Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? fórum

Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
964. 55b1652900 (válaszként erre: 962. - 2ab728965c)
2008. okt. 7. 19:39
Hát egyenlőre nem gondolkodok ezen... Bízom benne, hogy nem a fogamzásgátló tablettától van és meggyógyulok! :-)
963. 55b1652900 (válaszként erre: 961. - Szbeata)
2008. okt. 7. 19:38
Én is ugyan ezekre gondoltam! Amint orvoshoz fordultam, azt mondta, hogy gombás fetőzés! Nem akarlak elriasztani, de ugyan ezek voltak nálam is, szóval valószínű, hogy Neked is ilyen problémád van! :( Ezt Canesten hüvelytablettával és Canesten krémmel lehet kezelni. És még kaptam egy 4db-os gyógyszert, amiből az első kapszulát a barátommal egyidejűleg kell bevennem, majd a 2.-at a 3. napon, a 3.-at 1 hét múlva... Remélem így biztos lesz a hatása!
962. 2ab728965c (válaszként erre: 960. - 55b1652900)
2008. okt. 7. 18:34
Jaj, csak azt be ne adassad Magadnak ha jót akarsz! Millió egy mellékhatása van, és mivel több hónapig kering a szervezetben az őrült adag progeszteron, nem tudnak semmit csinálni amíg ki nem ürül Belőled, ez az idő sokszor 6-7 hónap is lehet.
961. szbeata
2008. okt. 7. 17:48
Uh nekem is van néha ilyen problémám! Olykor panaszkodik is a párom hogy hamar "letudjuk" az együttlétet, mert nekem már egy idö után kellemetlen. Ritkán van ilyen, de megesik! Aztán égető fájdalmat érzek pisiléskor és ugy 12 óráig... Én azt hittem a megeröltetéstöl lehet, mert hevesek voltunk, vagy mert nem voltam elég nedves. Lehet hogy nekem is hasonlo bajom van?:S Orvos.....
2008. okt. 7. 16:33
És esetleg, ha átváltanák idővel az injekciós fogamzásgátlásra, akkor is előfordulhat ez a betegség? Mert úgy tudom, hogy van már ilyesfajta módszer is.
959. 2ab728965c (válaszként erre: 958. - 55b1652900)
2008. okt. 7. 06:39

Sajnos mindegyik fog. gátló tabletta egyik legkellemetlenebb és legmakacsabb mellékhatása a krónikus gombás fertőzés az arra hajlamosaknál. :(

Ha ebbe a csoportba tartozol, nem tehetsz egyebet mint abbahagyod a szedését.

2008. okt. 6. 20:46
Hát ettől félek én is! Ha most a kezelés után újra előjön, akkor megpróbálok maximum gyógyszertváltani! ha úgy sem jó, akkor nem tudom mi tévő legyek...
2008. okt. 6. 18:31

Szia, sajnos mindegyik fog. gátló hajlamosít gombás ferőzésre, és ráadásul ez egy olyan szemét nyavalya, ami lappang egy ideig tünetmentesen, majd elő-előtör tök váratlanul. :(

Sokan emiatt kénytelenek abbahagyni a gyógyszer szedését.

2008. okt. 6. 12:31

Nah voltam dokinál... Csinált egy tenyésztést, 2 hét múlva lesz meg az eredmény! Azt mondta, hogy ez egy erőteljes gombás fertőzés... :S Sajnos ez nálam visszatérő... Az utóbbi fél évben 4x voltam dokinál ilyen tünetek miatt! Rendesen ki lett kezelve. Azt mondta a doki, hogy ha legközelebb meg van az eredmény, csinál egy újabb tenyésztést és addig nem hagyjuk abba, amíg nem leszek teljesen tünetmentes!!!

