát szedek,ami szőlőhéj kivonatot tartalmazz.
Ebből max.napi 2 szemet lehet bevenni.
Nekem is csupa jó tapasztalataim vannak.Nagyon sok volt a gyomorsavam,ami megnehezítzette az életem, ez most nincs.És az a undi candidám is eltűnt,ami amúgy 3 havonta visszaköszönt .Ezt egyébként a fogamzásgátlónsak tudom be,de most már az sincs.
Az Én anyagcserém amúgy is gyors ilyen jellegű tapasztalataim nincsennek.
Sajnos most nem lehet beszerezni azt a fajtát amit Én szedek,most az anyukámét kunyiztam el.A Herbáriában folyamatosan rendelik nekem.A netről meg csak úgy lehetne rendelni,ha a frendelés összege 10ezer forint legalább.
Szóval,ha nem tudok hozzájutni ehhoz a fajtához alternatív megoldásként beszerzem a drogéria hálózatokban kaphatót.
Én is ezt a ZöldV.lucernát szedem , nem olyan régen !Az enyémen az áll 100% lucernaörlemény! 150db és a medilinébe vettem kb 1500-ért. Nekem jónak tűnik,igaz diétázom is, az anyagcserém is sokkal jobb,persze ez lehet a sok salátától! Viszont az enyémen napi 4-5db áll, én csak max2 szoktam !
Tüsszi Te menyit szedsz ?
Talán mert felgyorsítja az anyagcserét...?
Van egy ismerősöm, aki rendszeresen olyan diétát tart, hogy a búzát reggel beáztatja vízbe, és egész másnap ezt eszegeti. Amikor megkérdeztem tőle miért csinálja, azt válaszolta, hogy a legjobb "szálkásító" módszer. Idézem: "nézd csak meg a lovakat!":). Amúgy hivatásos táncoktató a hölgy, és így közel az 55 felé is nagyon szép izomzata van.
Az én "böjtöm" heti max. háromszor: 12 óráig csak gyümölcs és minimum 1 liter ásványvíz. Állítólag jó méregtelenítő hatása van.
szia én is szedte nekem nagyon lekototte a savam is mintha nagyonbb lett is volna az étvágyam tole.meg is ijedtem és inkább abbahagytam:)
nem akartam elhizni
Kedves Mindenki!
Abban kérném a segítséget, hogy tudja-e valaki közületek mi a különbség lucerna kapszula és tablatta között. Melyik jobb?
Eddig tablettát szedtem, amiben cékla őrlemény is volt(150 db-os), most a lucerna kapszulát szedem (60+18 db-os). Mindkettő terméket a Zöld V.. készíti. Van valami tapasztalatotok (és most nem pénz-megtakarításra gondolok)?
Amúgy összetalálkoztam egy nagyon aranyos bioboltos nénivel, aki szintén ajánlotta a lucerna fogyasztását (a fia 25 kg-ot fogyott miközben szedte, persze diétázott is, de nem erőltette meg magát). Szerinte egy kúra 3 hónap, ez alatt az idő alatt észlelni kell a javulás valamilyen formáját. Elsősorban az étkezési szokások változhatnak meg pozitív irányba.
És tényleg!
Amióta szedem: nem kívánom és nem iszom kávét, mentes vizet iszom (pedig bubis víz nélkül el sem tudtam volna képzelni az életem). A halat nagyon nem szerettem, mostanában ha nem ehetek minden másnap, nagyon hiányozna. És a lényeget a végére hagytam: kocadohányos voltam. Csaka amunkahelyemen dohányoztam, max napi 5 szál. Persze kellett némi elhatározás is, de január óta 1 szálat sem szívtam el és nem is hiányzik.
A bioboltos néni még azt is mondta, hogy ha a test kezd elsavasodni, azt általában a derék tájon történő elhízásban jelentkezik. A lúgosítástól nem fogyást kell elsősorban várni, hanem a testen arányosanbb lesz a zsíreloszlás és ettől formálódik.
Szóval remélem ti is lelkesen szeditek tovább!
Szép napot nektek!
Gyonyoru hajad van.
Sok minden hozzajarulhat, de abban igazad van hogy a szappanban nincsenek karos anyagok (mind a szinezekek, illatanyagok es egyeb csuda dolgok). A szappan elsodleges es egyetlen szerepe hogy tisztitsa a hajat es a fejbort.
Nagyon sok kozmetikai termek sokkal tobb karos anyagot tartalmaz mind amennyit hasznal.
Szia!
Köszi! :) Akkor beszerzem én is, hátha segít.
Szió:)
Engem is érdekelne ez a csalán csepp.Melyiket használod?Rákerestem a neten és a Varga féle jött elő.Az jó? Vagy másik fajtát használsz?Mert láttam létezik csalán gyökeres ez a Varga meg csalán leveles ennek nem tudom a nevét elfelejtettem:)
Köszi és javulást neked:o)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!