Mi az apa dolga a papás szülésnél? (tudásbázis)
Ne törődj másokkal. Irigykednek, hogy te ott tudsz lenni.
És Mágikának igaza van, lesz még ettől cifrább a helyzet.
Csak mosolyogj, és itt nyugodtan kiakadhasz. Majd mi meghallgatunk.
További szép estét, napot!
Hali-hó!
Ugylátom egész jól birja. Meguszta a reggeli rosszulétet egyenlöre.Remélem igy is marad és nem tör felszinre a "sárkányka" :D
Viszont a fémes iz a szájban már jelentkezik.
Megjegyzem:még mindíg nemfogtuk fel szerintem.
Találtam egy könyvet Frederic Leboyer irta a cime. "A gyöngéd születés.
Alapjaiban rengeti meg a szülés elméletét.
Ne aggódj emiatt, sőt. Ez a legjobb dolog, amit csak tehetsz mindig a Pároddal menni. Én örültem, ha sikerült a Páromnak velem jönnie, de sajna nem mindig jött össze.
A mi babánknak is ma van a névnapja :)))
Szia Csuby!
Fogsz még találkozni furcsaságokkal... :-))
Hogy van a Párod? Hogy viseli az első heteket?
Légyszi tegyél fel vonalzót, hogy lássuk, hogy hol tart a babavárásotok!
És tessék a Naplóba is rendszeresen írni!
Találtál valami okosat a gyöngéd szülésről? Ha ajánlhatom, akkor nézzétek meg a Szt.Imre kórház honlapját ( [link] Bár kicsit messze van nektek...
Szép napot!
Mágika
Neharagudjatok hogy rátok zuditottam a felháborodásom, de ott nem adhattam ezt elő!
A kedvesemnek meg nem akarom mondani nehogy kellemetlenül éreze magát miatta. Ja és van jó hírem is: Ha lányunk lesz akkor ma lesz a névnapja:D
Üdv mindenkinek! Legyen szép napotok!
Most megyek aludni:()
Helló! Sziasztok! Elöszöris.Tényleg kerek volt a megfogalmazás. Köszönöm!
Viszont! Miért van az hogy vércsoport meghatározás csak egy héten egyszer van holott azt mondják teljesen egyszerű rutin vizsgálat.Másodszor!Miért kell kinézni a pasit a sorbol ha nem tart a kezében "kis pohárkát", hanem csak a párját kiséri el?!Nem tehetek arrol hogy más embernek nem engedimeg időbeosztása. És különben is gondoljanak amit akarnak én ugyis vele leszek amikor csak tehetem!
Mágika leírta az egészet szépen egyben :))))
Holnap írj mi volt!!
Szia Csuby!
Gratula a Pontocskához! :-)
Ezt nevezem! Szerencsés a Párod!
A legtöbb, legjobb, amit tehetsz az, hogy a Párod mellett vagy.
A következő 8-9 hónap alatt találkozni fogsz érzékenységgel, hangulatingadozással, féktelen örömmel és esetleg érthetetlen lehangoltsággal. Ezeket mind-mind a világ legtermészetesebb dolgaként kezeld! A Párod nem egy hisztérika ilyenkor, hanem a hormonjai tombolnak.
Esetleg úgy fogod érezni, hogy háttérbe szorulsz, kimaradsz a dolgokból... Hát, előfordulhat. De gondold csak el, Te hogy viselnéd, hogy kölcsönadod a tested valakinek, aki teljesen átveszi az irányítást (állandóan pisilni küld, fáj a derekad, hátad, melled, pocid, ésmégkituggggyamid, többek között).
A szülés alatt pedig... fogd a kezét; simogasd, ha kéri; beszélj hozzá, ha hagyja; itasd, masszírozd... Légy jelen! Ez a legfontosabb. :-)
Jó egészséget Nektek!
Mágika
Hú, én olyanokat mondtam a páromnak! Sőt, még meg is rángattam a pulcsiját, hogy merte ezt tenni velem, meg ilyenek. Én nagyon kész voltam. :DDD
DE, mostmár jókat nevetünk, és ő akkor is csak mosolygott. Kicsit fájt a pocim. :)))
Akkor még van egy kis időd felkészülni. :))
Gratulálok a babaváráshoz, és mire eljön az idő profi leszel. :))