Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

12844. Twiggy Ramirez (válaszként erre: 12843. - Hairloss:()
2012. júl. 6. 19:56

Állítólag indigógyerek vagyok(indigó aurám van):DD

Sokra megyek vele...

Viszont tényleg érzékenyebb vagyok a "körülöttünk lévőre", ezt úgy értem érzékelek olyat is amit más esetleg nem...ilyenek.:)

12843. hairloss:( (válaszként erre: 12841. - Twiggy Ramirez)
2012. júl. 6. 19:39
"egyéb"?
12842. hairloss:( (válaszként erre: 12840. - Twiggy Ramirez)
2012. júl. 6. 19:35
hát úgy legyen!
12841. Twiggy Ramirez (válaszként erre: 12839. - Hairloss:()
2012. júl. 6. 19:34

Nekem vannak "egyéb" képpességeim is (sajna) úgyhogy ez most remek...:(

Talán csak tudat alatt rettegek de olyan furcsa, hogy tavaly is megvolt ez az álom:(

12840. Twiggy Ramirez (válaszként erre: 12837. - Hairloss:()
2012. júl. 6. 19:31

Nehogy beszugeráld már magadnak!:)

Nem fog beerősíteni és kész , javulsz, hat a gyógyszer végre, ezt erősítsd magadban!:)

12839. hairloss:( (válaszként erre: 12838. - Twiggy Ramirez)
2012. júl. 6. 19:31
pfffffff:(
2012. júl. 6. 19:29

Vicces , de azért megosztom veletek.:)

Tavaly nyáron(főleg augusztus) amikor volt az a brutál hullásom, előtte pár héttel azt álmodtam, hogy a kezemben maradnak a hajtincseim ahogy hozzárérek....

Most néhány napja megint azt álmodtam, hogy haj van körülöttem mindenhol és ha a hajamhoz nyúlok jönnek a tincsek...

Jó, nem?:((

12837. hairloss:(
2012. júl. 6. 19:23

lányok! ez érdekes!

utánaolvastam a hozzászólásaimnak. az tuti, hogy mindig nyáron erősített be a hullás. NADE! mostmár a dátumokat is tudom kábé:

2010: július 22 körül

2011: július 17 körül

mos meg július 6-a van:(

12836. Twiggy Ramirez (válaszként erre: 12835. - A2bbd13f84)
2012. júl. 6. 19:22

Nekem is kéne festetni...nekem ősz szálak nincsenek de a hennázás után ahol még volt a végébe vegyi festék tök kifakult, ronda töredezett:((

Még kb. 3 hete amikor még nem hullott tervezetm is , hogy megyek fodrászhoz de basszus most nem merek elmenni.

12835. a2bbd13f84 (válaszként erre: 12834. - Hairloss:()
2012. júl. 6. 18:54
Én meg nemsoká festhetem. :( Muszáj, mert nagyon ősz a töve és dolgozni megyek. Na a festés utáni hajmosás még egy felüdítő dolog... Olyankor még a szűrő is teli van.
12834. hairloss:(
2012. júl. 6. 18:09
Lányok, szerintem egyszerűen ilyenkor egyrészt befülled a fej, kitágulnak a pórusok és elengedik a hajat ennyi. nekem még mindig nem vészes de ahogv emlékszem tavaly augusztusban indult meg nagyon szal fasza:( és az a vicc, hogy nekem novemberig tartott:( rohadt jó:(
12833. felhasználóibecenév (válaszként erre: 12832. - Suz81)
2012. júl. 6. 17:50
Igen-igen, sajnos tudom.. :/ nem is várok csodát, csak nekem problémás most a kivizsgálás még, így addig sem érzem úgy, hogy nem csinálok vele semmit. Persze megállni ezektől nem fog, tudom. Csak a semmittevés is kikészít.. amúgy én sosem gondoltam, hogy a melegtől is lehet ilyen.. durva
12832. Suz81 (válaszként erre: 12829. - Felhasználóibecenév)
2012. júl. 6. 17:16

SZia!!!

Az a baj, hogyha mondjuk IRed van, akkor bármit kenhetsz a fejedre, amíg a szervezeted hormonálisan rendbe nem jön, meg az inzud addig nem nagyon hiszem hogy bármi hatni fog...:( Sajnos ez tapasztalat, mert én IRes vagyok és 8 évig kutattam mi lehet az ok, addig annyi hajam kihullott hogy kilátszik mindenhol a fejbőröm csak hátul nem. És folyamatosan kentem mindennel, télleg má csak a kutyaszart nem próbáltam.

De remélem neked valamelyik használ, majd írd meg mit tapasztalsz. Most egyébként ebben a rohadalom melegtől simán durvulhat a hajhullás, mint egy sokkot kapnak a hajhagymák is...aki pedig hajlamos is rá, vagy egyéb oka amúgy is van pl IR nahát annak az égiek kegyelmezzenek, hogy mielőbb jöjjön az enyhülés... :((((

2012. júl. 6. 15:11

Nem tudom.. nekem régebben is volt nyáron nagyobb hajhullásom, de nem ekkora.. egyébként kipróbálom a következő kombót, kb amiről tudom, hogy jó lehet, összekombináltam, majd megírom nektek, ha ért valamit:

- a dermarollert, meg szereztem hozzá hatóanyagot (ez ilyen tűs henger, 1.5 mm-es kis tűkkel, elvileg serkenti a hajhagymák növekedését/működését). Hosszabb távon hoz eredményt, ha hoz, de ha lesz valami, megírom nektek. 2 hetente fogom használni kb, többször felesleges, kell ennyi időt hagyni a regenerálódásra.

- bormentaolajas hajspriccelőt, ez másfél deci felforralt víz, bele illóolaj, ezzel átdörzsölni a fejet és rajtahagyni. Elvileg hat a zsírosodásra, meg élénkíti is a vérkeringést.

- masszírozó faizé.. naponta 2*10 perc, jó alaposan

- bánfi sampon + hajszesz.

Ha ezek nem használnak, jön a borotva tényleg.

2012. júl. 6. 15:02

Itt többeknek is 2-3 hete pont, nekem is:((

Mi a frász van....tényleg képes a meleg ilyen gyorsan kiváltani?

Mert ugye ha hullik a haj, azelőtt 2-3-4 hónnappal van a kiváltó ok...mondjuk van ami gyorsabban sokkolja a hajhagymákat, pl. aki kemot kap az első kezelés után egy-két héten belül beindul, bár nem okoz minden kemo hajhullást.

2012. júl. 6. 14:31
Sziasztok, új vagyok, pcos-inzulinrez. fórumról vergődtem át ide. Szóval nekem általánosságban is hullott a hajam, de emberi mennyiségben, nőttek új hajszálak, utóbbi évben főleg. Most meg, 2-3 hete annyira elkezdett hullani, hogy nem tudom úgy végighúzni a kezemet a hajamon, hogy ne jöjjön ki 8-10 szál, a hajmosásról meg nem is beszélek inkább.. naponta kell hajatmosnom, mert zsírosodik. Szerintem általánosságban mindenhol ritkul, de 2oldalt, halánték és fül környékén nagyon látszik, ott eleve kevesebb hajam volt mindig. Hatott már erre bárkinek bármi? Hajszesz, sampon, akármi.. vagy visszaszorítani.. hormonvizsgálatra meg inzulinvizsgálatra még várok, de talán jövőhéten sikerül kisírni egyiket egy ismerős bőrgyógyásznál, mielőtt visszamegyek Bp-re és magánúton csináltatnám meg. Hát ennyi. Bármilyen tanácsot szívesen veszek, bár ha így megy tovább, leborotválom a fa*zba az egész fejemet.
12828. Vali72 (válaszként erre: 12827. - Rosszcsontka81)
2012. júl. 6. 14:10

Ne ijedj meg, lehet, hogy nálunk ez halmozottan van! Én is hittem a védőnőknek ma már nem hinnék, azt mondja, amit neki is mondanak. Nyilván nem olyanok mint a régi tápszerek, jót nem tesz, de hát ha nincs jobb, akkor nincs mit tenni.

Én meg azt hallottam, hogy Amerikában 20 év múlva mindenki cukorbeteg lesz.

12827. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 12826. - Vali72)
2012. júl. 6. 14:02

Na hát az fasza... Én is Milupát adtam a lányomnak. 3,5 hónapig volt csak elég a tejem. A védőnők viszont marhára megvígasztaltak, hogy nyugi, ez már nem olyan, mint a régi tápszerek.

Hát adja az Isten, hogy ne legyen semmi következménye. Sajnálom, hogy nálatok van...((

És akkor azzal mi a helyzet, hogy már szinte minden ember allergiás???

A rádióban hallottam, hogy 10-20 év múlva nem lesz olyan ember, aki ne szenvedne majd valamitől...

12826. Vali72 (válaszként erre: 12825. - Rosszcsontka81)
2012. júl. 6. 13:57

Az, elég szörnyű és azt hiszem átörökítettem a lányomra, vagy a genetika, vagy a milupa a bűnös nála, de Ő is kiütéses lesz legújabban a tejterméktől. Nála 10 évesen jött ki, pedig a milupát csak 1 éves kora után kapta kb. 1 évig. Őt azért jobban megrázta, mert a csoki tejből van, de azért látszik, hogy mennyivel érzékenyebbek a mai gyereket, nála már 10 évesen jött nálam meg csak kb. 38.

Szörnyű amit írtál a fiatal nőkről, de a gyerekek is tök betegesek, velük nem is tudom mi lesz később felnőtt korukban.

12825. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 12824. - Vali72)
2012. júl. 6. 13:36

Csak ez a borzasztó.. Hogy legtöbbször az áll a háttérben, hogy a fejesek jó vastag borítékért fejet hajtanak súlyos dolgok felett.

Ami viszont lehet, hogy nyomorékká tesz embereket, vagy rosszabb esetben bele is lehet halni.

Na, jó befejeztem a depressziókeltő hangulat csinálást.)))

12824. Vali72
2012. júl. 6. 13:30
Én pl. oriza tápszeren nőttem fel, azt mondták, hogy akik ilyet kaptak azok mind tej allergiások lesznek. Hülyeségnek gondoltam és... pár éve tejallergitás vagyok. Meg se lepődtem. Mondjuk meg se rázott különösebben, mert nem is szeretem a tejtermékeket, de akkor is....
12823. patricia.k (válaszként erre: 12822. - Rosszcsontka81)
2012. júl. 6. 13:28
Igen. Nőknél meg még inkább durvul a helyzet, ha megnézzük, h. mai nap nem csak a gyereknevelésben, háztartásban kell helytállnia a nőnek, hanem ugyanúgy dolgoznia kell, pedig régen ez se volt divat. Helyt kell állni többszörösen is, és ez rengeteg STRESSZ, ami ellen nem tudunk tenni...
12822. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 12818. - Patricia.k)
2012. júl. 6. 13:25
Sajnos valóban ez a helyzet....(((( És az a durva, hogy minden egyre csak szarabb lesz...
12821. Twiggy Ramirez (válaszként erre: 12818. - Patricia.k)
2012. júl. 6. 13:16
Igen, pl. a hírhedt ddt-t már a 60as években betiltották de ki lehet mutatni a ma élő összes eber szervezetéből is, annyira lassú a természetbeni lebomlása, hogy még a gyerekeink szervezetében is benne lesz....
12820. patricia.k (válaszként erre: 12819. - Twiggy Ramirez)
2012. júl. 6. 13:14
na meg ez is... :)
12819. Twiggy Ramirez (válaszként erre: 12815. - A2bbd13f84)
2012. júl. 6. 13:13

Meg ugye a fogamzásgátlók agyba -főbe szedése ész nélkül .

A csapból is hormon folyik, szó szerint....:((

12818. patricia.k (válaszként erre: 12816. - Rosszcsontka81)
2012. júl. 6. 13:13

Tényleg, szinte elmondható, h. minden 2ik, 3ik ember rákos...

Környezetszennyezés, rengeteg mesterséges cucc, amit beviszünk a szervezetünkbe, és úgy őszintén: szüleim idejében használták a legdurvább növényvédő szereket, amikről csak az utóbbi években derült ki, hogy milyen káros. Ki tudja, gyerekként mi minden került a szervezetünkbe, amire az évek során csak pakoltunk, pakoltunk, míg a szervezetünk beelegelt...

12817. patricia.k (válaszként erre: 12815. - A2bbd13f84)
2012. júl. 6. 13:10
Ilyen fiatal korban biztos nem... Jó a mostani idős embereken látszódik, hogy gyér a hajuk, de 70 évesen valszeg már engem sem zavarna, na de a 20as éveimben... :(
12816. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 12814. - Patricia.k)
2012. júl. 6. 12:56

Ilyen biztos hogy nem..

De..... Én azon is nagyon ledöbbenek, hogy lépten-nyomon azt hallom, hogy ő is rákos... meg ő is rákos... Teljesen lelki beteg voltam sokáig, ahonnan szülni jöttem 6-an vagyunk csajok, de már a harmadikról derül ki, hogy rosszindulatú daganata van. Na az ilyen sokkol... Szerintem ilyen sem volt régen. Jó, ok a médiából nem lehetett ilyen részletesen hallani dolgokat, de akkor sem...(

Bocsi az offért.

12815. a2bbd13f84 (válaszként erre: 12814. - Patricia.k)
2012. júl. 6. 12:55
Sztem létezett, csak akkor még ott volt a kendő... egy időben irigyeltem a szomszéd arabokat is...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook