Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Endokrinológust és / vagy nőgyógyászt keresek fórum

Endokrinológust és / vagy nőgyógyászt keresek (beszélgetés)

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Papája)
máj. 15. 07:54
Köszönöm, egyelőre nincsen semmi gondom, a fáradtságon kívül, ezért gondoltam, hogy valamit meg kellene vizsgálni, de szerencsére 50 évesen még teljesen "jól" működöm
2. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 15. 07:21

Én ebben az időszakban hallottam néhány nagyon pozitív történetet a klímax megéléséről. Nem is gondoltam előtte, hogy ezt gond és tünet nélkül is meg lehet élni.

Lényeg, hogy nem féltem a rám váró időszaktól, sőt nem is gondoltam rá, legfeljebb úgy, hogy ezt én is tünet nélkül élem meg.

Azután eljött az én időm is. 53-54 éves koromban volt néhány hőhullámom és ennyi. Ennyivel megúsztam.

Javaslom, légy pozitív. Ne gondolj előre a rosszra, egyáltalán semmire. Élj úgy mint eddig és talán nem vonzod be.

Beszéltem tünetmentes nőkkel. Kiderült, ők sem foglalkoztak azzal, hogy mi lesz.

máj. 13. 14:41

Sziasztok,

Győr Vas Zala megye területén keresek jó endokrinológust.

Menopauza előtt vagyok lassan s szeretnék rá ahogyan lehet készülni, olyan endokrinológust És /vagy nőgyógyászt keresek aki tud segíteni és ért a témához.

Tudtok ilyet ajánlani?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook