Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Nincs mit :) Azért vagyunk itt :)
Én nem igazán vagyok hisztis mielőtt megjön, lehet, hogy egy picit olyankor érzékenyebb vagyok, meg nyűgösebb, de annyira nem vészes.
Nem tudom, de mostanában minden összejött, mindegyikünknek és olyan furán is néz rám!!!
De lehet hogy már túl sokat képzelek bele!!!
Köszike a segítséget
Azt nem tudom, hogy mikor múlik el, csak annyit tudok, hogy ez is a gyógyszer mellékhatása. Ezt mond meg a barátodnak is, nehogy gondok legyenek belőle, biztosan megérti!
És nyugalom! Látszik az írásodból, hogy nagyon fel vagy zaklatva emiatt! Már nem hinném, hogy sokáig tart. :)
Miért mennyi idő múlva múlik el?
Kurvára nem tudom kezelni, még azon is elsírom magam amin nevetek! Ezt add össze!!!
Kész, néha azt hiszem eldöntöm, hogy oks, nincs gond és aztán megint rám jön! De ha elmúlik, hú de jó lesz már!! Barátom is ki van rajt akadva, mert így most tényleg olyan vagyok, mint egy hisztis picsa!!!!
Ez is egy mellékhatás. Nyugi, el fog múlni :) Próbáld meg kezelni ezeket a helyzeteket. Ne izgulj.
Szerencsére nekem még nem voltak sírógörcseim.
Lányok én teljesen megőrülök!!! Ma vettem be ugye az utolsó szem yadine-t, ugye most szedem 2. hónapja!!
2-3 napja egyfolytában sírok!!! Mindenen.
Mindenen veszekszek, és kiakadok, és semmi sem jó!!!
Mi az isten van?! Ugye elmúlik!!! Valaki?
Hát igen, elvileg azt írja a gyógyszer leírása is, hogy a görcsöket megszünteti és rövidebb is lesz a menzesz.
Én nagyon remélem, hogy nálam megszűnteti, vagy legalábbis csökkenti, mert az utóbbi pár hónapban baromira fájt..., felkelni se bírtam. :(
:))))
Nagyon szívesen. :)
Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Már sokkal nyugodtab vagyok :) Igazából én bízom a gyógyszerben és azért is voltam ennyire bátor, de azért bennem van, hogy mi van ha... :S De ahogy Ti is mondtátok, nem lehet gond :)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm :)
szija!
hát ha ez megnyugtat, akkor elmondom, hogy mi sem vártuk ki a párommal az egy hónapot, mert nem igazán bírtuk! pedig én nem is a menzeszem alatt kezdtem el szedni a bogyót! szóval ennyi:) mi már egy hét után egymásnak estünk!:) tudom, nem lett volna szabad,de nem lett semmi gáz! igaz ez mindekinek a szervezetétől függ, bár én kívánom, hogy ne legyen semmi bajod!
én a fehér "valamit" csak a menzeszem jelentkezése előtt észleltem! neked előtte is volt?
jó éjt mindenkinek!
Szia, nekem ugyan nem volt ilyen "élményem", csak valamennyit konyítok a témához---így veszem a bátorságot hogy válaszoljak neked.
Így látatlanban szerintem ember nincs aki meg tudja mondani hogy mi volt az a bizonyos fehér valami ami miatt Te aggódsz. Lehetett enyhébb gombás fertőzés, lehetett egy kicsit bővebb folyás, lehetett a gyógyszer miatt megváltozott hormonműködés miatt bármi, így utólag lehetetlen megmondani hogy mi is volt.
Viszont ha eztán rendben lezajlott a menses és azóta is jól vagy, nincs nyoma semmi "utóhatásnak", akkor én a helyedben nem aggódnék, mert csak valami múló kellemetlenségről lehetett szó.
Ha viszont netán megismétlődne, akkor el kéne menni egy nődokihoz megmutatni neki hogy mi lehet, ő esetleg látvány alapján is tud mondani valamit, vagy ha nem, akkor lehetősége van tenyésztést kérni, már amennyiben úgy ítéli meg hogy szükség van rá.
Szóval én amondó vagyok hogy szedd tovább a gyógyszert, és ha ismétlődik az a valami, irány a doki.
Nyugtalankodni nincs okod szerintem, szép estét, szia!
Hááát én nem igazán tudom, hogy mi lehet az, mert én is nagyon az elején vagyok még... Holnap veszem be az utolsó szem gyógyszert az első levélről. Az a fehér valami szerintem így az elején természetes lehet, nálam is van egy pici, de nem vészes.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem... Pár nappal ezelőtt ugye azt tárgyaltuk, hogy mikortól vagyunk védettek... És, hogy az a biztos, hogy ha kibírjuk azt az 1 hónapot... Mi viszont a barátommal nem bírtuk ki :( Szerintetek lehet gond? Én nagyon remélem, hogy minden rendben lesz... De ez napokon belül ki is fog derülni...
Előre is köszi!
sziasztok!
már egyszer feltettem ezt a kérdést, de sajnos senki nem válaszolt rá! szeretném ha valaki válaszolna, mert én egy picit aggódom!
először is az lenne, hogy ugye amikor elfogyott az első levelem és vártam, hogy megjöjjön, kb 3 nap után jelentkezett is a mensim, de előtte ilyen "fehér" valami távozott belőlem, de akkor nem voltam a barátommal már egy hete, szóval még "az" sem lehetett???
én azért kíváncsi lennék, hogy valakinek volt e valami ilyesmi tapasztalata, vagy valaki tudja e, hogy mi lehetett az???
előre is köszönöm, ha valaki válaszolna!
Sziasztok!
Eladó 1 levél yadine (2000.-), mely 2010-ig jó!
Akit érdekel nyugodtan írjon:)
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.