Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudtok pesten gyógyszerfelíratásra egy dokit?
Sziasztok!
2 évig szedtem a yadine tablettát, amivel maximálisan meg voltam elégedve, de sajnos abbahagytam. 2 hete viszont ujra kiiratattam a dokival, azota szedem és mindennapos gyenge vérzésem van. Valakinek volt ilyen tapasztalata vele?
Sziasztok!
1 levél yadine tabim áll a szekrényben.
Ha érdekel valakit 1500 Ft ért, jelezzen...
Üdv
Sziasztok!
Ugyan én már évek óta nem szedek semmit, de anno szedtem a Yadine-t. Azon kívül, hogy felszedtem kb.5 kg-t, semmi gond nem volt vele.
Viszont olvastam az akkoriban is itthon forgalomba került fogamzásgátló hüvelygyűrűről, és át is váltottam rá. Egyből visszafogytam, még többet is mint 5 kg, ami azóta se jött vissza. Igaz a gyűrűt se használom már, vagy 2 éve.
Azt modják a tudorok, hogy azért fejlesztették ki a gyűrűt, mert az a hüvelyfal nyálkahártyáján át szívódik fel, és nem terheli, károsítja a májat.
Ráadásul, még alacsonyabb a hormontartalma, mint bármely más gyógyszeré.
Ennyit tudok hozzáfűzni a témához, rem segíthettem vele valakinek.
Üdv
edeg = adag
Bocsi :)
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrégen kezdtem el a 2. edeg Yadine szedését, és a hüvelynyílásomnál (hüvelyben) enyhe viszketést érzek... :( Ez mitől lehet? És ha együtt vagyok a párommal neki okozhatok ezzel valami problémát? És nekem lehet esetleg komolyabb bajom belőle?
Aki tud segítsen!
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Most találtam rá erre az oldalra aminek nagyon örülök.Én most kezdem majd a Yadine-t, előtte 4 évig a Harmonettet szedtem, de a az alacsony női hormontartalma miatt ezt ajánlotta a bőrgyógyász(hormonális hajhullás).Kérdésem: a mens. után a 8. napon ugyanúgy kell elkedjem a yadine-t?
Amúgy kicsit félek tőle az arcom miatt,mert az ismerősömnek nagyon pattanásos lett az arca miután abbahagyta.
Szia KrisztOnika!
Sajnos nekem is az a tapasztalatom, mint kinney-nek...
Én is Yasminellet szedtem a Yadine előtt, de hamar lecseréltem, mert majd megőrültem a fejfájástól és még a bőröm sem volt szép tőle...
De hátha neked beválik, tudod, embere válogatja...
(ismerek olyat is, aki azt szedi és meg van elégedve, ugyh próbáld ki, ha már megvetted)
Szia!
Nekem először a yadine előtt a yasminellet írta fel a dokim, és nekem nem váált be pattanásos volt tőle az arcom :S
Aztán lett a yadine amivel semmi gondd ( nem volt eddig )
De mindenkinél más :)
Sziasztok!
Nekem egy olyan priblémám van, hogy már több mint egy éve szedem a yadinet, eddig nem volt semmi gáz. De amikor utoljára megvolt, tovább tartott mint szokott, fájtam, görcsöltem, pedig nálam soha nem volt ilyen gondd.
Aztán a levél szedése közben barnás folyásom volt.
Most lesz pár nap mulva a szünet és már előre parázom, szerintetek mi lehet a gondd?
Köszi
:)
Akkor tényleg védve vagyok ilyenkor is végülis???Nem szeretnék babát.
Védett vagy a 7. tablettánál, ha a menstruációd első napjától kezdted el szedni! és így az elején előfordul, hogy rendszertelen, még idő, mire hozzászokik a szervezeted!
Bolondfáni, köszi a tanácsot! Szerintem ezt is meg fogom majd próbálni a kezelés után, ha még úgy érzem, hogy nincs teljesen rendben...
Szia, igen, az egy nap kihagyás miatt leeshetett annyira a hormonszint hogy megindult a vérzés, nem beszélve arról, higy a narkotikumok erősen belekavarhatnak az egész servezet működésébe.( szerencsére csak átmenetileg!)
A következő hónapban már minden rendben lesz szerintem, ne aggódj!
Sziasztok!
Már több éve szedem a yadine-t. Nekem nagyon bejött,semmi gondom nem volt vele! De most 2 hete volt meg,és most újra megjött. 1 hete volt egy altatásos műtétem,és az arra a napra eső gyógyszert másnap vettem be. Szerintetek a műtétnek lehet köze hozzá,h most megjött? Ezért menjek el a nőgyógyászhoz? Vagy ő sem fog tudni mondani semmit?
Sziasztok csajok, közben az jutott eszembe, hogy a patikában vannak olyan kúpok, amik képesek visszaállítani a hüvely eredeti ph-ját és flóráját a lactobacikkal, amik védenek mindenfajta fertőzéstől.
Régebbi ilyen szer a Génia 92, azóta nyilván vannak ennél jobbak is, esetleg kérdezzetek rá, mert ezt még ki lehet próbálni minden rizikó nélkül, hátha segít.
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.