Szóval most megint kezelhetem magam és a páromat egyaránt! :(

2008. okt. 6. 09:44
Bízom benne! De nagyon félek, már jó ideje aggaszt a dolog! :-(((((( Nagyon izgulok!
954. 2ab728965c (válaszként erre: 953. - 55b1652900)
2008. okt. 6. 09:05
Az orvosnak rá kell jönnie, és ne aggódj, egészen biztos olyasféle a baj, amire van gyógyszer és rendbe jössz.
2008. okt. 6. 07:34
Hát már muszáj, mert nagyon kellemetlen... Hamarosan megyek a dokihoz... :S Remélem, ha mindent elmondok, akkor rájön, hogy mi lehet a probléma... :(((
952. 2ab728965c (válaszként erre: 951. - 55b1652900)
2008. okt. 5. 21:44
Szia, jól teszed ha megmutatod Magadat orvosnak, így látatlanban és nőgyógyász diploma nélkül ugyanis dőreség lenne bármit is nyilatkozni a panaszaidra.
2008. okt. 5. 19:33

Szerintem nincs a kettő között kapcsolat. Nem tudom, hogy mi lehet az oka sajnos. :(

Nekem is van egy nagy gondom... Már több hónapja aggaszt a dolog, mert hol előjön, hol elmúlik. Konkrétan fáj a szex, nem folyamatosan, hanem csak a behatolásnál. Van hogy égető érzésem van utána és nagyon csíp, ha wc-zek... Kisebb elváltozást is észleltem, vöröses és egy picit mintha duzzadt lenne...

Nekem megfordult a fejemben, hogy a Yadine miatt lehet..., de már volt olyan, hogy az orvos azt mondta, hogy gombás fertőzés. Én meg vagyok győződve arról, hogy nem az, ugyanis már ki lettem kezelve! Szerintetek mi lehet ez? Volt már esetleg valakinek ilyen fájdalma?

Holnap megyek orvoshoz és bízom benne, hogy nem komoly!

Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!

950. szbeata
2008. okt. 3. 13:36
Csajok, miért van az, hogy mióta elélvez bennem a párom ugy érzem, hogy fáj a hasam néha. Pont olyan nyomást érzek mintha meg fogna jönni, pedig még van 2 hetem. De lehet nincs is kapcsolatban ezzel a dologgal, csak beképzelem. Nektek volt már ilyen? Eddig semmi mellékhatása nem volt a gyogyszernek pedig tudjátok, évek ota szedem. Csak most érzek változást miota elmegy bennem. Mi lehet?
949. zsebyke
2008. okt. 3. 09:36

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Ezelőtt kb 6 évig szedtem a yadine-t teljesen jó volt meg voltam elégedve.

Februárban abbahagytam és most újra kezdtem, de múlt hónapban ilyen érdekesen volt meg, tehát ha felraktam egy tampont akkor véres volt, ha nem akkor semmi, 4. nap vettem be a gyógyszert, most végig szedtem 5. napja van szünetmentes napom, de még nem jött meg, régebben ilyenkor már megjött.

Szerintetek?

948. Zorina (válaszként erre: 946. - Kittykiss)
2008. okt. 1. 23:25
Nos a helyzet csak annyit változott, hogy most már rendesen megjött. Nem értem, mert volna még hátra 2 darab tabletta. Én is nagyon sajnálnám, ha le kellene cserélnem, mert ezt leszámítva én is nagyon elégedett voltam vele. Szóval bízom benne, hogy nem lesz rendszeres.
2008. okt. 1. 20:28
sziasztok.Én 3 éve szedem a yadine-t.Mindenkinek tudom ajánlani, nekem ez a 3.ik féle gyógyszer. KEzdetben nekem is volt kényelmetlen barna folyás,de elmúlt és olyan rendszeres,hogy tudom,hogy pénteken délután érkezik. És a lehető legtöbb pozitív tulajdonsággal van felruházva, de a szervezeteteknek is kell idő,hogy átálljon egy mesterséges menstruációra.Amit idővel egyáltalán nem fogtok mesterségesnek érezni.
946. kittykiss (válaszként erre: 942. - Zorina)
2008. okt. 1. 17:49
Ha a probléma a következő mensinél is fennáll, akkor szerintem mindenképp beszélned kellene az orvosoddal, mert akkor lehet hogy vmi mellékhatás jelentkezett, de ez lehet hogy csak egyszeri eset.
2008. szept. 30. 18:54
Én nem ezt a fajta gyógyszert szedem, de húgom és az egyik barátnőnk már évek óta ezt szedik és nekik bevált. Nem is akarják lecserélni.
2008. szept. 30. 18:53
Nekemmost még van 6 anpi gyóygszerem..és erős folyásom van tőle.... 3.havit szedem de eddig semmi gond nem volt
2008. szept. 30. 16:08
Hát nem tudom, elég ramatynak bizonyul ez a gyógyszer elég sokunknál. Én váltanék szivesen, de nem tudom, hogy mire. Valakinek van esetleg valamilyen tippje?
942. Zorina (válaszként erre: 937. - Kittykiss)
2008. szept. 30. 12:07

Sziasztok,

már rég figyelemmel követem a fórumot, 1,5 éve szedem a Yadine-t, ami közben tartottam 3 hónap szünetet. Nem volt vele semmi problémám, csak pozitív tapasztatalaim voltak. Eddig. 4 hónapja kezdtem szedni újra és most, amikr még egy hét van hátra a levélből (vagys kb. még 7 bogyót kell bevennem) elkezdett görcsölni a hasam és pecsételő vérzés jelentkezett. Már 3 napja tart, el erős, meristint is kellett rá bevennem, és elég idegesítő, mert teljesen olyan érzés , mint amikor meg akar jönni. szóval, szerintetek ez még belefér a pár hónapos "hozzászokási időszakba"? vagy valami gáz van?

2008. szept. 28. 17:36

Siasztok!

Hát én momentán nem szedek semmilyen gyógyszert, de a yadine-ről elég sok jót halottam, meg nekem a doki a yasminelle-t ajánlotta. Előtte egy másik orvoshoz jártam, aki Mercilont írt fel nekem, és a hízáson (8kg) kívül sokszor volt már-már kibírhatatlan fejfájásom, erre a válasza az volt, hogy a fogamzásgátló nem okoz hízást, ha ugyangy táplálkozom,mint előtte. Azóta sok emberrel beszéltem, és nagyon sokan meghíztak a mercilon-tól.

940. iza36 (válaszként erre: 933. - 3346033082)
2008. szept. 28. 17:25

Köszi!!!

Nekem is megjött az 5 napon!!!Nagyon izgultam,Most már akkor mindig ekkor jön meg?

939. 3346033082 (válaszként erre: 938. - Szöszipanna)
2008. szept. 28. 17:02
nekem is van ez is ez az erős folyás..ugyan így abrnás és még nekem is 1 heti adagom lenne. a menstruációnál ugyan ez van hétfőn beveszem az utolsó gyógyzsert és kb szombat vasárnap jön emg és mikor már szedem a következő adagot még 2-3napig maszatol....
2008. szept. 28. 13:39
Sziasztok! Nekem is van vele egy kis problémám. 4. hónapja szedem, és az utolsó egy héti adagnál nagyon erős folyásom van, ami barnás. Eléggé zavaró, főleg ha úgy nézem, hogy még meg nem jön, addig ez van, ami kb. 2 hetet tesz ki, sőt a menstruációm még meg van, amikor elkezdem az új adag szedni 3-4 napig. Nem tudom, hogy mivel még mindig így vagyok vele, így lehet vissza kellene mennem a dokihoz, egy harmadik gyógyszert felíratni. Szerintetek??
937. kittykiss (válaszként erre: 934. - 3346033082)
2008. szept. 27. 17:25
Ezt úgy hívják, hogy köztes vérzés. A gyógyszer mellékhatása ez is. Senki nem egyforma, ezért lehet, hogy a te szervezeted nem reagál jól erre a gyógyszerre. Szóval, ha ez a probléma a jövőben előfordul, akkor mindenképpen váltanod kell egy másikra.
936. kittykiss (válaszként erre: 928. - 5b2b4271ee)
2008. szept. 27. 17:22
Sajnos ez megesik, nem csak ennél a típusú fogamzásgátlónál, hanem bármelyiknél előfordul. Ez a gyógyszer mellékhatása :(. Sajna egyáltalán nem biztos, hogy ha esetleg váltanál, akkor elmúlik.
2008. szept. 27. 14:55

Tofanka!

én még csak 3 hónapja szedek Yadine-t,de ugyanilyen problémáim vannak nekem is.ráadásul sosem volt különösebb gondom az arcbőrömmel,most viszont nagyon csúnya.

én elmentem dokihoz és felírt nekem egy másikat, Cypromix-et.viszont erről azt olvastam h nem használható kizárólag fogamzásgátlóként.tud vki véleményt mondani?

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook