Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Én is ezt vettem :) remélem valami jó hatása lesz.
Vagy inkább én se bízzak benne, hátha bejön nálam is :D Majd írd meg az eredményt !
en a zafirt szedem, en is olvastam h. betiltottak mert h. valami volt az osszetevokkel de azt hiszem januartol bevizsgaltattak oket es ujra forgalomba hoztak.
egyebkent en nem nagyon biztam benne h. hasznalni fog aztan tessek:) egyenlore 1 gonddal kevesebb. es szerdan megyek az uccso hormonvetelre de mostmar orulnek ha az elsonek megjonne az eredmenye:S
kapszulában van, elvileg napi 2x1-et kéne, de én csak 1x1-et szedek. 1,5 hónapja szedem kb, és én gyógyszertárban vettem.
A hajhullásomon még nem javított csak a menzeszemen, de már ezt egy negyed sikernek könyvelem el:D mostmár csak a pattiknak kellene kevésbé ragaszkodni hozzám és a hajamnak jobban:D
Az szép.... Mire is fizetünk annyi TB-t??!!!
Na nem akarok senkit idegesíteni.
Egyébként az aktív orvoshoz járást én is azért függesztettem fel, mert szerintem nem sok ember van, aki ezt pénztárcával bírná hosszútávon....
Nekem ez a kör (endo + hormonsor) kb. 24 rongy volt, nem is nagyon ettem abban a hónapban. :D
Ha már diéta meg evés, csinálja valaki a paleot? Kb. egy hónapja mintha többen is mondtátok volna, hogy elkezditek... cserélhetnénk tapasztalatot (nekem amúgy abszolút bejött!!!).
Végig csináltam a kezelést és tartom a diétát. Allergiám teljesen elmúlt, azért nem is akarom abba hagyni a diétát, mert nincs kedvem újra tüsszögni.
Hajam javult, aztán a melegben megint romlott, de mostanában megint jobb. A tökéletestől még messze van szerintem.
Nekem az endodokim adott beutalót, így megcsinálták sztk-ra. "Csak" a 6 rugós magánrendelés díját kellett kifizetnem. Szerencsém volt mert mire kész lett az eredmény a pm-mel kellett kontrollra menni sztk-s rendelésre.
Úgyhogy én elég olcsón megúsztam...
Akkor lehet, hogy csak rosszul emlékeztem, és tényleg a hormon volt ilyen húzós.
ja és 1-2 nap alatt kész az eredmény!
Szia,
terheléses: én magánlaborban csináltattam, ott nem kell hozzá beutaló, csak 12 rugó készpénzben (asszem). 0/60/120 perce vesznek vért, azaz pontosan ennyit kell ott lenned, nem kell befeküdni, semmi ilyen nincs. SZTK-környezetben szerintem ugyanígy működik, a 12 rongy kivételével, a háziorvos adhat rá beutalót, de biztos többet kell rá várni, mint ha fizetsz érte.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!